Se på karta
Svetsarevägen 129136 Kristianstad

KLT hjälper er som behöver en logistiklösning i form av lagring eller tredjepartslogistik - vi löser ert företags godsflöde utan att ni behöver ha några fasta kostnader. I vår fastighetsförvaltning hyr vi ut lokaler, magasin och lager anpassad efter hyrestagarens behov och krav.

Lerbacksgatan 657138 Nässjö

Vi löser ditt behov av kyl eller frysrum oavsett storlek.

Dinglevägen 70B45643 Väjern

Vi bygger kompletta överbyggnader men även delar av så som fasader, mellanväggar, undertak, kyl- och frysrum/lager, produktionslokaler, renrum och all förekommande byggnation där sandwichpaneler är inkluderade.

Järnvägsgatan 2453330 Götene

5 (1)

Vid foten av natursköna Kinnekulle ligger Götene. Här håller även vi, Götene Kyltransporter AB till. I 45 år har vi på Götene Kyltransporter transporterat livsmedel från producent till konsument, någonting vi har planer på att göra i många år framöver.Sedan november 2022 är Götene Kyltransporter en del av Frigoscandiakoncernen vilket ökat vårt erbjudande till branschen.

Långebergavägen 5225669 Helsingborg

Högvärdigt, temperaturkänsligt gods så som kött, mejeriprodukter, läkemedel, frukt och grönt kräver logistiklösningar utöver det vanliga. För dig som producent kan en obruten kylkedja och en säker terminal vara avgörande när du ska välja logistikpartner. Dessa är självklara grundbultar i vår verksamhet, men många har valt oss framför logistikjättarna av andra anledningar - snabba beslutsvägar, hög tillförlitlighet, gediget IT-stöd och att vi kan ta ett helhetsgrepp.

Remvägen 630262 Halmstad

Wohlins Fryshus erbjuder fryslager, frystransporter och tar hand om din logistik. Behöver du ett lager för dina kyl- och frysvaror? Då har du hamnat helt rätt. Vi har 6000 kvm fryslager i vårt fryshus i Halmstad.

Östra Halörsvägen 233-4023691 Höllviken

Vill du minska din energikostnad med upptill 98 % vid luftutbytet mellan varm och kalluft?R-gate systems AB är ett ungt innovativt företag som utvecklar, tillverkar, säljer och monterar en unik luftridå för industri, distribution och butik för en säkrad kylkedja.

Norsholmsvägen 13-1561792 Norsholm

Rydell & Lembke Kyl- & Värmeteknik AB konstruerar, bygger och installerar anläggningar för industriella och kommersiella miljöer. Vi tillverkar egna specialaggregat efter kundens specifikationer men har även ett brett produktsortiment från Carrier. För oss är det viktigt att hålla den tekniska utvecklingen av nya produkter levande. Vi samarbetar med andra teknikföretag och är med och utvecklar och provar nya produkter.

Aröds industriväg 7041705 Göteborg

H. Jessen Jürgensen AB är ett svenskt servicebolag som levererar köldmedel till såväl företag i Beijer Ref-koncernen som externa kunder.

Lindövägen 6560228 Norrköping

Johnson Controls levererar produkter, tjänster och lösningar som ökar energieffektiviteten och minska driftskostnaderna i byggnader för mer än en miljon kunder.

Hjälmarödsvägen 1527732 Kivik

I våra lokaler i Kivik tillverkar vi avfuktare och klimataggregat, kompaktkyl- och frysaggregat samt luftridåer.Vi utför installationer och service av kyl- och frysanläggningar samt luftkonditioneringar, värmepumpar och mobilkyla.

Lunnargatan 1159362 Västervik

2.67 (3)

Ternstedt Invent erbjuder funktionella helhetslösningar inom VVS, ventilation, plåt, kyla och el. Att låta oss ta totalansvar innebär en enklare och smidigare lösning för våra kunder.

Starby landsväg 12626295 Ängelholm

5 (4)

Välkommen till Kyl & Värmepumpservice – Expert på värmepumpar i Ängelholm och Helsingborg!

Idögatan 4958278 Linköping

5 (2)

Ventilationsteknik AB är ett service- och installationsföretag som jobbar inom ventilation och kyla, främst i Linköping och Norrköping med omnejd. Vi har bred kunskap inom ventilationsteknik och inga uppdrag eller kunder är för små för oss. Det innebär att vi jobbar med allt ifrån mindre uppdrag åt privatpersoner till installation av ventilationslösningar och kyla till kontor och industrier.

Hantverksvägen 1115165 Södertälje

Välkommen till Iskuben Coldstore AB! Vi har lager och fryslager i Södertälje. #nl#Kontakta oss gärna för mer information!

Killingholmsvägen 196132 Boden

Norrbottens kyl & maskinteknik är ett serviceföretag somarbetar med försäljning, installation och service.