Se på karta

legoarbeten 

gav 8826 företag inom detta område

Wipab, Wermlands Industriplåt AB

Timmermansgatan 366434 Grums
logo

Inom Wermlands Industri Plåt arbetar vi med legotillverkning, som komponent och systemleverantör. Arbetet utförs enligt kundens höga krav. Vi arbetar för att leverera till kunden inom utsatt tid.

Legoarbeten Sökord

Plåtbearbetningsföretag med inriktning på legotillverkning. Vi är lokaliserade i Grums, Värmland och utför all form av legotillverkning inom plåt.

Visa mer

Valles Maskinservice AB

Hagalundsgatan 459594 Mjölby
logo

MASKINREPARATIONER, INDUSTRIFÖRNÖDENHETER OCH LEGOTILLVERKNING.Företaget grundades 1974 och har alltid strävat efter att vara din helhetspartner när det gäller maskinreparationer, industriförnödenheter och legotillverkning. Vi har egen verkstad och servicepersonal även på fältet samt jourverksamhet vid akuta ärenden.Vår policy är att överträffa våra kunders förväntningar. Prova oss så får du se vad vi menar. Välkommen till Valles Maskinservice!

Gnosjö Automatsvarvning AB

Lidängsvägen 133532 Gnosjö
logo

Skärande bearbetning och Cnc-svarvning. Svarvning av komplexa detaljer med krav på högsta precision.

PBH-Teknik AB

Magasinsvägen 369142 Karlskoga
logo

PBH Teknik AB arbetar med skärande bearbetning och montering av enskilda komponenter för den högteknologiska industrin i Sverige och övriga Europa. I vår moderna maskinpark kan vi bearbeta de flesta material som aluminium, titan, rostfritt, plast, mässing och invar.

Roslagsverkstäder AB

Sipsjövägen 376330 Hallstavik
logo

Med vår avancerade maskinpark och skickliga CNC-operatörer hjälper vi kunder med högt ställda krav när det gäller precision för skärande bearbetning. Vi är certifierade enligt kvalitetsledningssystemet ISO 9001.

Erik Liss O Co AB

Tegelbruksvägen 2078530 Gagnef
logo

E Liss & Co AB är en mekanisk verkstad med 7 anställda beläget i den lilla orten Gagnef i Dalarna. Företaget grundades 1937 och idag är vi enbart ett legoföretag, d v s vi tillverkar det kunderna vill ha.

Duckmans Svetsteknik AB

Prästängsvägen 845233 Strömstad
logo

Duckman Svetsteknik är ett företag som utför många olika specialarbeten i rostfritt och aluminium. Allt ifrån robusta arbetsbåtar till inredningar.

Digital Mechanics AB

(3)

Tallmätargatan 1C72134 Västerås
logo

Digital Mechanics är en ledande innovatör inom smart additiv 3D-produktion. Som vana problemlösare erbjuder vi kunder inom tillverkningsindustrin tillgång till vår digitala fabrik för snabb produktion av komplexa detaljer i plast och metall.

Hoffmans Verkstads AB

Svinöhed 11577673 Långshyttan
logo

Hoffmans producerar mestadels produkter inom skogsindustrin, vi har 200 års erfarenhet av plåtbearbetning.Vi har maskiner och verktyg för press, klipp, stans, olika slags paketering.Vår kunskap är bred, vi har utvecklat verktyg, produkter och lösningar på plats.Vi har en historia av långa säkra arbetsrelationer, vi är alltid öppna för nya arbeten. Tveka inte att höra av er angående arbeten, samarbeten eller andra typer av frågor.Hoffmans Verkstad AB022562038[email protected]

Anva Rostfritt & Smide AB

Stoerydsvägen 157342 Tranås
logo

Vi bygger långsiktiga kundrelationer genom att återkommande producera högkvalitativa produkter och överträffa våra kunders förväntningar. I våra anläggningar använder sig skickliga medarbetare av den allra senaste tekniken för att nå dessa mål.

Granitor Mechanical

Teknikvägen 344495 Ödsmål
logo

Vi erbjuder kvalificerade tjänster inom rör- och mekaniska projekt, underhåll samt service på den nordiska marknaden.

Björkö Industriprodukter AB

Furudalsvägen 657495 Björköby
logo

BIAB är ett modernt legoproduktionsföretag för bearbetning av strängpressad och gjuten aluminium. Från råvara till färdig produkt.

ELFSTRÖMS INDUSTRISVETS AB

Stoerydsvägen 657342 Tranås
logo

Plåtverkstad i Tranås med fokus på speciallösningar. Vi arbetar mycket med legojobb och prototyper såsom enstycksdetaljer. Inget jobb är för litet och inte heller för stort!

Länna Svets & Mekaniska Verkstads AB

Länna Grankulla 264591 Strängnäs
logo

Länna svets är en komplett leverantör av detaljer inom tunnplåt. Vi hjälper er med allt från konstruktion och prototyp till serietillverkning, montering, ytbehandling och ev lagerhållning. Med produktion i både Sverige och Estland får du en kostnadseffektiv och kvalitativ lösning.

HANZA Electronics

Brännaregatan 667231 Årjäng
logo

HANZA is a fast growing industrial business partner within manufacturing. The company increases growth and profitability for its customers by supplying complete manufacturing solutions in mechanics, electronics, cables and final assembly.

Bröderna Perssons Mek. Verkstad Eftr AB

Ahlmarksgatan 865216 Karlstad
logo

Verkstads AB Mikro

Hagalundsvägen 1473271 Fellingsbro
logo

Välkommen till Verkstads AB Mikro. Vi vill fylla vår värld med ritningar, utmaningar, lösningar på just dina monteringsbehov. #nl# #nl#Genom mångårig erfarenhet och uppdrag till Svensk industri ser vi oss som en stark partner till våra kunder.

Koopus Hedemora AB

Sturegatan 577635 Hedemora
logo

Koopus en tryggindustripartner i Dalarna. Koopus affärsidé bygger på att erbjuda företag tjänster genom legoarbeten inom segmenten, montering, sortering, och paketering av produkter.

Röös Mekaniska AB

Södra Hamnvägen 646138 Trollhättan
logo

Röös Mekaniska är ett företag med fokus på fräsning och planslipning. Vi har maskiner i flera olika storlekar och är i närområdet ensamma om att kunna erbjuda bearbetning av större detaljer med båda dessa tekniker. Med erfarna medarbetare och goda samarbetspartners kan vi även hjälpa till med allt från materialinköp till andra sorters bearbetningar som svarvning, svetsning och bockning.”Hos oss ser vi inga hinder utan hjälper dig att hitta lösningar på problemen.”

pts

Silovägen 469142 Karlskoga
logo

Ltech, AB

Lundavägen 5233371 Bredaryd
logo

Vi svetsar i alla typer av formverktyg, klipp & bock, pressgjutningverktyg och aluminiumverktyg. #nl#Det som används är lasersvetsning och TIG-svetsning. Vi utför även värmebehandling av verktyg med förvärmning och anlöpning. Ltechs långa erfarenhet är vårt främsta verktyg!

Ymer Production

Vammargatan 661532 Valdemarsvik
logo

Vi erbjuder helhetsåtaganden inom skärande bearbetning, svetsning, plåtbearbetning, ytbehandling och montering. Ymer Production riktar sig främst till företag som söker en helhetslösning inom dessa områden.

Lönneberga Mekaniska Verkstads AB

Pukalovägen 57794 Lönneberga
logo

Vi är en komplett verkstad som tillverkar stålkonstruktioner efter kund önskemål. Inkluderar svetsning, gasskärning ,maskinbearbetning samt blästring/målning. Till viss del även montage. Är certifierade enl 1090 och 3834-2.

Momek Rostfria AB

Gamla Särövägen 15942934 Kullavik
logo

JTB Stålslipning AB

Sundsbergsvägen 682640 Söderhamn
logo

Som legoleverantör är vi vana vid små till medelstora serier i varierande material. Vi tillverkar t ex motstål, huggknivar,fixturer, skär till ismaskiner,bromsar, knivblock, motorbalkar,kedjebalkar, hydraulblock, klingstyrningar, planslipar huggknivar o saxskär. Kan även tillverka kompletta målade och monterade maskinelement.