Om Bukowskis Auktioner AB

Bukowskis är det ledande auktionshuset i Skandinavien och har en lång tradition av specialistkunskap av högsta kvalitet.

Hemvärdering

Bukowskis auktioner har funnits sedan 1870 och sedan dess har vi förrättat hundratals auktioner av högklassig konst, konsthantverk, möbler och hela samlingar. Ett av våra expertisområden är även försäljning av hela hem, något man har stor nytta av då det uppstår ett behov att avyttra många olika föremål av vitt skilda värden. Hos oss får du hjälp med att smidigt samla alla dessa försäljningar på ett ställe. Vid försäljning av ett helt hem har vi även lösningar på avyttring av lösöre som är av mindre ekonomiskt värde. Våra engagerade mäklare på Bukowskis Real Estate kan även hjälpa dig med värdering och försäljning av fastigheten.

Samlingar

En samling som byggts upp med passion över tid tenderar att bli större än delarna. Att sälja en samling, med dess specifika historia, tema, äventyrliga berättelser och helhetskänsla, kan bli en mycket attraktiv affär. The Marabou Collection, Astra-samlingen, Karin och Lars Halls samling av svenskt fotografi, Familjen Anderssons samling, samlingar av antikt kinesiskt konsthantverk, är alla exempel på mycket framgångsrika försäljningar på Bukowskis på senare år. Hemligheten bakom många av de rekordpriser som förekommit är att vi lyft fram samlingens unicitet.

Private Sales

Vår eftersökta tjänst Bukowskis Private Sales är ett bra alternativ för dig som önskar en diskret, flexibel och skräddarsydd försäljning eller förvärv av en fastighet, en bostad eller specifika design- och konstföremål. Via Bukowskis Private Sales får du tillgång till ett stort internationellt nätverk av kunder och specialister som garanterar förutsättningar för en bra affär. Vi hjälper dig med hela affären. Vår sekretess är absolut. Välkommen att kontakta oss med dina frågor.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Bukowskis Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Stockholm - 1
  • Bukowskis Auktioner AB Auktioner, auktionshus, Stockholm - 2

Bukowskis Auktioner AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBukowski Auktioner Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.10.1991
Org.nr:5564341369
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital12354000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47793 Auktioner i butik

Exekutiva befattningar/Administration

Jonathan Mark FairhurstOrdförande
Birgitta Louise ArénVerkställande direktör
Birgitta Louise ArénLedamot
Jonathan Mark FairhurstLedamot
Patrick Erwan René MassonLedamot
Oskar Andreas Ebbe RydénExtern vice verkställande direktör
Jens Malte KarlssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Bukowskis Auktioner AB

nike

mer än ett år sedan

Min vara blev värderad av Bukowskis och uttalandet lät: era föremål faller under våra värdegränser. Liknande varor säljs på Bukowskis till allt från 500kr och uppåt. Varan blev värderad på Stadsauktion till 2500kr och såld. Bukowskis verkar inte ha rätt kompetens.

Moe Johnson

mer än ett år sedan

Man verkar inte vilja serva alla sina kunder. Fick rådet att avvakta några veckor efter att ha skickat in några bilder på relevant gods. Efter en vecka tyckte jag att något borde ha hänt men fick då ovan svar. Påpekade detta, man skyllde på hög belastning och kollega på semester.. Svagt.