Om företaget

Wohlins Fryshus erbjuder fryslager, frystransporter och tar hand om din logistik. Behöver du ett lager för dina kyl- och frysvaror? Då har du hamnat helt rätt. Vi har 6000 kvm fryslager i vårt fryshus i Halmstad.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
035-18 04...
Adress

Remvägen 6

30262 Halmstad

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Wohlins Fryshus erbjuder fryslager, frystransporter och tar hand om din logistik. Behöver du ett lager för dina kyl- och frysvaror? Då har du hamnat helt rätt. Vi har 6000 kvm fryslager i vårt fryshus i Halmstad.

Distribution

Vi har ett väl utbyggt transportnät i Sverige med bra kyltransportörer som ser till att frysgodset är framme i tid och med rätt temperatur. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att transportera frysvaror eller om du har några frågor angående torr-, kyltransport eller frystransport. Vi har dessutom egna budbilar som kan transportera, upp till 1 ton, kylda- och frysta varor samtidigt. Har ni behov av att köra ännu större volymer så hjälper vi er naturligtvis att ombesörja det också. Prova Wohlins, vi gör allt för att du ska bli nöjd.

Logistik

Vi har ett genomtänkt lagerprogram som gör att du som kund sparar många arbetstimmar. Du får effektivare lagerhållning, säkrare leveranser och slipper att binda kapital. Visste du att vi har torrlager vilket gör att vi numera kan ta hand om hela ditt behov av varulagring, -allt från råvaror till färdiga produkter. Lägre kostnader är en del av vinsten när du jobbar med oss. Du slipper investera i ny och befintlig vagnpark, lokaler som inte nyttjas till fullo samt kostar pengar och blir en osäker investering. Vi har som mål att alltid ligga i framkant när det gäller både teknik och miljö.

Mer om oss

Wohlins Fryshus Logistik AB ägs och drivs av Allan Wohlin tillsammans med sönerna Tomas och Roger. Företaget grundades 1991 som ett dotterbolag till A Wohlins Åkeri AB, vilket avyttrades 1 maj 1999, för att helhjärtat satsa på fryshuset. Vi har genom åren fått många nöjda kunder som bidragit till att vi idag ständigt ökar vårt kunnande och intresse för nya lösningar inom logistik, allt för att tillmötesgå kundernas behov och önskemål. Vilket bl a ledde till att vi sedan 2012 har ytterligare 2 500 kvm frys med en innerhöjd på 13 meter. Vi använder oss av mobila pallställ och får in ca 10 000 pall i vår senaste utbyggnad.

Wohlins är ett litet företag och vi satsar mycket på vår personal som är en stor del i företagets utveckling och framgång. Miljön är också viktig för oss under 2013 har vi arbetat för att minimera verksamhetens miljöbelastning och är nu miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas. Under 2014 kommer vi att göra ännu fler satsningar inom vårt miljöarbete och ska bl a köpa in en ny tjänstebil, en 100%-ig elbil. Vi jobbar ständigt för att sänka vår elförbrukning och har snart bytt ut all belysning till LED- eller lågenergilampor samt alla våra gamla vädertätningar för att minska utsläppen av kyla. Har du några frågor så är det bara att höra av sig!

Wohlins Fryshus Logistik ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Wohlins Fryshus Logistik AB

Omsättning

121 158 tkr

Vinstmarginal

10.50 %

Anställda

54

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Wohlins Fryshus Logistik AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Wohlins Fryshus Logistik AB

Org.nr:

5568561368

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

49410 Åkerier

52100 Centrallager och magasin

82920 Förpackningsfirmor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

15.06.2011

Exekutiva befattningar/Administration
Per-Olof Nilsson

Ordförande

Rolf Erik Frid

Verkställande direktör

Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

035180480

03-518 04 80

035-18 04 80

0351-804 80