Se på karta
Pilgatan27261 Gärsnäs

Mekanisk verkstad. Tillverkning och svetsning av detaljer i aluminium, rostfritt och järn.Mycket av det vi gör är specialtillverkning, kort sagt vi löser de problem vi ställs inför.Välkommen att kontakta oss!

Finvids väg 219447 Upplands Väsby

Vi utför beställningsarbeten och legotillverkning i rostfritt samt i de flesta förekommande metaller. Vår tillverkning sker genom stansning, kantpressning, bockning och svetsning. Vi konstruerar och utvecklar prototyper och specialarbeten men även mindre arbeten för privatpersoner.Välkommen med Din beställning.

Fjäråsvägen 1251169 Sätila

Från idé till färdig produkt. Vi tillverkar produkter efter Era specifika önskemål och behov direkt anpassade till användningsområdet med korta ledtider oavsett om underlaget är en enkel skiss eller en professionell ritning. Välkomna att kontakta oss!

Plastgatan 1253155 Lidköping

Konstruktion och tillverkning av specialmaskiner och förpackningsmaskiner. Hydraularbete och komponenter.

Prästängsvägen 845233 Strömstad

Duckman Svetsteknik är ett företag som utför många olika specialarbeten i rostfritt och aluminium. Allt ifrån robusta arbetsbåtar till inredningar.

Orkangatan 665221 Karlstad

Vi bearbetar de flesta förekommande metaller såsom stål, rostfritt, gjutjärn, titan, koppar, mässing, lagerbrons m.m. Välkomna.

Industrivägen 1247331 Henån

Rostfria arbeten - alla i branschen förekommande arbeten!

Ånaryd 456393 Gränna

5 (1)

Vi utför legoarbeten och utför specialbeställningar i stål, rostfritt och aluminium. Vi är mångsidiga med bred kompetens.

Sadelmakarvägen 914633 Tullinge

Mekanisk verkstad med styrka i CAD/CAM, 5-axlig fräsning och prototyper. Produktion av avancerade detaljer i moderna CNC maskiner.

Junogatan 145142 Uddevalla

Stålentreprenör med smide, stålmontage, stålhallar, stålstommar, stål-konstruktioner, rostfria stålarbeten, reparation och underhåll av stål.

Radiovägen 1213548 Tyresö

NÅGRA MILLIMETER HIT ELLER DIT? För vanliga människor spelar det ingen som helst roll, för oss och våra kunder är en tusendels millimeter helt avgörande. I snart 50 år har vi varit besatta av att optimera tillverkningen av små detaljer där kraven på noggrannhet är stora, och materialen svåra att bearbeta. Vår passion att hitta smarta lösningar på dessa utmaningar har gjort oss till en av Europas ledande specialister på finmekanisk bearbetning. Välkommen.

Åbytorpsvägen 926439 Klippan

Välkommen till MECCOM!

Stureholmsvägen 145155 Uddevalla

Limeco är ett modernt svetsande verkstadsföretag som inriktat sig på tillverkning av industriella utrustningar av plåt, rör, stång och balk. Främst i rostfritt och aluminium.

Berglundavägen 12B70236 Örebro

Kundorienterade lösningar för stålhallar, smide & bilinredningLåt oss komma med lösningar som passar er och det ni vill åstakomma. Vi på Bista Mekan AB skapar möjligheter med fokus på er som kund, inom stålhallar, smide, rostfritt och bilinredning.Med hög kvalitet och kort leveranstid hjälper vi er att hitta rätt!

Fjärås industriväg 3343974 Fjärås

Vi är ett företag som åtar oss både stora och små jobb. Har du en artikel du vill serietillverka eller vill du ha en prototypstol byggd? Behöver din veteranlastbil förstärkningar i kofångaren? Kontakta oss, svart, rostfritt, plast eller aluminium är inga problem.

Spårgatan 2460223 Norrköping

Ståthöga Verkstad AB är ett industriserviceföretag som arbetar med underhåll och reparationsarbeten samt tillverkning och montering av plåt- och stålkonstruktioner. Våra kunder finns inom processindustri, värmekraftverk, sågverk, bygg, kross- och återvinningsindustri. Arbetsområdet är främst Norrköping och angränsande kommuner i Östergötland.

Lasarettsvägen 1585643 Sundsvall

3.67 (3)

Vi är ett etablerat byggnadsplåtslageri i Sundsvall. Med våra maskiner bearbetar vi olika plåtmaterial.

Hantverksvägen 615165 Södertälje

Vi är ett legoföretag som utför vattenskärning, prototyper, plåtbearbetning, skärande bearbetning, tillverkning av verktyg, verktygs- och rundslipning. Vi jobbar snabbt med kort varsel, och har över 40 års erfarenhet av specialtillverkning av prototyper och legotillverkning.

Bultgatan 744138 Alingsås

Ett av Sveriges största företag på stålkontruktioner, ståltrapport & räcken. Vår affärsidé är att utföra skräddarsydda totalåttaganden från idé eller ritning till ett färdigt arbete eller produkt för en kundkrets som ställer höga krav. Och genom att vara ett kompetensledande, engagerat samt konstandseffektivt bolag, ska vi utföra arbeten som överträffar våra kunders förväntningar.

Hammarsmedsgatan 128632 Örkelljunga

Vi är en mekanisk verkstad som utför det mesta inom stål och metaller t.ex. svetsning och svarvning. Vi har hydraulslangservice.

Vattenverksgatan 1341502 Göteborg

Din service partner inomindustri & smide

Abborrviksvägen 383335 Strömsund

5 (1)

Behöver du 2 eller 5002 stålkarmar till trädörrar med individuella specifikationer? Det ordnar vi! Med snart 50 års erfarenhet av att utveckla stålkarmar till dörrar, så ser vi alltid fram emot nya spännande utmaningar som hjälper våra kunder. Vår styrka är att tillverka högkvalitativa och specialanpassade produkter i metall samt att leverera i rätt tid till rätt plats. Tack vare engagerade och kompetenta medarbetare så är våra kunder mycket nöjda!

Varvet 4145647 Bovallstrand

5 (1)

Vi är en liten marina som ligger vid Vikefjorden i Bovallstrand.Det är ca tio minuters gångväg från centrum.

Frejagatan 425232 Helsingborg

Välkommen till R-tech solution. Vi utför utvecklingsarbeten åt stora internationella bolag inom livsmedel, läkemedelsindustrin samt tillverkning i rostfritt, aluminium och stål.