Om Iterio AB

Vi på Iterio är konsulter inom samhällsplanering och samhällsbyggnad. Vi hjälper kunder med projektledning, projekteringsledning och datasamordning. Våra teknikspecialister jobbar i alla skeenden inom geoteknik, miljö och trafik. Som kund hos oss hamnar du i gott sällskap – bland våra uppdragsgivare hittar du Trafikverket, SLL samt kommuner, fastighetsbolag och arkitekter.

Mer om företaget

Iterio startades 2011 men vi som arbetar här har gott om erfarenhet från andra arbetsplatser och projekt. Och den erfarenheten ligger till grund för vår syn på hur en bra arbetsplats ser ut och hur ett framgångsrikt företag ska drivas. Idag är vi precis över 70 anställda och vi vill växa. Både när det gäller antalet medarbetare och företagets samlade kompetens. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet. Vi tror på frihet under eget personligt ansvar och lojalitet mot företaget, våra kollegor och inte minst våra kunder. Vi hjälper och stöttar varandra och är övertygade om att ett lag som är samspelt kan gå hur långt som helst. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Datasamordning

Syftet med Datasamordning är att säkerställa att digitala handlingar håller rätt kvalitet, att arbetssätt leder till trygga och korrekta leveranser samt att det är ordning och reda. Varje projekt är unikt vilket innebär att kompetens för datasamordning måste medverka i kravställande, framtagande av rutiner och uppföljning kring dokumenthanteringen.

terio har marknadsledande kompetens och erfarenhet av infrastrukturprojekt samt att verka som beställarstöd i förvaltande organisationer. Vi medverkar och har medverkat i stora som små anläggningsprojekt med bland annat Trafikverket, SL, Stockholms stad och Göteborgs stad som kunder. Trafikverkets projekt Förbifart Stockholm, Västlänken och Hallandås är exempel där bidrar vi med resurser på både strategisk och operativ nivå. Detta ger oss en unik kunskap om hur vital datasamordning är för ett framgångsrikt projekt. Vi vill stärka ditt projekt i planering, genomförande, avslut och förvaltning. Vi gör det med våra medarbetare som med engagemang, målmedvetenhet och kunskap genomför uppdraget.

BIM – Building Information Modeling

Allt startar med en digital 3D-modell. Denna modell är dock väldigt mycket mer än bara geometri, textur och en visualisering av bygget. En BIM-modell är en virtuell motsvarighet av verkligheten. Samtliga delar och komponenter som ingår i ett fysiskt byggprojekt finns representerade i BIM-modellen, med både fysiska och logiska attribut. Dessa intelligenta element utgör en digital prototyp av det riktiga, fysiska bygget. Med möjligheter att simulera och förstå olika beteenden i en datormiljö. Allt detta långt innan den fysiska produktionen ens börjat. De tredimensionella modellerna gör det möjligt att tydligt gestalta och visualisera byggprojektet.

Visualisering

Stillbilder, animerad film, fotorealism eller en mer skissartad framtoning. Presentera en tydlig bild av hur projektet kommer se ut när det står klart, eller kanske testa olika utformningar i en animering, dag eller natt, vinter eller sommar? Det finns alla möjligheter när man gör en visualisering. Vi har stor erfarenhet av att arbeta med olika visualiseringar. Allt ifrån arkitektoniska stillbilder, där detaljerna och stämningen är det viktiga, till fartfyllda animationer där stora områden och mycket information presenteras.

I och med att 3D-projektering blir allt vanligare, där det redan finns framtagna 3D-modeller, går det väldigt snabbt att applicera dessa modeller i visualiseringsprogrammet och på så sätt spara tid. Och skulle det vara så att 3D modeller inte finns, eller delvis finns, så kan vi givetvis modellera och komplettera med det som behövs.

Projektstöd

På Iterio Projektstöd arbetar vi med samhällsbyggnad och samhällsplanering. Vi finns med i projekt hela vägen från tidiga skeden till genomförandeskedet; från översiktsplaner, detaljplaner och förstudier till projektering och produktion för infrastrukturprojekt. Vi arbetar i många projekt där begreppet projektledning står för mer än en enstaka tjänst eller funktion. I dessa typer av projekt finns vi med som projektledande resurser i form av processledare, projektledare, projekteringsledare, projektingenjörer samt byggledare med fokus på miljöfrågor.

Många infrastrukturprojekt är underbemannade. Vi vill att kvalificerad spetskompetens ska användas på rätt sätt så därför erbjuder vi kompetent personal inom projektadministration, projektledning och ekonomi. Samtliga medarbetare har lång, gedigen erfarenhet från investeringsprojekt över hela Sverige. På Iterio gillar vi att se till att kunskap förvaltas på rätt plats, vid rätt tidpunkt och på bästa sätt. Vi följer med genom hela projektet och bidrar till att rätt beslut fattas samt att en noggrann tidplan följs – varje dag.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Iterio AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 1
  • Iterio AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 2
  • Iterio AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 3
  • Iterio AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 4
  • Iterio AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 5
  • Iterio AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 6
  • Iterio AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 7
  • Iterio AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 8
  • Iterio AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 9
  • Iterio AB Byggnadsteknik, samhällsplanering, Stockholm - 10

Iterio AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnIterio AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande15.12.2010
Org.nr:5568329451
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch71121 Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik

Exekutiva befattningar/Administration

Morten AlstadOrdförande
Morten AlstadLedamot
Therese Bodding SæthreLedamot
Kristin Olsson AugestadLedamot
Ulf-Jonas Jonsson-HolmqvistExtern verkställande direktör
Iréne Beatrice SöderbergHuvudansvarig revisor

Möjliga telefonnummerformat

084103630008-410 363 00084-103 63 000841-03 63 00084-1036300