Se på karta

byggnadsbesiktningar 

gav 47 företag inom detta område

Badrumsbesiktningar AB

Stängt

(4.83)

Biblioteksgatan 2911435 Stockholm
logo

Badrumsbesiktningar är Sveriges ledande besiktningsföretag inom våtrum. Varje år genomför företaget fler än 1000 besiktningar av badrum i samband med badrumsrenoveringar samt nyproduktion.

Industrihytten, AB

Stängt

Magasinsvägen 515242 Södertälje
logo

Välkommen till IndustrihyttenVI BYGGER FRAMTIDEN!Vi utvecklar industrier, skolor, kontor och kommersiella lokaler men utför även stängsel-, betong- och tätskiktsarbeten. Tack vare vårt starka och pålitliga personalteam, med lång erfarenhet inom respektive yrkesgrupp, kan vi ta oss an det mesta inom byggbranschen. Vi skapar vinnande projekt tillsammans med våra kunder. Vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass.

Coordia Consult AB

Stängt

Sollentunavägen 6319140 Sollentuna
logo

Coordia Consult tillsammans med dotterbolaget Marklund Ahlén konsult AB är ett byggkonsultföretag som bygger på mångårig erfarenhet av projektering, byggprojektledning och byggande. Företagen har tillsammans 18 konsulter och är etablerat i Sollentuna.

Byggbesiktning Martin Hollmann AB

Erikstorpsgatan 2021754 Malmö
logo

B M H AB är din partner i Skåne för professionellt utförda tjänster och personlig service. Vi bedriver ett flertal tjänster som överlåtelsebesiktningar, entreprenadbesiktningar, statusbesiktningar, kontrollansvarig enligt PBL (Plan- och Bygglagen), byggarbetsmiljösamordning (BAS-P) samt skadeutredningar. Vi erbjuder våra tjänster för alla typer av byggnationer och projekt, allt från småhus till flerfamiljs-, kontors- och industribyggnader.

Inscon AB

Stängt

(5)

Landstormsvägen 543993 Onsala
logo

Inscon är specialiserat på överlåtelsebesiktningar och är medlem i SBR. Jag har som civilingenjör och byggnadsingenjör mångårig erfarenhet av husbyggen och konstruktioner. Jag är godkänd besiktningsman av SBR för överlåtelsebesiktningar och är ansvarsförsäkrad.

Fastighetskonsult M Ledel AB

Gruvvägen 861167 Nyköping
logo

Fastighetskonsult M Ledel ABs huvudsakliga verksamhetsområde är byggkonsultation inom nyproduktion och ombyggnationer samt byggnadsvård inom Mellansverige och företrädesvis inom södra Stockholm, Södermanland och Östergötland.

Pehrsco AB

Stängt

Arabygatan 82B35246 Växjö
logo

Välkommen till PEHRSCO.. när du behöver erfarna ingenjörer inom bygg-, anläggnings- och miljöteknik.

Bengtsfors Byggkonsult

Svarttjärn 166692 Bengtsfors
logo

Avanze Byggteknik AB

Öppet

Johns väg 544492 Jörlanda
logo

Avanze Byggteknik AB är ett företag som utför konsultuppdrag inom Bygg och Industri. Vi arbetar med helheten och erbjuder tjänster inom flera områden med kombinerade tjänster. Kompetens finns inom flera områden som Petrokemisk Industri, Raffinaderi men också inom kommersiella fastigheter, skolor och småhus.

Byggnadsbesiktningar Dan Theander AB

Stängt

(4.67)

Esarpsvägen 42824591 Staffanstorp
logo

Välkommen till Byggnadsbesiktningar Dan Theander AB. Som vi förstår är du i begrepp att köpa villa och kanske har du hittat ditt drömhus. Vi vill då påstå att du har kommit till rätt adress, för här kan du få kvalificerad teoretisk och praktisk hjälp. Besiktningen utförs enligt SBR:s modell, vilket är ett bra och ständigt uppdaterat koncept. Framför allt är besiktningen för din trygghets skull så du med tillförsikt kan göra en av ditt livs stora affärer. Naturligtvis har vi ansvarsförsäkring.

URKk BYGGTEKNIK AB

Stängt

Britsarvsvägen 5779133 Falun
logo

Vi på URKk har många års erfarenhet som byggkonstruktörer i Sverige. Vi erbjuder personlig service samtidigt som vi nyttjar vårt breda nätverk för att genomföra komplexa projekt och hjälpa våra kunder att uppnå sina mål. Med en enkel organisation kan vi minimera overhead-kostnader och ge god kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.Vi arbetar med hållbarhet i alla våra uppdrag. Vi strävar efter lönsamma och hållbara lösningar fördet klimatneutrala samhälletKontakta oss för mer information, an

Cement och Betonginspektörerna NN AB

Stängt

Skomakargatan 20F75434 Uppsala
logo

Vi utreder skador som uppstått på betongkonstruktioner och genomför tillståndsbedömningar genom provtagning och analys av betongen.Jag har sammanlagt 25 års erfarenhet inom materialområdet betong, varav 2 år som grovarbetare, 7 år som doktorand och forskare inom utveckling av cementbaserade tandfyllningsmaterial samt 15 år som forskare, konsult och teknisk utredare på Norut Teknologi och CBI Betonginstitutet (RISE).

Condesign AB

Nya Tingstadsgatan 142244 Hisings Backa

Byggnadsmiljö i Norr AB

Timmermansgatan 553233 Skara

Fst Husbesiktningar

Stängt

Smedbygatan 260361 Norrköping

Skyhill AB

Stängt

Månskärsvägen 10A14175 Kungens Kurva

Sustend AB

Stängt

(4.67)

Varbergsgatan 1241265 Göteborg

Stiba AB

Stängt

Druveforsvägen 850433 Borås

Fe Kontrollteknik

Öppet

Saltåvägen 245994 Ljungskile

Öhman Byggkonsult AB, Br

Köpmannagatan 195234 Kalix

Bertil Lindholm Consulting AB

Trädgårdsvägen 1573531 Surahammar

B. I. K. Konsultgrupp AB

Trädgårdsvägen 2826935 Båstad

Öbergs Ingenjörsbyrå AB

Balladgatan 242241 Hisings Backa

Totalprojekt i Mälardalen AB

(3)

Stockholm