Om Sickla Kemtvätt och Skrädderi & Nyckel, Sko

Miljövänlig kemtvätt och vanlig tvätt. Vi utför även stora och små skrädderitjänster, skomakeri med mångårig tradition och tillverkning och kopiering av alla sorters nycklar.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Sickla Kemtvätt och Skrädderi & Nyckel, Sko Kläder - Tillverkare, grossist, Nacka - 1
  • Sickla Kemtvätt och Skrädderi & Nyckel, Sko Kläder - Tillverkare, grossist, Nacka - 2
  • Sickla Kemtvätt och Skrädderi & Nyckel, Sko Kläder - Tillverkare, grossist, Nacka - 3

Sickla Kemtvätt och Skrädderi & Nyckel, Sko, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSickla Kemtvätt & Skrädderi Sko o Nyckelservice AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.11.2013
Org.nr:5569472524
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch95290 Reparation av andra hushållsartiklar och personliga artiklar, 95230 Lagning av skodon och lädervaror, 96012 Konsumenttvätt

Exekutiva befattningar/Administration

Robert HalefLedamot
Can HalefSuppleant
Philip AltinisikRevisor

Omdömen om Sickla Kemtvätt och Skrädderi & Nyckel, Sko

Kajsa Zetterberg

mer än ett år sedan

KOLLA INLÄMNINGSKVITTOT! Lämnade in tre mattor för kemtvätt. Av någon anledning skriver ägaren endast upp att det är två mattor på inlämningskvittot. Jag observerar inte det förrän jag ska hämta ut mattorna. Ägaren hittar inte min tredje matta. Han säger att jag inte lämnat in den tredje. Effektivt sätt av kemtvätten att norpa åt sig en matta? Jag har ju inget att komma med då det som tidigare nämnts endast finns två mattor uppskrivna på inlämningskvittot trots att det var tre. Mycket otrevligt!

Alva Lindström

mer än ett år sedan

Riktigt otrevliga och dåligt bemötande.

faina intner

mer än ett år sedan

Lämnade en skjorta till tvätten i Hammarby Sjöstad. Dem förstörde krage.Reklamerade den men dem kunde inte återställa. Istället blev jag förolämpat anklagat och utkastat från butik i Hammarby Sjöstad av personal som knappt kan svenska. Kan inte återhämta mig.Jag aldrig blev behandlad på så sätt ngnstans

Birgitta Hesselius

mer än ett år sedan

Lämnade in en ullmatta som blev helt förstörd i tvätten. Sickla Kemtvätt vägrar erkänna att mattan är feltvättad trots att vi via andra mer seriösa mattvättar förstått att så är fallet. Dom tar inget ansvar för inlämnad tvätt och erbjuder ingen kompensation.

Carmina

mer än ett år sedan

Jag lämnade in ett par skor för att de skulle byta dragkedja på den ena och putsa upp dem. Dragkedjorna var silverfärgade men de satte i en guldfärgad...

Kalle

mer än ett år sedan

Otroligt duktiga väldigt trevliga,
en mycket stark rekommendation!

Jocke

mer än ett år sedan

Låt bli! Lämnade in ett par skor för omsulning och det släppte efter 3dagar. Dom vägrar åtgärda o vill att jag skall betala dom för att åtgärda deras miss.

Mona

mer än ett år sedan

Blev rekommenderad och jag vart jätte nöjd verkligen duktiga samt att dom utför allt på plats
Rekommenderas starkt!

Karl

mer än ett år sedan

Ett mycket dyrt alternativ och de är dessutom dryga och otrevliga mot sina kunder. Om det blir fel och du klagar så blir det inte bättre.

Jag har bytt till den uppe i Finntorp istället både billigare och trevligare.

Sussane Majblad

mer än ett år sedan

Finner inga ord för hur duktiga ni är..

Ove Björkman

mer än ett år sedan

Lämnade in kostymen för tvätt kl 10 fick den kl 12 utan några fläckar duktiga och snabba..

Petra

mer än ett år sedan

Tack för att ni finns ni är verkligen bäst :)))

Patricia

mer än ett år sedan

Har varit hos flera tvättar o fått makens kavaj tvättad konstigt nog har ingen kunnat fått bort fläckarna på den.. Efter att jag har varit hoss sickla kemtvätt så vart kavajen som ny och inga alls fläckar riktigt duktiga..

Emma

mer än ett år sedan

Oslagbar tvätt proffs oerhört duktiga och service inriktade och toppen skräddare 5/5

david

mer än ett år sedan

oerhört duktiga skräddare 5/5

Anonym användare

mer än ett år sedan

Lämnade in en sidenklänning för att blott sy in midjan, men klänningen var närmast totalförstörd när jag hämtade den. De hade sytt om en rosettprydnad på bröstet som inte jag inte hade bett dem röra. Detta förnekade de på ett oerhört nedlåtande och ljög mig rakt i ansiktet. Jag vände mig till en professionell sömmerska som bekräftade att rosetten hade sytts om på ett "klåparaktigt" sätt. Förmodligen för att rädda något misstag som de begått.

Sofie Zetterberg

mer än ett år sedan

VARNING! Absolut sämsta kemtvätten både vad gäller tvätt och bemötande. Lämnat in stor ullmatta med kort lugg som lämnades tillbaka i samma skick som när den lämnades in. Fortfarande full med massa finkornig sand (har hund). Exakt samma nertramp och fläckar som funnits innan. Sjaskiga och smutsiga fransar. Mattan är definitivt inte vare sig tvättad eller skakad.
Ägaren till kemtvätten slår helt ifrån sig. Kommer ingen vart i försök till reklamation. Mycket drygt och otrevligt bemötande.

Erik Carlsson

mer än ett år sedan

Haha. De där femstjärniga betygen känns verkligen skrivna av samma person. Jätte bra skrädderi service kunniga kassa personal. Kan ske jobb ar den ne där:)

Elias Bülow

mer än ett år sedan

Lämnade in en skjorta för att syns upp, nålade in den och allt för bra passform. När jag hämtar upp den är den på tok för tight, går inte alls att använda längre. Endast en nonchalant hänvisning till chefen när jag påtalar detta vid ett senare tillfälle. Fick således ingen hjälp eller ersättning.

Carmina

mer än ett år sedan

Jag har lämnat saker där tre gånger men nu går jag aldrig mer dit. Hämtade en sak som jag upptäckte inte alls blivit tvättad. Man ser ju det!! Ringde och påpekade detta och fick ett oerhört nonchalant bemötande, som om jag ljög. Man har ju tid att hålla på och ringa till kemtvätten och ljuga eller hur!!

Catrine

mer än ett år sedan

Superduktiga med mycket bra service!! lämnar in i princip allt möjligt där och är alltid lika nöjd. Brukar ofta få klart mina saker under dagen, vilket är toppen när man har bråttom.

Anna

mer än ett år sedan

Inte särskilt trevliga. Arbetet (klackning) var ok, men dyrt.

Frida

mer än ett år sedan

Dryga och väldigt otrevliga!! Förstörde mina skor totalt vid sulning och klackning. Lämna inte in dyra skor som du är rädd om!

Kalle

mer än ett år sedan

Verkligen super duktiga mycket bra mycket nöjd!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jättebra service och väldigt duktiga!

Jackob Oxenstierna

mer än ett år sedan

Dom bästa verkligen supernöjd tack för att ni finns.. Sveriges bästa kemtvätt & skrädderi!!
5 av 5 allt annat vore en skam

Peter Broman

mer än ett år sedan

Skjortorna klarar de bra men en dyr tröja förlorade mycket färg. Tröjan tappade också formen, förmodligen har den hängts fuktig på en ståltrådsgalje. Känns som amatörmisstag.

Linnéa Engström

mer än ett år sedan

Förstörde min brudklänning totalt. Klänningen krympte, sidenet ändrade både struktur o färg, sömmarna hade spruckit. När jag hämtade klänningen meddelade personalen att "allt gått jättebra". Väl hemma gjorde jag ovanstående fynd. Trots att jag kunde visa med originaltyg som blev över när klänningen syddes upp hur strukturen o färgen förändrats vägrade de ersätta mig, inte ens tvättkostnaden ville de betala tillbaks! Nu ligger ärendet hos allmäna reklamationsnämnden!

Stefan

mer än ett år sedan

Dom bästa otroligt kunniga och service inriktade

charlotte

mer än ett år sedan

oerhört duktiga skräddare verkligen jätte nöjd :)

JA

mer än ett år sedan

Alltid snabba och alltid trevliga. :)

Missnöjd

mer än ett år sedan

Vi lät sy en gardinkappa. Den levererades ordentligt snedsydd. När vi klagade vägrades rättelse med hänvisning till att "de gjort så gott de kunnat". Sy kan de inte och resultatet var där efter, vilket övriga kunder som befann sig i lokalen höll med om.

Möjliga telefonnummerformat

08640205008-640 20 50086-40 20 500864-020 50