Se på karta

fasadbehandling 

gav 163 företag inom detta område

Ytterharnäsvägen 5281491 Furuvik
logo

Vi åtar oss renoveringar, isoleringsarbeten, fasadtvätt, avfärgningar m.m. Även tillverkning och montering av fasadstuckatur.

Växelgatan 627438 Skurup
logo

Vi är ett företag som startade 1981 och sysselsätter snickare, murare och målare, totalt 8 personer. Vi utför fasadrenoveringar, om och nybyggnation i Malmö, Ystad och närliggande orter. Med kunnig och erfaren personal som har yrkesbevis sätter vi kunden i centrum och utför arbetet efter kundens önskemål. Stor vikt läggs vid god service samt professionellt och hantverksmässigt utförda arbeten.

Norra bro 38670594 Örebro
logo

Allt inom bygg! Vi på Exelda utför det mesta inom rivning, håltagning, byggnation, sanering, putsjobb och säljer även och monterar fönster och fasader.

Vipvägen 774633 Bålsta
logo

''ES-metoden'' för att uppnå rätt underlag för hållbart ytskydd.Vi levererar sju egna icke frätande kemiska medel som inte ändrar ytans pH-värde. Inget behov av neutralisering.Vårt varumärke ES-metoden med färglyftarna ES, ES TUNN, ES +, ES 1 samt ES 2 och ES 4.

Kyrkogatan 597232 Luleå
logo

Rennit är ett varumärke där huvudkontoret ligger i Luleå. Rennit består av lokala företag runt om i landet som erbjuder Rennit hängrännor och stuprör till privatpersoner, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Våra hängrännor rymmer 40 procent mer än traditionella modeller. Tillverkning sker på plats och monteringen ingår oftast i priset. Ett enkelt och smart sätt att få nya hängrännor på ditt hus.

Eriksbergsgatan 759145 Motala
logo

Vi bygger och renoverar med kvalité och omsorg. Fasadrenoveringar, ny- och ombyggnader, badrumsrenoveringar, byggservice m.m.

Allbogatan 6034230 Alvesta
logo

Vi utför putsning av fasader, både vid nybyggnation och renovering. Traditionellt hantverk med mineralputs = tryggt och säkert.

(5)

Skarpåsenvägen 3758574 Ljungsbro
logo

Boomerangtvätt är din återkommande leverantör av fastighetstvätt. Våran huvudverksamhet är tvätt, behandling och målning av tak samt fasadtvätt. Vår filosofi är att alltid vara i topp vad det gäller kvalité, effektiva metoder och kundnöjdhet. Testa våran kostnadsfria takinspektion och få ett utlåtande om hur ditt tak mår.

Högsboholmsvägen 4544891 Floda
logo

Vår personal är välutbildad och har lång erfarenhet av krävande entreprenader. Högtryckskompaniet har genom åren fått förtroende att renovera flera kulturhistoriskt värdefulla fastigheter såsom Kungliga Slottet i Stockholm, Göteborgs Universitet i Göteborg och Råda säteri i Mölnlycke.

Snäppvägen 880309 Gävle
logo

MURTEK Sverige AB är ett familjeföretag med huvudkontor i Gävle, vi erbjuder mur och putsarbeten och kompletta lösningar för byggställningar.

Storgatan 2391233 Vilhelmina
logo

I vår butik hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv och kakel och klinkers. Vi har ett stort utbud för alla smaker och hjälper dig gärna att hitta det som passar i just ditt hem. Vårt mål är att alltid ge dig bästa service och kunskap. Välkommen in.

(5)

Åsavägen 13B57235 Oskarshamn
logo

Mursleven är ett företag som utför allt inom murning. Medans du lutar dig tillbaka tar vi hand om murningen av huset, poolen eller muren. Vi utför även fasadrenoveringar samt putsar nya fasader. Känner du dig lite frusen så installerar vi även braskaminer i olika utföranden. Vi är idag nio anställda, alla kunniga och utbildade inom respektive område. Mursleven har en lång och gedigen erfarenhet och alla våra jobb utförs med stort kunnande, ansvar och kvalitet.

Engelbrektsgatan 2364331 Vingåker
logo

Vi utför alla slags arbeten inom byggnadsplåt, tätskikt, fasadarbeten, service och underhåll, taksäkerhet, mm. Vi arbetar med nyproduktion, ROT-projekt och reparationsarbeten hos såväl offentliga- och privata förvaltare som bygg- och industriföretag samt privatpersoner. Vi är medlemmar av plåtslageriernas Riksförbund. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert eller om du vill att vi kommer ut och besiktigar ert tak, så kan vi se vad som behövs göras för att hålla er torra och glada.

Stagnelius väg 438733 Borgholm
logo

Vi är ett lokalt byggföretag med goda erfarenhet och kunskap inom snickeri, bygg , murning och fasadputs. Vi utför både små och stora arbeten över hela Öland med omnejd.

Bjurängsvägen 164234 Flen
logo

Flens Plåt AB utför byggplåtarbeten inom främst Flen med omnejd. Kunderna består i huvudsak av lokala byggföretag och privatpersoner. Företaget utför arbeten med stor yrkesskicklighet. Våra plåtslagare har yrkesbevis för byggnadsplåtslageri samt byggnation av byggnadsställningar.

Norra Gubberogatan 3041663 Göteborg
logo

Vi på Upglaze har lång erfarenhet av allt inom glasfasader. Vi erbjuder ett brett sortiment av glasfasader för både tak och väggar. Oavsett om du behöver hjälp med glassystem, glaskonstruktioner eller glastak kan vi på Upglaze hjälpa dig förverkliga ditt projekt.

(5)

Fäladsgatan 729159 Kristianstad
logo

Städproffsen är ett allserviceföretag baserat i Kristianstad, hässleholm Sjöbo, Sölvesborg, men vi är verksamma i hela Södra Sverige.Det våra kunder uppskattar mest är vårt breda utbud av tjänster. Vi kan till exempel hjälpa er med allt från hushållsnära tjänster till att måla om huset eller sköta om er trädgård. Kontorsstäd och flyttstädning är också två uppskattade tjänster för att nämna några.

(5)

Värmdövägen 70313235 Saltsjö-boo
Svederusgatan 1-375450 Uppsala
Arenavägen 4512177 Johanneshov