Om Bukowski Auktioner AB

Bukowskis är det ledande auktionshuset i Skandinavien och har en lång tradition av specialistkunskap av högsta kvalitet.

Hemvärdering

Bukowskis auktioner har funnits sedan 1870 och sedan dess har vi förrättat hundratals auktioner av högklassig konst, konsthantverk, möbler och hela samlingar. Ett av våra expertisområden är även försäljning av hela hem, något man har stor nytta av då det uppstår ett behov att avyttra många olika föremål av vitt skilda värden. Hos oss får du hjälp med att smidigt samla alla dessa försäljningar på ett ställe. Vid försäljning av ett helt hem har vi även lösningar på avyttring av lösöre som är av mindre ekonomiskt värde. Våra engagerade mäklare på Bukowskis Real Estate kan även hjälpa dig med värdering och försäljning av fastigheten.

Samlingar

En samling som byggts upp med passion över tid tenderar att bli större än delarna. Att sälja en samling, med dess specifika historia, tema, äventyrliga berättelser och helhetskänsla, kan bli en mycket attraktiv affär. The Marabou Collection, Astra-samlingen, Karin och Lars Halls samling av svenskt fotografi, Familjen Anderssons samling, samlingar av antikt kinesiskt konsthantverk, är alla exempel på mycket framgångsrika försäljningar på Bukowskis på senare år. Hemligheten bakom många av de rekordpriser som förekommit är att vi lyft fram samlingens unicitet.

Private Sales

Vår eftersökta tjänst Bukowskis Private Sales är ett bra alternativ för dig som önskar en diskret, flexibel och skräddarsydd försäljning eller förvärv av en fastighet, en bostad eller specifika design- och konstföremål. Via Bukowskis Private Sales får du tillgång till ett stort internationellt nätverk av kunder och specialister som garanterar förutsättningar för en bra affär. Vi hjälper dig med hela affären. Vår sekretess är absolut. Välkommen att kontakta oss med dina frågor.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Malmö - 1
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Malmö - 2
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Malmö - 3
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Malmö - 4
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Malmö - 5
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Malmö - 6
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Malmö - 7
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Malmö - 8
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Malmö - 9
  • Bukowski Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Malmö - 10

Bukowski Auktioner AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBukowski Auktioner Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.10.1991
Org.nr:5564341369
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital12354000
Omsättn.intervall100000 - 499999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47793 Auktioner i butik

Exekutiva befattningar/Administration

Jonathan Mark FairhurstOrdförande
Birgitta Louise ArénVerkställande direktör
Birgitta Louise ArénLedamot
Jonathan Mark FairhurstLedamot
Patrick Erwan René MassonLedamot
Oskar Andreas Ebbe RydénExtern vice verkställande direktör
Jens Malte KarlssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Bukowski Auktioner AB

Andreas

mer än ett år sedan

Det är stökigt i deras lokaler, även så i Malmö. Värderingspersonalen är trevlig och har någorlunda generell kompetens med några stora hål - det är mitt intryck efter att ha lämnat in tio föremål under ett par års tid. Visningspersonalen är ung och lämplig till att arbeta i kassa, lämna ut föremål och flytta möbler. De verkar dock inte särskilt engagerade i varken kunder eller äldre föremål (det lyser igenom) och man misstänker ju att det inte var meritokrati som gav dem jobbet, snarare ett glatt humör och en personlig kontakt så som det tyvärr ofta fungerar i dagens Sverige.

A. V.

mer än ett år sedan

Nåt e helt fel i malmö! 01-04-13 kl 14,20
Kassan är stängt på grund av mellandagarna öppetider som gäller!
Trots allt kört 5 mil att betala och hämta varan gick inte idag .

Har sålt o köpt ganska ofta men de var sist.
Hände innan samma sak.

By bye Bukowski

Anna

mer än ett år sedan

Såg pottskåpen nu på Nationalmuseum, sålda på BM Malmö för en tid sedan. Hoppas säljaren har fått ersättning! Vilken "expertis" ni har som inte såg den otroliga kvaliteten på möblerna och sedan katalogiserade dem 1900-tal. Det är ju ett kardinalfel! Förstår att fel kan begås, att man inte kan allt, men detta är ju helt ofattbart.