Se på karta

handgjorda skor 

gav 449 företag inom detta område

Olles Skomakeri & Son AB

Öppet

Södra Esplanaden 1122354 Lund
logo

Olles Skomakeri & Son - Lunds äldsta skomakeri i andra generationens skomakarmästare.

Södermalms Sko och Nyckelservice AB

Öppet

Folkungagatan 10211630 Stockholm
logo

Södermalms Sko & Nyckelservice har funnits på Folkungagatan sedan 1985 och drivs av far och son Christer och Dennis Boström. Med 60 års erfarenhet tillsammans inom skomakeriyrket reparerar vi läder för alla väder. Från kängor, ridstövlar, klätterskor, väskor till dansskor mm. Vi har även försäljning av randsydda skor, skotillbehör m.m.Vi har Mästarbrev Gesällbrev vilket innebär att vi är certifierade skomakare genom Sveriges Skomakarmästarförbund.

Fröslunda Skomakeri Nyckelservice Kemtvätt o. Skrädderi

Öppet

Tallåsvägen 2B63231 Eskilstuna
logo

Rönninge Skomakeri

Öppet

(3)

Rönninge Torg 1114461 Rönninge
logo

Vi arbetar med att göra alla möjliga och omöjliga lagningar av skor, väskor, skärp etc. Väskor och skor finns i ett bra sortiment. Vi är också ett skrädderi som hjälper med devärse kläder för lagning eller insyning.

Slottsstadens Skomakeri AB

Öppet

Regementsgatan 6621751 Malmö
logo

Slottsstadens skomakeri är ett av Malmös äldsta skomakerier.Förutom att vårda dina favoritskor erbjuder vi även exklusiva randsydda herr- och damskor av yppersta kvalitet, skovårdsprodukter, skoband, bälten, plånböcker, nyckelfodral, väskor och handskar.

Davidsons Skomakeri AB

Stängt

(4.73)

Vaksalagatan 1475320 Uppsala
logo

Välkommen till Davidsons Skomakeri! I massproduktionens tidsålder blir den traditionella hantverksskickligheten allt mer bortglömd. På Davidsons Skomakeri gör vi allt för att motarbeta den trenden.

Skomakeri Framåt AB

(5)

Sven vintappares gränd 2A11127 Stockholm
logo

VÄLKOMMEN till oss på Skomakeri Framåt i Gamla Stan, Stockholm,med alla frågor som rör dina skor. Vi hjälper dig gärna med allt från renovering och reparation av dina slitna favoritskor till tillverkning av dina drömmars skor.

Dalbo Skomakeri o Nyckelservice

Öppet

Sambandsvägen 435236 Växjö
logo

Skomakare och nyckelkopiering. Välkommen.

Djursholms Skor

Öppet

Vendevägen 9B18269 Djursholm
logo

Handgjorda italienska damskor av högsta kvalitet. Brunate since 1926 Du hittar även väl utvalda accessoarer från Italien i butiken.

Svava Sko- & Nyckelservice

Öppet

(4.82)

Bangårdsgatan 1075320 Uppsala
logo

Svava sko och nyckelservice är ett familjeföretag som grundades redan 1992. Vi arbetar med att göra alla möjliga och omöjliga lagningar av skor, väskor, skärp etc. Vi kopierar även nycklar (på minuten), graverar skyltar och tar emot kemtvätt.

Levino - Kemtvätt, Skrädderi, Skräddare & Skomakare Västra Hamnen Malmö

Öppet

(4.93)

Stora Varvsgatan 9B21119 Malmö
logo

Levino är en väletablerad kemtvätt samt skrädderi och broderi. Vi erbjuder en snabb service och håller högsta kvalitet i allt vi gör och sätter dig som kund i fokus. Hos oss är dina kläder i goda händer! Söker du hög kvalité till konkurrenskraftiga priser så är du välkommen.

Sickla Kemtvätt och Skrädderi & Nyckel, Sko

Öppet

(2.88)

Simbagatan 1713154 Nacka
logo

Miljövänlig kemtvätt och vanlig tvätt. Vi utför även stora och små skrädderitjänster, skomakeri med mångårig tradition och tillverkning och kopiering av alla sorters nycklar.

ColorGlo International Sweden

Stängt

(4.71)

Karbingatan 1225467 Helsingborg
logo

Vi på ColorGlo är specialister på restaurering, reparation, färgning och rengöring av skinn, plast, tyg, läder, vinyl och andra inredningsmaterial. Våra patenterade, unika och miljövänliga behandlingsmetoder återställer originalinredningar till ett skick du förmodligen inte trodde var möjligt. En sliten, skadad eller missfärgad favorit återställs helt… utan att det kostar dig skjortan.ColorGlo finns på 22 orter i Sverige. Vi har varit igång sedan 1975 och etablerats i 51 länder världen över

Farsta Centrum Sko-Nyckel-Kem

(3)

Storforsplan 4812347 Farsta
logo

Välkommen till Sko-Nyckel-Kem! Kontakta oss för mer information.

Duvan Skomakeri & Nyckelservice

Öppet

(4.67)

Ingalills väg 565638 Karlstad
logo

Vi erbjuder ett flertal tjänster, bland annat reparationer av skor, stövlar, väskor, jackor med mera, byte av blixtlås, byte av klockbatteri, gravering av skyltar, tillverkning av nycklar (inklusive bilnycklar) med kod, samt försäljning av skovårdsartiklar, roliga nyckelringar, plånböcker med mycket annat.

Skinnskräddarn - Skrädderi, Skinnskrädderi, Textil skrädderi I Göteborg

Öppet

Magasinsgatan 1541118 Göteborg
logo

Välkommen till Skinnskräddar'n

Nilssons Skomakeri HB

Stängt

(4.5)

Norrbölegatan 37C93140 Skellefteå
logo

I källaren på Norrbölegatan 37 hittar ni Nilssons skomakeri. Efter att Christer i över 30 år har drivit detta skomakeriet har han nu gått i pension. Nu har den tredje generationen skomakare tagit över i form av dottern Viktoria. Förutom att hon har jobbat tillsammans med Christer på skomakeriet i flera år så är hon även utbildad skodesigner.

Servicehörnan Peter Lilleberg AB

Öppet

(3.67)

HÅRSKEREDSVÄGEN 143542 Mölnlycke
logo

Ett skomakeri som fixar det mesta inom sko väskreparationer nycklar med mera

Bengtsson Skomakeri

(3.67)

Hantverksgatan 1830242 Halmstad
logo

Bergsgatans Skomakeri O Nyckelservice

Öppet

(5)

Bergsgatan 11A21154 Malmö
logo

Vi kombinerar skomakeri, nyckelkopieringstjänster och skrädderi. Vi säljer även skotillbehör samt nyckeltillbehör. Vi har lång erfarenhet som skomakare och värdesätter noggrannhet, snabbhet och billiga priser för våra kunder.

87:ans Sko & Nyckelservice

Öppet

Götgatan 8711662 Stockholm
logo

Jag heter Roineoch jag har en mångårig erfarenhet av skomakeri, nyckelservice och låsinstallationer m.m. De senaste 18-20 åren har jag jobbat i Högdalen och dessförinnan på flertalet andra platser runt om i Stockholm. Nu arbetar jag tillsammans med min son Patrik och vi arbetar i vår egna regi.

Kålltorps Skomakeri & Nyckelservice

(3)

Björcksgatan 46A41652 Göteborg
logo

Verksamhet & ändamål:Lagning av skor, väskor och läderföremål. Kopiering av nycklar.

Kvarnens Sko o. Nyckelservice

Öppet

(4.21)

Vaksalagatan 3075331 Uppsala
logo

Vi utför alla slags skoreparationer, lagar även blixtlås, väskor, och övriga skinnreparationer. Vi erbjuder även nyckelkopiering, hänglås, kemtvätt, skovårdsprodukter och förstklassiga skinnplånböcker till försäljning. Välkommen till stans bästa skomakare.

Sko-Service

Öppet

(5)

Gamla gatan 870361 Örebro
logo

Välkommen till Skoservice!Hos oss får du alltid professionell hjälp och hög service. Jag heter Suren och är andra generationens skomakare. Ända sedan jag var barn har jag i någon form arbetat inom skomakeri, med en början hos min morbror. Nu är jag 34 år, med fru och två barn och efter att ha arbetat med min far som skomakare var det dags att stå på egna ben. Med stor glädje driver jag själv numera Skoservice och ser fram emot många spännande år av nya utmaningar Välkommen in!

Sko- & Nyckelverkstan

Öppet

(5)

Stationsgatan 2997238 Luleå
logo

Välkommen till vårt skomakeri i Luleå!- med mer än 30 års erfarenhet