Om Colorama

I vår butik hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv och kakel och klinkers. Vi har ett stort utbud för alla smaker och hjälper dig gärna att hitta det som passar i just ditt hem. Vårt mål är att alltid ge dig bästa service och kunskap. Välkommen in.

Colorama

Colorama satsar på service, kunskap och experter för att du som kund ska nå de allra bästa resultaten vid stora som små projekt i hemmet.

Colorama-kedjan bildades i början av 2007 efter en sammanslagning av de nationella frivilligkedjorna Spektrum och Färgtema. Med ca 165 butiker i Sverige och inköpssamarbeten i Norge och Finland är Colorama Nordens största oberoende färgfackhandel.

Utöver färg och färgtillbehör omfattar Colorama-kedjans butikssortiment också tapeter, golv och kakel/klinker. Många av våra butiker erbjuder dock även produkter i form av inredningsdetaljer, textilier och mycket mer. Vår största fördel och resurs på marknaden är den oslagbara kombinationen av kvalitetsprodukter, personlig service och ett helhetsansvar. Vi vill vara med genom hela ditt projekt. Från idé och vision till slutmål och uppfyllda drömmar.

Att vi är störst på färg, tapet golv och kakel innebär definitivt inte att vi blivit kaxiga på något vis. Tvärtom. Varje butiksägare äger nämligen sin del i Colorama-kedjan och tar ansvar för och känner för sina egna kunder på den lokala marknaden.

Det är därför så många väljer att komma till oss på Colorama för att inspireras och för att lyckas med sina projekt för hemmets alla ytor. Oavsett om man är proffs eller glad amatör kan man känna sig varmt välkommen till oss.

Vår affärsidé summerar egentligen alltihop på ett utomordentligt vis - "genom att vara bäst på att sätta samman sortiment till en inspirerande helhet kan Colorama ta sitt ansvar för att slutresultatet blir lyckat".

Colorama Klubb

På Colorama är målet att skapa helnöjda kunder oavsett hur era behov och hemmaprojekt ser ut. Som Sveriges största fackhandelskedja inom färg, tapet, golv och kakel tar vi också vårt ansvar för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Kompetensen i butikerna är en av våra främsta nycklar till framgång och vi strävar varje dag efter att ge våra kunder så god service som möjligt. Ända från idé till slutresultat.

Colorama klubb är ett av stegen på den väg som vi vill ska leda fram till helnöjda kunder. Här ämnar vi ta extra väl hand om de som vill få ut lite mer av sitt samarbete och sin relation med oss på Colorama. Genom att erbjuda klubbmedlemmarna flera förmåner närmar vi oss också den mission vi har att ge våra kunder bästa möjliga service och förhöja deras upplevelse.

Colorama Proffs

Du som professionell hantverkare är viktig för oss! Därför vill vi erbjuda dig ett samarbete fyllt av produkter, tjänster och goda råd som underlättar din vardag.

Colorama är Sveriges största färgfackhandel och erbjuder produkter från såväl ledande varumärken som Colorama egenutvecklade produkter.

Till oss kan du vända dig med dina önskemål om färg, golv, tapet, kakel, klinkers och tillbehör. Vårt sortiment är både brett och djupt, och vår personals erfarenhet, gedigna produktkunskap och insikter om ditt yrke garanterar en hög servicenivå. Lägg därtill våra olika servicetjänster och förmånliga erbjudanden så har du en komplett samarbetspartner för ditt dagliga arbete.

Vi vill erbjuda dig kvalitet, service, kunskap och trygghet!

Vårt mål är att stötta dig på bästa tänkbara sätt samt att du ska känna dig trygg i dina relation med oss.

Bildgalleri

  • Colorama Färgaffär, Vilhelmina - 1
  • Colorama Färgaffär, Vilhelmina - 2
  • Colorama Färgaffär, Vilhelmina - 3
  • Colorama Färgaffär, Vilhelmina - 4
  • Colorama Färgaffär, Vilhelmina - 5
  • Colorama Färgaffär, Vilhelmina - 6
  • Colorama Färgaffär, Vilhelmina - 7
  • Colorama Färgaffär, Vilhelmina - 8
  • Colorama Färgaffär, Vilhelmina - 9
  • Colorama Färgaffär, Vilhelmina - 10

Colorama, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Torsten Erlingssons Färg Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

26.04.1984

Org.nr:

5562434513

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

200000

Omsättn.intervall

5000 - 9999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47523 Specialiserad butikshandel med färger, fernissor och lacker, 68201 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

09401000709-401 00 07094-01 00 070940-100 07