Se på karta

hunddaghem 

gav 207 företag inom detta område

Göteborgs Hunddagis-Dog Royal på Hisingen

Stängt

(4.8)

Åskvädersgatan 141834 Göteborg
logo

Vi finns idag på tre adresser, Backaplan, Hisingen och Sisjön.På Göteborgs Hunddagis är vår målsättning att driva den verksamhet vi själva skulle önska till våra egna hundar och där din hund kan känna sig trygg och glad om dagarna. Vi vill att vårt dagis ska kännas som ett andra hem för din hund.Hos oss vistas din hund i trevliga hundrum tillsammans med utvalda hundkompisar. Din hund promeneras, rastas, och får aktivering i något av våra aktiveringsrum eller ute i vår egen rastgår

Migeo

Stängt

Sätrahöjden 1480633 Gävle
logo

Hos oss hitta allt från hunddagis och cykelverkstad och café.Vi finns i Gävle på Sätrahöjden 14, samt i Skutskär på Centrumgatan 15.

Hildesborgshunddagis

Stängt

Bäckaforsvägen 4421874 Tygelsjö
logo

Hunddagis och hundpensionat för hundar som kan leka i grupp. Stora inhägnade ytor att vistas i ute och fräscha boxar inne. Hundtrim för dig med en hund som klipps på Marias hundtrim.

Martins Hunddagis

Stängt

(5)

Hulukvarn 1055475 Jönköping
logo

Hundar är flockdjur, och trivs inte att vara ensamma. De bör heller inte vara ensamma i längre än fem timmar, och allt fler hundägare har därför upptäckt fördelen med hunddagis. Hos oss får hunden en bra vardag utan att behöva vara ensam. Vill du veta mer, boka gärna en tid och besök oss.

Öbergsgårdens Hunddagis

Stängt

Storfarsvägen 181832 Valbo
logo

Hunddagis.Varmt välkomna att kontakta oss för mer info!

Frid & Fröjd Hunddagis

Stängt

Vallda intagsväg 9843479 Vallda
logo

Lodjuret Hunddagis

Stängt

Norra Bulltoftavägen 65C21243 Malmö
logo

Vi öppnade 1 oktober 2005. Vi finns på Kirseberg i Malmö, på Norra Bulltoftavägen 65, vår entré ligger inne på gården.Hos oss kan du lämna in din hund när du går till jobbet på morgonen och hämta den när det passar dig på eftermiddagen. Hunden har trevligt under hela vistelsen och blir rastad flera gånger.På Lodjuret Hunddagis arbetar vi med positiva förstärkningar och inte bestraffningar. Det ska vara roligt och tryggt att komma till dagis.

Mikis Hunddagis & Hundfrisör

Åkerhielmsgatan 1416733 Bromma
logo

Miks hunddagis är ett trivsamt och hemtrevligt hunddagis. Vi ligger i Bromma, Alvik/ Stora Mossen. Hos oss sitter hundarna i mysiga avdelningar inredda med soffor, bäddar och fällar. Hunddagiset ligger nära natur i ett lugnt villaområde och där går vi våra promenader.Vi har även en hundfrisör och hundvårdssalong i samma lokal.

Primeras Hunddagis

Stängt

Värmdövägen 69713235 Saltsjö-boo
logo

Hunddagiset på Värmdövägen har tillstånd för 36 st hundar.Dagiset är 180 kvm och består av 5 boxar där hundarna är i grupper beroende på storlek.Hunddagiset har tillstånd från Länsstyrelsen.

Primeras Hunddagis

Stängt

Ormingeplan 213230 Saltsjö-boo
logo

Hunddagiset på Ormingeplan har tillstånd för 36 stycken hundar.Dagiset är 191 kvm och består av 6 rum där hundarna är i grupper beroende på storlek.Dagiset har tillstånd från Länsstyrelsen.

Hunddagis Tusen Tassar

Stängt

Sandavägen 119463 Upplands Väsby
logo

Vad gör din hund när du inte är hemma? #nl#Just nu har vi några lediga platser. #nl#Ring och boka ett platsbesök

Hundtema Hunddagis - Hunddagis Sollentuna

Stängt

(5)

Domherrevägen 919255 Sollentuna
logo

Vi är ett hunddagis beläget i Sjöberg/Sollentuna. Här är din hund trygg i hemmaliknande miljö med mycket aktivering och långa promenader i skogen. Dagiset är uppdelat på två våningar, en för små hundar och en för stora. 

Bräcke hunddagis TriBus

Edvard rodhes väg 3041877 Göteborg
logo

Hunddagiset TriBus på Hisingen är ett hunddagis med lite extra hjärta. Grundtanken i verksamheten är att personer med behov av stöd och handledning, som har ett stort intresse för hundar, får utbildning och ges möjlighet att göra praktik eller arbetsträna på vårt hunddagis. Hos oss kan du och din hund både få och ge så mycket mer. Tribus är en del av Bräcke diakoni, en snart hundraårig, idéburen stiftelse, men också en innovativ välfärdsaktör. Vi finns här för dig.

Hundens Lycka

Riksdalersgatan 2141481 Göteborg
logo

Välkommen till Hundens Lycka! Hunddagis och kurser i Göteborg och kurser i Varberg.

Citydoggis AB

Stängt

Östra varvsgatan 2521173 Malmö
logo

Citydoggis - för hundens bästa! Malmös centrala hunddagis. Hundens andra hem. Här får hundarna leka fritt i våra stora rastgårdar.

Bergsgläntans Hunddagis AB

Stängt

Gruvbergsvägen 296139 Boden
logo

Välkommen till oss på Bergsgläntans hunddagis och pensionat. Här kan du tryggt lämna din hund. Hos oss får din hund dagliga skogspromenader, bus med andra hundar, aktivering och god omvårdnad. Din hund får en meningsfull, aktiv och stimulerande dag.

Hunddagiset Skogsdungen

Stängt

(4.83)

Jägerhorns Väg 114175 Kungens Kurva
logo

Välkommen till Skogsdungens Hunddagis. Vi finns i Kungens Kurva & i Gubbängen i södra Stockholm.

Åhus Hundcenter AB

Stängt

Martornsvägen 1129641 Åhus
logo

Välkommen #nl#Kristianstad kommuns bästa hunddagis i nya fräscha lokaler! Vi finns nära dig mellan Horna och Åhus, bara 10 minuter från Kristianstad. Vår kompetenta och engagerade personal har ett brinnande hundintresse och månar om alla våra gäster. #nl# #nl#Vill du besöka oss tänk på att vi är ute på promenad varje dag #nl#9:30 - 11:00 samt 13:30 - 15:00!

K9 Hundcenter AB

Stängt

(5)

Tritonvägen 1617263 Sundbyberg
logo

Hunddagis och Färskfoderbutik

Hundens Lycka

Pribesgårdsvägen 343264 Bua
logo

Välkommen till Hundens Lycka! Hunddagis och kurser i Göteborg och kurser i Varberg.

Pilebackens Hundpensionat

Klörups Backar 54-023195 Trelleborg

Välkommen till vårt hundpensionat!Hos oss kan du känna dig trygg i att lämna över din hund när din tid inte räcker till.Vi erbjuder härliga promenader och andra roliga aktiviteter.

Brotorps Hunddagis AB

Stängt

Torsåker Brotorp 164692 Gnesta
logo

BFF Hunddagis i Sollentuna

Stängt

Skälbyvägen 1619149 Sollentuna
logo

Vi har tre mysiga hunddagislokaler som ligger i hjärtat av Sollentuna med närhet till grönområden och hundrastgårdar. Två hunddagislokaler ligger i Häggvik och en vid Sollentuna Centrum. Adress 1: Skälbyvägen 16 Adress 2: Skälbyvägen 4 Adress 3: Tingsvägen 28

Fridhems Hunddagis

Fridhemsvägen 29193 Önnestad
logo

Vi erbjuder i första hand hunddagis men kan även erbjuda pensionat Hundstallet är med nybyggda boxar 7 boxar i olika storlekar Alla besök förbokas så inga oanmälda besök undanbedes för att kunna bedriva en bra och trygg verksamhet för mina hundgäster Vi erbjuder promenad både FM o EM i grupp eller enskilt. Finns en stor rasthage som är berikad med olika grejor för hundarna även träd den är på ca 6400 kvm. Finns även mindre rasthagar bredvid hundstallet

Hundforum i Örebro

Stängt

(4.5)

Kungsgatan 6070224 Örebro
logo

Hundforum erbjuder i första hand hunddagis men även klippning, bad, kloklippning och problemutredning i mån av tid.Vårt mål är att ge hunden en meningsfull tillvaro i en trivsam miljö. Verksamheten startade år 2000.