Se på karta

byggbranschen 

gav 52 företag inom detta område

Norrlandspall - Hela Sveriges pallföretag

Stängt

Täktvägen 1290440 Röbäck
logo

Norrlandspall AB är ett rikstäckande företag med huvudkontor i Umeå och regionskontor i Sundsvall och Örebro. Företaget hanterar mer än 1 miljon begagnade pallar och pallkragar per år. Vi är marknadsledande inom begagnat emballage i Sverige.

Åhmans Bygg AB

Hantverkaregatan 1973150 Köping
logo

Åhman Bygg utför små som stora bygguppdrag åt både kommuner och företag. Det kan handla om allt från att komma ut och montera ett fönster till större totalantreprenader åt tex privata företag bostadsrättföreningar och kommuner.

N-E Sörmans Bygg & Entreprenad AB

Soldattorpsgatan 1655474 Jönköping
logo

60 års branscherfarenhet inom bygg och måleri! Sörmans Bygg har utvecklats från att ha varit ett byggföretag, till att idag även tagit "klivet" in i entreprenadbranschen. Vi utför markarbeten, snöröjning, halkbekämpning, transporter och renhållning av asfaltsytor m.m. Välkommen!

KJ Byggnads AB

Långedalsvägen 3845532 Munkedal
logo

Vi är huvudsakligen verksamma inom nybyggnation och underhåll av industri- och hyresfastigheter, men vi renoverar också privatbostäder. Vår affärsidé är att alltid hålla högsta kvalitet och att ständigt ha kundens behov i fokus. Välkommen till en "riktig"hantverkare!

J P Johansson & Pettersson Byggnads AB

Eriksbergsgatan 759145 Motala
logo

Vi bygger och renoverar med kvalité och omsorg. Fasadrenoveringar, ny- och ombyggnader, badrumsrenoveringar, byggservice m.m.

Iterio AB

Ringvägen 10011860 Stockholm
logo

Vi på Iterio är konsulter inom samhällsplanering och samhällsbyggnad. Vi hjälper kunder med projektledning, projekteringsledning och datasamordning. Våra teknikspecialister jobbar i alla skeenden inom geoteknik, miljö och trafik. Som kund hos oss hamnar du i gott sällskap – bland våra uppdragsgivare hittar du Trafikverket, SLL samt kommuner, fastighetsbolag och arkitekter.

Epsilon Byggkonsult AB

Stängt

Mölndalsvägen 4241263 Göteborg
logo

Vi har lång erfarenhet av alla typer av husbyggnadskonstruktioner m.m. Välkomna till oss!

TM Bygg & Riv AB

Stängt

(3.67)

Göteborgsvägen 587A43496 Kungsbacka
logo

Nybyggnationer, renoveringar och tillbyggnationer. Tillsammans med våra partners erbjuder vi er individuellt anpassade totallösningar för era specifika önskemål. TMBYGG - din expert på bygg, riv, sanering och rengöring!

Tidlösa Snickeri AB

Snäckvägen 2744298 Kode
logo

Flodén Byggnads AB

Töpelsgatan 5B41655 Göteborg
logo

Flodéns är en byggentreprenör som anpassar och utvecklar fastigheter för fastighetsägare i Göteborgsområdet. #nl# #nl#Medarbetarnas olika bakgrund och erfarenheter ger oss en samlad kompetens för att genomföra även komplexa byggprojekt. #nl# #nl#

Anderssons Snickeri

Hässlundavägen 9925356 Mörarp
logo

Med 24 års erfarenhet i snickeribranschen utför Anderssons Snickeri renoveringar, ombyggnader, tillbyggnader eller bygger nytt utifrån dina önskemål och behov. Vi åtar oss såväl mindre som större byggprojekt. Vill du så hjälper vi även till att ordnakontakten med övriga hantverkare som kan behövas för bygget som t ex elektriker, rörmokare, kakelläggare och målare.

NILSSONS BYGG, KENT

Granholmsgatan 1057240 Oskarshamn
logo

Curt Sillström Åkeri AB

Vallvägen 1583148 Östersund
logo

Vi är ett modernt företag med personlig service, en stor maskinpark för alla behov, och en egen verkstad med kunnig personal.Vår moderna och mångsidiga maskinpark består av ett stort antal maskiner som kan tillgodose alla era behov.Lastbilar – all utrustningBetongtransporterLastmaskinerGrävmaskiner – larv- och hjulburetKranbilar – för bodtransporterSnöröjning – sandningVäxelflakSopningSorteringsverk på lastväxlarramTrädkapning

TP Byggservice AB

Bäckagård STORA HED 20331167 Slöinge
logo

Vi bygger hus från grunden! TP. Byggservice AB är ett byggföretag med bred kompetens och med 30 års branscherfarenhet. Vi vänder oss till kunder i Hallands län med omnejd och kan hjälpa er med allt från små uppdrag till kompletta totalentreprenader.

G.B.F. Construktion Sweden AB

Stängt

Tostaredsvägen 109743975 Fjärås

NORDIKON

Omformargatan 472137 Västerås

Reaxcer AB

Trådvägen 1283152 Östersund

Byggsnabben AB

Västra vägen 516961 Solna

Ottosson Bygg AB

Stängt

Vaktgatan 134334 Älmhult

Ottosson Bygg AB

Stängt

Dusavägen 135270 Växjö

Ottosson Bygg AB

Stängt

Åkerhultsvägen 636532 Lessebo

Byggbranschen Säkerhetspark Kolsta Ek. För.

Storgatan 1911451 Stockholm

Ottosson Bygg AB

Stängt

Stenvägen 436131 Emmaboda

Snickeri och Solskydd ab

Stängt

Markgatan 738650 Mörbylånga

Byggkonsult Kenneth Lundqvist

Störjagårdsvägen 1734235 Alvesta