N-E Sörmans Bygg & Entreprenad AB logo

N-E Sörmans Bygg & Entreprenad AB

Om företaget

60 års branscherfarenhet inom bygg och måleri! Sörmans Bygg har utvecklats från att ha varit ett byggföretag, till att idag även tagit "klivet" in i entreprenadbranschen. Vi utför markarbeten, snöröjning, halkbekämpning,...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
036-12 50...
Adress

Soldattorpsgatan 16

55474 Jönköping

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

60 års branscherfarenhet inom bygg och måleri! Sörmans Bygg har utvecklats från att ha varit ett byggföretag, till att idag även tagit "klivet" in i entreprenadbranschen. Vi utför markarbeten, snöröjning, halkbekämpning, transporter och renhållning av asfaltsytor m.m. Välkommen!

Mer om oss

Företaget arbetar för Kommuner, Staten, Industrier och andra företag i olika branscher, samt för privatpersoner. Idag finns 14 anställda på företaget. Vi har yrkeskompetens som målare, snickare , yrkeschaufförer, mekaniker, och utför heta arbeten.Vi har också ställningsbyggnad 2-9 meter och saxliftar samt säkra lyft.Vi har även uthyrning av ställning samt skyliftar.

Vi är kvalitetsansvariga enl. PBL. Våra chaufförer har fordonsutbildning och förarbevis på hjullastare samt CE körkort. De har även utbildning enligt vägverkets interna föreskrifter, arbete på väg, säkerhet på väg. På entreprenad sidan utför vi alla markarbeten såsom snöröjning ,halkbekämpning, sopning med maskin, slamsugning av brunnar mm. Yrkesbevis finns för utförande av dessa arbeten. Vårt mål är att använda så skonsamma maskiner som möjligt ur miljösynpunkt. Företaget värnar om miljön och arbetar aktivt med miljöarbete. Vi är sedan år 2005 Miljödiplomerade av Jönköping Kommun.

Bygg & Måleri

Vi utför byggnadsarbeten av olika slag såsom nyproduktion av fastigheter, industri- byggnader, tak och plåtarbeten, målning samt kakel -och klinker- arbeten,ställningsbyggnation samt alla typer av renoveringsarbeten. Sörmans Bygg är miljödiplomerade av Jönköpings Kommun. Vi arbetar målmedvetet med miljötänkande i alla led. Sörmans Bygg & Måleri AB är kvalitetsansvariga enligt PBL.

Snöröjning, halkbekämpning och sopning

Vi utför snöröjning och grusning samt sopning. Vi är väl inarbetade i snöbranschen och utför idag arbete åt ca 100 företag i Jönköping och Nässjö med omnejd. Vi utför arbete åt ett flertal Kommuner, samt olika företag i Jönköping Nässjö och Eksjö. Vi utgår med automatik dygnet runt när snödjupet överstiger 3 cm, (eller enligt ök). Vi ombesörjer slam- och torrsugning samt halkbekämpning såsom grusning och även grusupptagning på våren. Du kan med förtroende kontakta oss för förfrågan om snöröjning. Våra Maskiner är Miljöklassade och personalen kör enligt Eco driving-metoden.

Uthyrning

Vi har även uthyrningsverksamhet av byggnadsställning såsom Haki, aluminiumställning och glasfiberställning samt skyliftar. Vi hyr ut till företag, men även till privatpersoner, mot erlagd handpenning, när materialet hämtas. Vi kan erbjuda utkörning samt hämtning av ställning vid större partier. Kontakta oss för prisuppgift.

N-E Sörmans Bygg & Entreprenad ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

N-E Sörmans Bygg & Entreprenad AB

Omsättning

28 239 tkr

Vinstmarginal

-10.10 %

Anställda

21

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från N-E Sörmans Bygg & Entreprenad AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

N-E Sörmans Bygg o Entreprenad AB

Org.nr:

5564421013

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

41200 Entreprenörer för bostadshus och andra byggnader

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

22.01.1992

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

036125085

03-612 50 85

036-12 50 85

0361-250 85