Om Anders Produktion AB

Vi hjälper bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och villaägare med underhåll, renovering, bygg, målning m.m. Välkomna.

Företaget är anslutna både till Målarmästarna och Sveriges byggindustrier vilket bidrar till att du som kund kan känna trygg med att välja oss.

Vi har målat mer än 400 hus med träfasad. Vi har målat och renoverat tusentals fönster, renoverat ett tjugotal större putsfasader och målat och renoverat åtskilliga trapphus. Under förra året så bytte vi mer än 6000 kvadratmeter tak (tegel).

Anders Produktion ABs utvalda länkar

Bildgalleri

  • Anders Produktion AB Organisationskonsult, Uppsala - 1
  • Anders Produktion AB Organisationskonsult, Uppsala - 2
  • Anders Produktion AB Organisationskonsult, Uppsala - 3
  • Anders Produktion AB Organisationskonsult, Uppsala - 4
  • Anders Produktion AB Organisationskonsult, Uppsala - 5
  • Anders Produktion AB Organisationskonsult, Uppsala - 6
  • Anders Produktion AB Organisationskonsult, Uppsala - 7
  • Anders Produktion AB Organisationskonsult, Uppsala - 8
  • Anders Produktion AB Organisationskonsult, Uppsala - 9
  • Anders Produktion AB Organisationskonsult, Uppsala - 10

Anders Produktion AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Anders Produktion AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

29.03.2006

Org.nr:

5567008197

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

20000 - 49999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader, 43341 Måleriarbeten, 70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation

Exekutiva befattningar/Administration

reviews aboutName

Martin Kjellsson

moreThanAYearAgo

Anders Produktion bytte panel och målade vårt hus. Panelbytet utfördes av underleverantör som gjorde ett snabbt jobb men det togs också många genvägar som jag var tvungen att påpeka. Flera mindre felsågningar fick jag till svars att det skulle inte synas efter lite fog och färg. Vilket jag hade svårt att acceptera. Det tillkom också många extra-timmar för saker som de menade låg utanför avtalet. Målarna påbörjade sitt arbete innan snickaren var klar vilket gjorde det svårt att besiktiga snickeridelen separat. Detta gjorde också att snickaren blev stressad och målarna hade svårt att hålla koll på vart de målat två gånger. När regnet kom och färgen forsade av panelen och ner på teglet och verandan åkte målarna hem och kom inte tillbaka förrän dagen efter. Då gick det inte att få rent teglet från färgen.
Slutresultatet blev bra (förutom missfärgningen på teglet som fortfarande är kvar) men det krävdes en väldig närvaro och kontroll av deras arbete.
Även om jag tidigt frågade efter egenkontroll dokumentation fick jag aldrig någon sådan. Det kan bli tydligare i framtida arbeten. Samma sak gäller extra-timmar, där var det enbart efter snickaren dagbok och varje sak tog alltid minst en timma.

Möjliga telefonnummerformat

01810101001-810 10 10018-10 10 100181-010 10