Om Acara AB

Vi är specialiserade på värmepumpar, mobil kyla och Ac-service. Kyla i personbilar, traktorer, bussar m.m. Vi felsöker och reparerar även transportkyla. Vi är återförsäljare och montörer för Mitsubishi Electric värmepumpar. Välkommen att boka ett kostnadsfritt hembesök.

Om oss

Acara Värme & Kyla är ett resultat efter konkursen av Hammarstedts. Vi är några fd. anställda som jobbar vidare i egen regi.

Vi utför arbeten med prioriterad inställning till hög kvalité och personligt engagemang, för att du ska känna dig trygg med din

investering.

Aldrig för sent att skaffa värmepump

Det kan aldrig bli för sent, att skaffa en mer ekonomisk värmekälla. Mitsubishi Electric är alltid i toppskiktet vad det gäller värmepumpar. Driftsäker och billig i drift är saker som utmärker Mitsubishi Electric. Titta gärna in på Mitsubishis utbud på

Vi hjälper till hela vägen

När du kontaktar Acara, är det den enda kontakten du behöver. Vi hjälper till hela vägen. Förutom vår egen breda kunskap samordnar vi all kompetens som behövs för att din anläggning ska komma på plats och skötas under hela sin livstid. Detta är en service vi tycker är självklar.

Företagslokaler fr. 20kw och uppåt

För större lokaler som verkstäder och hallar finns ett brett utbud för att få en kostnadseffektiv lösning. Mitsubishi tillhandahåller produkter som kan integreras i det befintliga system eller som stand alone. Kan anslutas i ventilation eller radiatorkrets. Ring oss för mer information.

Luft-vattenvärmepumpar: effektivare än bergvärme

De senaste åren så har luft-vattenvärmepumpar blivit effektivare. Om du bor i de södra eller mellersta delarna av Sverige så kommer en luft-vattenvärmepump att spara dig mer pengar än vad en bergvärmepump skulle göra. I tabellen nedan så är en beräkning på olika typer av uppvärmningssystem och den besparing du kan räkna med.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Acara AB Bilel - reparationer, Kalmar - 1
  • Acara AB Bilel - reparationer, Kalmar - 2
  • Acara AB Bilel - reparationer, Kalmar - 3
  • Acara AB Bilel - reparationer, Kalmar - 4
  • Acara AB Bilel - reparationer, Kalmar - 5

Acara AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAcara AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande17.12.2013
Org.nr:5569551624
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43223 Kyl- och frysinstallationsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Fredrik Carl-Axel JohnssonLedamot
Lars Gunnar JohnssonSuppleant
Gustaf Martin Andreas FolkeRevisor
Per Göran ErikssonRevisorssuppleant

Möjliga telefonnummerformat

04802171804-802 17 18048-02 17 180480-217 18