Om Badrumsbesiktningar Stockholm AB

Badrumsbesiktningar är Sveriges ledande besiktningsföretag inom våtrum. Varje år genomför företaget fler än 1000 besiktningar av badrum i samband med badrumsrenoveringar samt nyproduktion.

Experter på badrumsbesiktning

Badrumbesiktningar är certifierade av RISE (Research Institutes of Sweden), anslutna till SBR (Svenska Byggingenjörers Riksförbund) med fördjupade kunskaper inom våtrum, vvs, bygg- och branschregler. Vi är även medlemmar i SBRs expertgrupp för entreprenadbesiktning, Sveriges Handelskamrar och Entreprenadrådet.

Badrumsbesiktningar är ett oberoende besiktningsföretag som hjälper privatpersoner, bostadsrättföreningar och fastighetsägare att kvalitetssäkra badrumsrenoveringar och våtrumsentreprenader, från start till slut. När du ska bygga ditt badrum är det klokt att genomföra en besiktning av badrum.

Oavsett om du misstänker en fuktskada, behöver en expert som kvalitetssäkrar genom hela badrumsrenoveringen eller ska slutbesiktiga ditt nya badrum så kan du vara säker på att Badrumsbesiktningar kan hjälpa dig.

Läs mer på vår hemsida.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

 • Badrumsbesiktningar Stockholm AB Besiktningsman, Stockholm - 1
 • Badrumsbesiktningar Stockholm AB Besiktningsman, Stockholm - 2
 • Badrumsbesiktningar Stockholm AB Besiktningsman, Stockholm - 3
 • Badrumsbesiktningar Stockholm AB Besiktningsman, Stockholm - 4
 • Badrumsbesiktningar Stockholm AB Besiktningsman, Stockholm - 5
 • Badrumsbesiktningar Stockholm AB Besiktningsman, Stockholm - 6
 • Badrumsbesiktningar Stockholm AB Besiktningsman, Stockholm - 7
 • Badrumsbesiktningar Stockholm AB Besiktningsman, Stockholm - 8
 • Badrumsbesiktningar Stockholm AB Besiktningsman, Stockholm - 9
 • Badrumsbesiktningar Stockholm AB Besiktningsman, Stockholm - 10
 • Badrumsbesiktningar Stockholm AB Besiktningsman, Stockholm - 11
 • Badrumsbesiktningar Stockholm AB Besiktningsman, Stockholm - 12
 • Badrumsbesiktningar Stockholm AB Besiktningsman, Stockholm - 13
 • Badrumsbesiktningar Stockholm AB Besiktningsman, Stockholm - 14
 • Badrumsbesiktningar Stockholm AB Besiktningsman, Stockholm - 15

Badrumsbesiktningar Stockholm AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBadrumsbesiktningar Stockholm AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande11.04.2019
Org.nr:5592022734
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall< 1
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch71121 Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik, 63110 Databehandling, hosting o.d., 63990 Övriga informationstjänster, 85594 Personalutbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Sajad MirkhalafiVerkställande direktör
Aline MirkhalafiVerkställande direktör
Sajad MirkhalafiLedamot
Aline MirkhalafiLedamot
Eugenie SarkissianSuppleant

Omdömen om Badrumsbesiktningar Stockholm AB

linda shamma

mer än ett år sedan

Andreas besiktigade min källare. Arbetet var mycket omfattande och väl utfört. Jag kan varmt rekommendera denna firma för besiktningar.

Åsa Randahl

mer än ett år sedan

Att beställa 3-stegs besiktning av Badrumsbesiktningar är den bästa investeringen jag gjort!
Och det av flera anledningar: de hittade fel jag aldrig skulle sett förrän jag skulle upptäckt att badrummet inte fungerade som det skulle, dem var pedagogiska och svarade på mina frågor, de var flexibla med tider och fantastisk service!
Så nu efter renoveringen vet jag att jag inte bara har ett fint badrum utan jag har ett badrum som renoverats korrekt enligt branschens alla regler!

file124

mer än ett år sedan

Jag kontaktade Badrumsbesiktningar AB för att göra en slutbesiktning av badrummet och tvättstugan som renoverats av en entreprenör i mitt hem. Badrumsbesiktningar AB hade gjort en grundlig besiktigning med detaljerade besiktningsprotokoll, besiktningsmannen var kunnig och förklarade alla påpekningar och brister som han hade listat i protokollet samt vad konsekvensen av dessa fel kan innebära. Det visade sig att entreprenören hade gjort omfattande fel och mycket av arbetet uppfyllde inte branschr

Silvia Forsberg

mer än ett år sedan

Slutbesiktning av två badrum. En stor investering att renovera badrum.
Sajad utförde besiktningen, han kontrollerade varenda centimeter av badrummen, lutningar, rördragningar, säkerhetsluckor, våtzoner, han vet exakt vilka branschregler som gäller och kontrollerade så de som utfört rördragning, elektricitet och våtrummet är certifierade.
Inte känna någon oro att något inte är ok.
Skulle någonting inte vara det upptäcker Badrumsbesiktningar det med 100% säkerhet!

Ronny Sundqvist

mer än ett år sedan

Anlitade Badrumsbesikningar för att kontrollera tätskiktet. De gjorde en väldigt bra och grundlig besiktning och hittade en del brister som entreprenören gjort.

Kan verkligen rekommendera att anlita en oberoende besiktningsman om man vill vara säker på att inte få en vattenskada. Hade vi gjort det när vi gjorde vårt badrum för fyra år sedan hade vi förmodligen sluppit vattenskadan vi har nu.

Christopher Raneklint

mer än ett år sedan

Superproffsiga!

Det vi uppskattade mest var att Badrumsbesiktningar AB utöver att besiktiga våra badrum fungerade som bollplank för oss under byggprocessen. Detta gav oss en ökad säkerhet i våra diskussioner med byggaren.

Torbjörn Frank

mer än ett år sedan

Vi renoverade två badrum och efter mycket strul med hantverkarna anlitade vi Badrumsbesiktningar AB. Vi blev väldigt imponerade av Sajads professionalism och kunnighet. Tack vare honom fick vi ordning på bland annat alla de dokument som krävs vid en badrumsrenovering och vi kunde äntligen sova lugnt om nätterna utan oron för att ha missat någon detalj. Om vi genomför någon ytterligare renovering så kommer vi absolut anlita Badrumsbesiktningar igen.

H W

mer än ett år sedan

Jag har anlitat Badrumsbesiktningar för att göra en trestegsbesiktning (vvs-besiktning/tätskiktsbesiktning/slutbesiktning). Under arbetets gång hittades fel (trots behöriga hantverkare) som var mycket enklare att lösa direkt än om de hade upptäckts senare i processen (eller om de inte upptäckts alls, förrän man fått en vattenskada). Nu har jag ett badrum som jag vet uppfyller alla regler och krav. Professionellt, seriöst, kunnigt, noggrant och trevligt samarbete.

Philip Ericson

mer än ett år sedan

Snabba och en rapport som var mycket professionell och värdefull.

Ola Ducleer

mer än ett år sedan

Noggrann och tydlig. Dessutom hjälpsam med att se på köket trots att vi endast hade badrumsbesiktning. Rekommenderas!

[email protected]

mer än ett år sedan

Bra bemötande. Kom på utsatt tid. Förklarar tydligt. Tar sig tid för frågor även efter besöket. Tydligt avtal.

Gunhild Brun

mer än ett år sedan

Anlitade Badrumsbesiktningar för slutbesiktning av nyrenoverat badrum. Kontakt upprättades med Sajad som direkt tog på sig uppdraget. Han verkade mycket seriös och kunnig. Förklarade allt mycket tydligt och återkom med besiktningsprotokollet inom 2 arbetsdagar som nu har vidarebefordrats till badrumsentreprenören. Tyvärr blev inte badrummet godkänd, så det återstår att se vad som händer sedan. Med facit i hand hade jag gärna anlitat Badrumsbesiktningar från början av renoveringen.

beatrice svard ramberg

mer än ett år sedan

Väldigt duktiga! Kommer garanterat anlita igen.

Afshin Rezaei

mer än ett år sedan

Vi var i snabb behov av en badrumsbesiktning då en av våra medlemmar råkat göra hål i grannens badrum. Inom loppet av en vecka var badrummet besiktigat och utlåtandet given. Tack för snabb och smidig förfarande.

Erik Heneby

mer än ett år sedan

Kontaktade badrumsbesikning efter att jag renoverat mitt badrum och var lite osäker på om allt gått rätt till, fick snabbt svar och kunde boka in en tid omgående. Uppskattas att kunna få ett snabbt utlåtande av någon oberoende och inte behöva förlita sig helt på hantverkare.

Tove Leonard

mer än ett år sedan

Jag anlitade Badrumsbesiktningar för en genomgående besiktning av nyrenoverade badrum i mitt hus. Sajad är mycket kunnig, professionell och pålitlig. Jag skulle starkt rekommendera att anlita Badrumsbesikningar i samband med en badrumsrenovering.

Tony Nilsson

mer än ett år sedan

Snabb och personlig kontakt! Professionellt bemötande mot entreprenör. En trygghet vid dyr badrumsrenovering.

Sofia Staaf

mer än ett år sedan

Efter vår badrumsrenovering hade vi en klump i magen då vi inte var helt säkra på att allt var riktigt utfört. Vi kontaktade badrumsbesiktningar och fick snabb och proffsig hjälp direkt. Det var en sten som lättade när vi fick en ”godkänd-stämpel” från dem! Dessutom ett mycket trevligt bemötande. Tack!

Anders Welander

mer än ett år sedan

Vi anlitade Badrumsbesiktningar för att känna trygghet i hur arbetet med vårt badrum genomfördes. Vi genomförde flera besiktningar, bl.a. besiktning av tätskikt med avslutande slutbesiktning. Vi är mycket nöjda med Badrumsbesiktningars arbete. Besiktningarna var effektiva och noggranna, protokollen levererades snabbt och var välmotiverade. Dialogen med entreprenören förenklades. Vi är glada att vi beslutade att anlita Badrumsbesiktningar tidigt under arbetets gång och kan varmt rekommendera dem!

Maria Zachrisson

mer än ett år sedan

Trevligt bemötande och effektiv men grundlig besiktning av våra nyrenoverade badrum. Vi fick en snabb återkoppling med ett utförligt och professionellt skrivet besiktningsprotokoll.

Mindaugas Mindaugas

mer än ett år sedan

Snabb, proffsig besiktning av badrum jag gjort

Martha

mer än ett år sedan

Vi anlitade Badrumsbesiktningar ca 2 år efter slutförd renovering av vårt badrum. Detta då hantverkarna påstod att de inte gjort några fel och vi behövde ha detta på papper. Vi fick superbra återkoppling och professionellt bemötande av Mathias och allt kändes tryggt från start till slut. Han svarade även på frågor efter utfört arbete och var väldigt engagerad och förklarade allt så bra hela tiden. Kommer vi någonsin ge oss in i en badrumsrenovering i framtiden kommer Badrumsbesiktningar få vara

John Hägerstrand

mer än ett år sedan

Att ha en besiktningsman vid vår renovering var i efterhand det enskilt klokaste beslutet i hela den cirkusen. Badrumsbesiktningar gjorde det utmärkt från början till slut och vi kan verkligen rekommendera dem till alla som går i ombyggnadstankar.

Tobias Albertsson

mer än ett år sedan

Vi blev supernöjda med besiktningen av vårt badrum. Mathias var duktig och noggrann och inget lämnades åt slumpen. Svarade snabbt på vår förfrågan och väntetiden var obefintlig.

Ruben Labbé

mer än ett år sedan

proffsigt, smidigt och bra service!

Anette Eriksson

mer än ett år sedan

Vid slutbesiktning av badrummet använde vi oss av Badrumsbesiktningar AB. Vi är mycket nöjda med hur Mathias förklarade, sakligt och pedagogiskt. Då flera fel hittades blev det en besiktning till och återigen var han tydlig och framförallt lugn. Rekommenderas varmt.

peol

mer än ett år sedan

Vi har använt badrumsbesiktningar för en trestegsbesiktning vid en renovering, Fungerade utmärkt. Mathias höll de tider vi överenskommit och gjorde ett utmärkt jobb.

Niklas Johansson

mer än ett år sedan

Väldigt trevliga och bemötande, mycket väl utfört protokoll. Värt pengarna helt klart.
//Niklas

Tobias Albertsson

mer än ett år sedan

Vi blev supernöjda med besiktningen av vårt badrum. Mathias var duktig och noggrann och inget lämnades åt slumpen. Svarade snabbt på vår förfrågan och väntetiden var obefintlig.

emil olson

mer än ett år sedan

informativt vid telefonkontakt.
Snabb och smidig tidsbokning.
Proffesionellt bemötande och leverans av dokument.
Kan rekomenderas.

Andreas Lalander

mer än ett år sedan

Otroligt snabb respons och professionellt bemötande. Genomförandet av besiktningen var noggrannt, strukturerat samt informerande. Otroligt nöjd med alla delar. Rekommenderas starkt!

Joakim Andersson

mer än ett år sedan

Vi anlitade bolaget för en badrumsbesiktning i ett ärende gällande en vattenskada och misstanke om dolt fel. Vi fick ett mycket trevligt bemötande och tydliga besked kring vad som gällde vilket snabbt tog oss framåt i vår process. Stort tack för bra arbete med snabb och kvalitativ handläggning. MVH Joakim

Philip Mannheimer

mer än ett år sedan

Kom samma dag som jag ringde. Snabbt och professionellt bemötande. Rekommenderas!

Kerstin Karlander

mer än ett år sedan

Badrumsrenovering
Föreningen, där jag bor, består av tre hus med sammanlagt 180 lägenheter. Husen är byggda i mitten av sextitalet. Vid renoveringar av badrum och kök har vattenskador ofta förekommit. Styrelsen har därför gjort en checklista för renoveringar. Förutom krav på behöriga hantverkare ska man även göra en besiktning av utfört arbete. Även från vänner och släktingar har jag fått rådet att besiktiga renoveringen.
Jag tittade på nätet efter badrumsbesiktning. Jag valde det företag som hade den bästa hemsidan, med den information jag ville ha. Badrumsbesiktningar Stockholm. Deras hemsida redogjorde för besiktningsmännens utbildning och erfarenhet. De hade även en mycket bra FAQ, och jag fann den typ av besiktning jag önskade.
Jag valde en trestegsbesiktning, där besiktningsmannen var med vid tre tillfällen – vid konstruktion/rördragning, vid tätskiktet samt en slutbesiktning.
Jag fyllde i ett formulär och kontaktades snabbt av en besiktningsman. Tillsammans med entreprenören bestämde vi datum för besiktningarna.
Besiktningsmannen som utförde besiktningarna var kunnig, noggrann och intresserad. Han kom med information och förslag och han och entreprenören diskuterade förutsättningar, regelverk (nya och gamla) samt praktiska lösningar och kvalitet på ett mycket professionellt sätt. Entreprenören uppskattade besiktningen, som gjorde det möjligt att hitta bra lösningar.
Besiktningsrapprterna var klara, tydliga och gav en bra beskrivning.
Jag är mycket nöjd med ombyggnaden och besiktningen av densamma.

Bo Englund

mer än ett år sedan

Bra pris, utförlig protokoll, trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!

Essan Ijadi

mer än ett år sedan

Badrumsbesiktningar levererade över förväntat! I en bransch där många slarvar med tid, ekonomi och kvalité så höll besiktningsmannen och ägaren/VD måttet mer än förväntat! Tack!

Jakob Gyllenpalm

mer än ett år sedan

Vi har anlitat Badrumsbesiktning för två olika badrumsrenoveringar, vilket varit mycket värdefullt eftersom vi i båda fallen har haft otur med dåliga entreprenörer - trots att vi gått på rekommendation från bekanta när vi anlitade dessa. I första badrummet upptäckte besiktningsmannen t.ex. ett allvarligt konstruktionsfel som entreprenören orsakat (sågat av en bärande bjälke). Det ledde till att vi fick anlita en konstruktör och kostanden drog iväg, men det var entreprenören då tvungen att stå fö

Liv Elite

mer än ett år sedan

Vi gjorde en efterfrågan på priser och anlitade aldrig bolaget då kostnaden var för dyr men ändå hamnade vår mejling adress under deras reklam utskick. Mycket missnöjd här!!!

Åsa Randahl

mer än ett år sedan

Använde Hantverkarkoll för att kolla upp ett företag inför renovering av mitt badrum.
Känns så mycket tryggare att anlita ett byggföretag efter att ha fått en ordentlig bakgrundskontroll. Då får jag reda på om byggföretaget är bra, snarare än att chansa. Så nöjd - rekommenderar alla att använda Hantverkarkoll!

Hedvig Forsselius

mer än ett år sedan

Vi anlitade Badrumsbesiktningar för en trestegsbesiktning av badrum. Oerhört professionellt bemötande (av ansvarig besiktningsman Sajad Mirkhalafi) i alla led i processen och tjänsten överträffade våra förväntningar. Bästa utgiften i hela renoveringen och en stor trygghet både för oss och bostadsrättsföreningen.

Maria Ragnarsson

mer än ett år sedan

Jag anlitade en byggfirma till att renovera två badrum. Det var först när jag anlitade Badrumsbesiktningar AB som jag kunde känna mig trygg och sova gott igen. Besiktningsmannen gjorde en så kallad trestegsbesiktning där det ingick att besiktiga varje moment i renoveringen, från början till slut. Det förekom fel som hantverkaren fick åtgärda innan nästa moment påbörjades. Nu har jag två färdigställda badrum som jag dessutom vet att en tredje, utomstående part har godkänt! Rekommenderas varmt!

Roya Moezzi

mer än ett år sedan

Vi anlitade Badrumsbesiktningar AB för en statusbesiktning och trestegsbesiktning under renoveringen av vårt badrum. Vi hade en och samma besiktningsman vid samtliga tillfällen som hade väldigt hög kompetens, var tydlig och konkret. Detta hjälpte oss oerhört inför kravställning gentemot entreprenören. Dessutom var han behjälplig och gav oss stöd inför ett beslut vi var tvungna att fatta gällande en anmärkning

H W

mer än ett år sedan

Tydlig och bra rapport med sammanställda uppgifter från många olika källor som annars kan vara både krångligt och tidsödande att leta fram själv. Särskilt bra när man vill kolla upp flera olika firmor då rapporten är utformad så att jämförelsen ska vara enkel. När man ska anlita en hantverkare är det väldigt bra att veta vem man har att göra med.

Tobias Andersson

mer än ett år sedan

Fick bra hjälp vid val av hantverkare. Rekommenderas varmt!

Veronika bengtsson

mer än ett år sedan

Fantastisk bra hjälp. Kommer aldrig renovera utan en besiktningsman som håller mig i handen genom en renovering av ett badrum. Det ger en trygghet i att veta att allt blir gjort korrekt då jag själv inte kan kontrollera det.

Levi Grennvall

mer än ett år sedan

Beställde status besiktning då jag hade problem med badrum efter köp. Otroligt duktig besiktningsman som hittade massa fel. Trevligt bemötande och mycket god service!

frida lundemo

mer än ett år sedan

Mycket bra bemötande och service vid besiktningen av vårt badrum! Kan varmt rekommendera badrumsbesiktningar :)

beatrice svard ramberg

mer än ett år sedan

Väldigt duktiga! Kommer garanterat anlita igen.

Emma Swärd

mer än ett år sedan

Är väldigt nöjd med Badrumsbesiktningar. Kontakta dom och fick en snabb återkoppling. De var väldigt tillmötesgående med tid och datum, TOPPEN!
Andreas som var vår besktningsman var super trevlig, lyhörd och tog sig tid att lyssna på oss.
Rekomenderar verkligen badrumsbesiktningar.

Salomon Rytz

mer än ett år sedan

Behövde akut en besiktning av ett badrum. Sajad ställde upp med kort varsel och gjorde en besiktningen på
ett mycket professionellt och trovärdigt vis. Samma dags eftermiddag fick jag besiktningsprotokollet. Jag har efter det mailat Sajad med följdfrågor samt bett om råd. Jag har alltid fått svar med i princip vändande mail. Sajad håller en mycket hög servicegrad.

Brita Kämpe

mer än ett år sedan

i använde Badrumsbesiktningar (Mathias) vid vår badrumsrenovering maj-juni 2018. Vi var supernöjda med dem! Vi var skeptiska till en början kring böket att ha en besiktningsfirma involverad i processen också (det var ett krav från vår bostadsrättsförening), men i slutändan hade vi inte kunnat vara mer än nöjda.
/Brita

Sanna Erlandsson

mer än ett år sedan

Jag kom i kontakt med Sajad då jag hade en dålig magkänsla kring renoveringen av mitt badrum. När jag berättade i vilket skede jag var i i badrummet så var han otroligt vänlig och kunde åka ut akut för att besiktiga. Tack vare honom så kunde jag stanna bygget i tid och förhindra ett badrum som varken skulle vara tryggt att använda eller som inte skulle gå igenom en slutbesiktning. Jag rekommenderar detta företag starkt!

Malin Sundin

mer än ett år sedan

Vi anlitade Badrumsbesiktningar för att kontrollera att renoveringen av vårt badrum var korrekt utförd. Vid den första besiktningen upptäcktes ett antal fel - vilka tydligt specificerades av besiktningsmannen. Vid ombesiktningen såg man till att kontrollera att de tidigare felen var avhjälpta enligt branschreglerna. Vi uppskattar verkligen de båda besiktningsmännens arbete - de var proffsiga, trevliga kunniga och oerhört hjälpsamma samt tålmodiga.

Ida Pettersson

mer än ett år sedan

Jag anlitade Badrumsbesiktningar i samband med min badrumsrenovering för att få ett oberoende utlåtande och för att känna mig trygg under samt efter renoveringen. Valde trestegsbesiktning vilket var ett klokt val för att undvika överraskningar vid slutbesiktningen, något som jag rekommenderar alla att göra vid renoveringsarbeten. Jag kom i kontakt med Sajad som gav ett proffsigt och trevligt bemötande och kunde svara på alla frågor och funderingar som uppstod.

Jag rekommenderar dem varmt!

Ida Gustafsson

mer än ett år sedan

Superbra och proffsiga! Jättebra för att följa upp renoveringar och ger gärna råd i efterhand

Mattis Mellander

mer än ett år sedan

Deras tjänster var väldigt värdefulla då vi renoverade vårt badrum.

Karen Nyberg

mer än ett år sedan

Anlitade Badrumsbesiktningar i ett reklamationsärende angående uppsatt kakel från Kakelspecialisten, kaklet visade sig inte tåla vatten. Fick ett proffsigt bemötande av Mathias som bekräftade skadorna och snabbt skrev rapporten. Varken NDE bygg eller Kakelspecialisten har dock ännu inte gått oss till mötes i ärendet.

Pawel Flato

mer än ett år sedan

Vi fick en mycket noggrant utförd besiktning samt efterbesiktning. Det räddade oss från en eventuell framtida katastrof efter en mycket dåligt genomförd renovering.

Matilda Lunki

mer än ett år sedan

De bäst spenderade av alla tusenlappar vi plöjt ned i våra två badrumsrenoveringar (samma badrum), var de 5k vi investerade i Mathias Eriksson från Badrumsbesiktningar i Stockholm. Vi rekommenderar alla som ska renovera sitt våtutrymme att leja honom. Tror inte det finns en regel, paragraf eller klausul i de olika ramverk som gäller byggnation av våtrum som han inte har koll på.

Klas Andersson

mer än ett år sedan

Mycket seriöst företag. Kunniga och punktliga, bra protokoll.

Sara Flodmar

mer än ett år sedan

Vi anlitade Badrumsbesiktningar i samband med en badrumsrenovering. Företaget känns seröst och vi kan varmt rekommendera dem. Återkopplingen var snabb och jobbet utfördes noggrant.

Daniel Heinsoo

mer än ett år sedan

Vi använde Badrumsbesiktningar för en slutbesiktning vid badrumsrenovering samt en uppföljande besiktning. Mathias var väldigt noggrann och hittade flera saker som behövde åtgärdas och förklarade väldigt lugnt och pedagogiskt vad det innebar. Han var också snabb med att svara på frågor via mail, och kom tillbaka för en ny besiktning trots att han egentligen hade semester.

Linn Wirén

mer än ett år sedan

Vi tog hjälp av Mathias både för en statusbesiktning av tidigare badrum och en entreprenadbesiktning vid renovering av det nya badrummet. Har känts tryggt att ha någon extra som kontrollerar hantverkarna och vi är mycket nöjda med hjälpen vi fått från Mathias då han varit flexibel och enkel att ha kontakt med.

Maria Rydlund

mer än ett år sedan

Väldigt proffsigt genomfört uppdrag och ovärderligt för det badrumsrenoveringsprojekt jag hade framför mig. Med hjälp av trestegsbesiktningen undveks omöjliga bygglösningar och onödiga konstruktionsfel. Snabbt, kunnigt, bra dokumentation och ovärderliga råd under projektets gång och slutförande.

PiaMaria Pettersson

mer än ett år sedan

Otroligt snabb respons och professionellt bemötande.

Emma Gryspeert

mer än ett år sedan

Vi anlitade Badrumsbesiktningar AB vid en ombyggnad av vår lägenhet där ett nytt badrum samt en ny gäst-WC byggdes.
Badrumsbesiktningar AB har från första kontakten via hemsida och telefon varit mycket professionella, hjälpsamma och trevliga.
Vi valde en 3-stegsbesiktning och kände oss trygga med att de kritiska momenten blev undersökta stegvis och innan det var för sent för att upptäcka och åtgärda eventuella fel och brister.
Vid besiktningstillfällena har både vi som beställare och vår entreprenör uppskattat att ha en kunnig och opartisk besiktningsman.
Besiktningsutlåtandena har varit tydligt formulerade och haft tillhörande fotobilagor.
Fel och brister, som vi själva aldrig kunnat se, upptäcktes och kunde därefter bli åtgärdade. Besiktningsutlåtandena har fungerat som checklistor i uppföljningen av entreprenörens fortsatta arbete fram till färdigställandet av våtrummen.
Vi kan verkligen varmt rekommendera Badrumsbesiktningar AB!

Kiraz Azra Pulat

mer än ett år sedan

Vi anlitade Badrumsbesiktningar i samband med ett husköp för att noga kontrollera alla badrum. Det visade sig att det fanns flera allvarliga brister som ingen kände till. Vi lyckades avbryta kontraktet och låta köpet återgå.
Vi rekommenderar Badrumsbesiktningar, och kommer garanterat anlita dem igen inför nästa husköp

Kiraz Azra Pulat

Björn Lundberg

mer än ett år sedan

Snabb service och positivt bemötande. Väl dokumenterad besiktning som tillfredsställde vårt Brfs försäkringsbolag. MVG rakt igenom. Kan varmt rekommenderas!

Agnes Nordquist

mer än ett år sedan

Jag fick ett supertrevligt bemötande inför, under samt efter själva besiktningen. De skötte det verkligen smidigt och proffsigt. Dessutom var Mathias väldigt pedagogisk så det kändes som att både jag och min entreprenör fick lära oss nya saker om regelverket och hur man ska planera optimalt inför en renovering. Plus i kanten för noggrannheten och förmågan att möta både kund och entreprenör på ett smidigt sätt!

Möjliga telefonnummerformat

084092940908-409 294 09084-092 94 090840-92 94 09084-0929409