Se på karta

begagnad husbil 

gav 85 företag inom detta område

Husvagn-Svensson i Lidköping AB

Stängt

(2.33)

Skaragatan 6753140 Lidköping
logo

Välkomna till Sveriges största varuhus för camping tillbehör med många upplevelser för din husbil och husvagn, via vår hemsida kan du även se vår webshop, Vi är återförsäljare för Carthago, Chausson och Vantourer husbilar, Även ett 50-tal begagnade husbilar och husvagnar finns uppställda i vår utställningshall.Se våra erbjudanden och höst kampanjer på vår hemsida!!Välkomna till oss

husbilar Sökord

Välkommen till oss!

Visa mer

Din Husbil i Jönköping AB

Stängt

(1)

Herkulesvägen 2555303 Jönköping
logo

Välkommen till ett flexibelt företag som alltid sätter kunden i fokus, både före och efter köpet så att du verkligen kan känna dig trygg och njuta av din nya husbil.Nu representerar vi både Laika och Pilote husbilar. Det innebär att vi kan erbjuda Er det ni önskar från det bästa på husbilsmarknaden, kolla gärna. Som sagt, Vi är mån om ALLA KUNDER! VÄLKOMNA!

Vincents Husbil & Husvagn AB

Stängt

(4.8)

Gunnestorpsvägen 843248 Varberg
logo

Vincents är landets ledande förmedlare av campingfordon. Vi har 21 års erfarenhet av professionell förmedling av begagnade fritidsfordon.Ni som KÖPARE tar fördel av vår tekniska kompetens, erfarenhet, garantier & finansieringsmöjligheter.Ni som SÄLJARE tar fördel av vår mångåriga säljerfarenhet & kunnande samt trygghet från första samtal till pengarna på banken.Ni upplever maximal trygghet & smidighet via beprövade rutiner & klara besked.

Autohallen Husbilar

Stängt

Stormgatan 750464 Borås
logo

Vi är svensk importör och generalagent för McLouis, Eura Mobil och Karmann Mobil. Vi har sex egna filialer som är återförsäljare.Eura Mobil husbilar kombinerar högteknologi och hantverk för bästa möjliga frihets upplevelse som går att få i en husbil.Vi säljer även Karmann Mobil som har plåtbilar som är mindre än vanliga husbilar och gör att man lättare kan ta sig fram på smala vägar och in i städer.Vi säljer även begagnade husbilar och tar inbyten på både husbil och husvagn.

Rudvi Fritid AB

Intagsvägen 1C37146 Karlskrona
logo

Din nya återförsäljare av fritidfordon & tillbehör i Blekinge. Vi är återförsäljare för Adria & Kabe, husvagnar & husbilar. Vi erbjuder dig som kund en fullserviceanläggning med service & tillbehörsbutik med tillbehör från Kama Fritid.För öppettider se vår hemsida. Välkommen in till oss!

Granec Maskin

Stängt

(4)

Småbåtsgatan 297235 Luleå
logo

Granec erbjuder ett brett sortiment av båtar, husbilar, båtmotorer, elverk, gräsklippare och skoterkläder från ledande fabrikat.

HYMER Center Göteborg

Trankärrsgatan 1942537 Hisings Kärra
logo

I närmare 50 år har vi levererat husvagnar och husbilar av högsta kvalitet med ett tydligt fokus: Omtanke om Kunden, Medarbetarna och Företaget.

Husbilar Sökord

HYMER Center finns idag på fyra platser i Sverige (Örebro, Ängelholm, Stockholm och Göteborg). Vi säljer nya HYMER, Bürstner och Carado-husbilar.

Visa mer

Husvagnsreserven

Stängt

(3.38)

Sävvägen 1029159 Kristianstad
logo

Vi har ett stort utbud av både nya husvagnar och begagnade husvagnar, även nya och begagnade husbilar. Sverige-etta på många av våra märken.

Mekonomen Bilverkstad Mjölby / Fordonsteknik i Mjölby AB

Stängt

Kungsvägen 3159551 Mjölby
logo

Varmt välkommen till FT Verkstad Group som är anslutna till Mekonomen Bilverkstad och finns belägna i Linköping, Motala och Mjölby. I bilverkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra utbildade fordonstekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.

Mekonomen Bilverkstad Motala / Allbilsservice i Motala AB

Stängt

Merkuriusgatan 659132 Motala
logo

Varmt välkommen till FT Verkstad Group som är anslutna till Mekonomen Bilverkstad och finns belägna i Linköping, Motala och Mjölby. I bilverkstaden servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra utbildade fordonstekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT.

Caravan & Marine i Valbo AB

Stängt

(3)

Riavägen 581833 Valbo
logo

Auktoriserade återförsäljare för Adria och Kabe husvagnar och Adria, Kabe och Sun Living husbilar. Begagnat har vi alla märken på marknaden.Butiken är välfylld med tillbehör och reservdelar. Kama fritid, Holiday fritid, Sunwind och reservdelar från våra märken.Välkommen in till oss på Riavägen 5 i Valbo.

Hymer Center by Hansen Caravan

Stängt

(5)

Vallentunavägen 40119492 Upplands Väsby
logo

Välkommen till Hymer Center by Hansen! Hymer Center by Hansen säljer fritid på hjul i form av husbilar, husvagnar och tillbehör. I juni 2012 slog Hansen Caravan upp portarna och är sedan 2014 ett Hymer Center och representerar varumärkena Hymer husbilar, Carado husbilar och Eriba husvagnar.

Touring Cars

Öppet

Bristagatan 1219560 Arlandastad
logo

Touring Cars är ledande husbiluthyraren i Norden. Husbiluthyrning i Norra Europa är en unik upplevelse. Den friska luften, de fantastiska norrskenen, utnyttja allemansrätten och parkera din husbil i orörd natur.

Bengts Husvagnar AB

Stängt

Kungsvägen 444691 Alvhem
logo

Välkommen till Bengts Husvagnar! Vi är återförsäljare för Hobby Husvagnar, Elnagh och Malibu Husbilar samt Malibu Vans. Vi har ett brett utbud av begagnade husvagnar och husbilar. Vi erbjuder också uthyrning och reparationer av både husvagnar och husbilar - garanti och eftermarknad. Välkomna!

HYMER Center Stockholm

Kumla gårdsväg 1114563 Norsborg
logo

HYMER Center Örebro

Filarevägen 1570375 Örebro
logo

Välkommen till Hymer center! I närmare 50 år har vi levererat husvagnar och husbilar av högsta kvalitet med ett tydligt fokus: omtanke om kunden, medarbetarna och företaget.

HYMER Center Ängelholm

(1)

Filarevägen 1570375 Örebro
logo

Välkommen till Hymer Center! I närmare 50 år har vi levererat husvagnar och husbilar av högsta kvalitet med ett tydligt fokus: Omtanke om Kunden, Medarbetarna och Företaget.

Bergsgården Bil & Släpvagnscenter AB

Stängt

(3)

Koppersbergsvägen 245150 Uddevalla
logo

Auktoriserad Fogelsta Partner/återförsäljare. Uthyrning, släpvagnar, biltransporter (upp till 3000 kg), båttrailers och flyttskåp. Försäljning och reparation av alla typer av släpvagnar och båtsläp upp till 3500 kg. Reservdelsbutik med stort sortiment släpvagnsdelar. Vi säljer originaldelar till oftast lägre priser än piratdelar. Bilverkstad med reparation och service. Däckservice med däckhotell, hjulskifte, montering och balansering samt försäljning av nya däck. Webb shop Offroadshop.se

Autovendo Fritidscenter AB

Stängt

Oktanvägen 13-15B31132 Falkenberg
logo

Vi säljer förmedlar byter in husvagnar och husbilar, Vi säljer nya Hobby husvagn och har egen auktoriserad verkstad Hobby, Polar, Knaus, Weinsberg, Truma Partner, Dometic, Alde, Thetford servicecenter

Bilhuset AB

Stängt

Skarphällsgatan 762141 Visby
logo

Säljer och köper nyare begagnade bilar av allabilmärken. Vid vår Mekonomenverkstad kan vi utföra service samt reparationer av de flesta bilmärken. Vårt mål är att du skall ha ett bekymmersfritt ochsmidigt bilägande, både vid köp av bil, eller om du besöker vår verkstad. Vår målsättning är att genom högklassiga produkter, engagerad personal och goda kundrelationer skapa en entusiasm för våra produkter och tjänster. Välkommen till oss!

Upplands Bil & Fritidscenter

Öppet

Lodgatan 1474171 Knivsta
logo

Våra produkterVi säljer nya husbilar av Bürstner, Carado, Laika, och Elnagh som vi är stolta återförsäljare för. Vi säljer även nya husvagnar för Hobby och Polar! Utöver detta så har vi även ett stort utbud av begagnade husbilar och husvagnar!Vi ser fram emot att träffa dig! / Christopher, Adil, Erik, Andreas, Daniel, Richard, Mikael och övrig personal.

Husvagnscenter i Valbo AB

(5)

Bakvretsgatan 180293 Gävle
logo

Välkommen till Husvagnscenter i Valbo! Vi erbjuder personlig service och bra priser på nya eller begagnade husvagnar, husbilar och släpvagnar samt tillbehör såsom reservdelar, förtält, värmepaket och vitvaror. På vår verkstad utförs service, reparationer samt montering på samtliga av marknaden förekommande husvagnsmärken. Vi hanterar alla förekommande försäkringsbolag. Vi erbjuder Wasa Kredit.

Lindbergs Bil & Husbil i Eskilstuna AB

Germundsgatan 8764430 Torshälla
logo

Vi är en registrerad importör som valt att sälja begagnat. Att köpa en fabriksny, exklusiv husbil är oftast inte en bra affär. Därför tar vi inte in husbilar till försäljning förrän de rullat av sig de dyraste milen. Vår målsättning är att du som kund skall uppleva att du köpt en ny husbil, men till ett pris som ofta ligger väldigt långt under nypriset.

Norrborns Däck & Service, AB

Stängt

Industrigatan 982141 Bollnäs
logo

Din lokala bilverkstad. Är din bil i behov av reparation? Elller är det dags att serva bilen? Oavsett vilket så löser vi det! Välkommen in till oss, Luta dig tillbaka och njut av en kopp kaffe medan vi tar hand om allt som rör din bil

Brumbrum Biskop - partner med Autoexperten

Stängt

Ruskvädersgatan 1441834 Göteborg
logo

Varmt välkommen till BrumBrum i Biskop, vi finns på Hisingen 5 minuter från Göteborgs centrum! I vår bilverkstad servar och reparerar vi i princip alla bilmärken, nya som gamla. Våra mekaniker och biltekniker kombinerar erfarenhet och upparbetad ”know how” med modern teknik och IT. Du erhåller minst 3 års garanti på reservdelarna och stämpel i serviceboken. Vi finns för dig och din bil - enkelt bilägande.