Vincents Husbil & Husvagn AB logo

Vincents Husbil & Husvagn AB

Om företaget

Vincents är landets ledande förmedlare av campingfordon. Vi har 21 års erfarenhet av professionell förmedling av begagnade fritidsfordon. Ni som KÖPARE tar fördel av vår tekniska kompetens, erfarenhet, garantier &...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0340-67 77...
Adress

Gunnestorpsvägen 8

43248 Varberg


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

(118)

Gå till omdömen

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vincents är landets ledande förmedlare av campingfordon. Vi har 21 års erfarenhet av professionell förmedling av begagnade fritidsfordon.

Ni som KÖPARE tar fördel av vår tekniska kompetens, erfarenhet, garantier & finansieringsmöjligheter.

Ni som SÄLJARE tar fördel av vår mångåriga säljerfarenhet & kunnande samt trygghet från första samtal till pengarna på banken.

Ni upplever maximal trygghet & smidighet via beprövade rutiner & klara besked.

Mål & Värdeord

Gör rätt – hela vägen!

Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents. Vincents arbetar utefter följande värdeord:

Struktur

Vincents följer en strukturerad och genomtänkt plan i allt ifrån första kundkontakten till avslut och uppföljningen av affären. Vi arbetar lugnt, tryggt och med fokus på öppenhet och dialog.

Trygghet

För Vincents är kundens trygghet otroligt viktig. Tryggheten ligger i transparensen och informationen, det korrekta och vänliga bemötandet, omtanken och det omfattande ”trygghetspaketet” i form av garantier, försäkringar, inspektion och prisinformation.

Förtroende

Förtroendet är ingenting man köper, det förtjänar man genom hårt arbete under lång tid. Positiva omdömen från nöjda kunder, att alltid gå den extra milen, det extra telefonsamtalet och mejlet som bekräftar att allt har fungerat klanderfritt – de små detaljerna som gör skillnad!

Expertis

Kunskapen handlar om att veta vad som gäller i varje enskilt fall. Att våga vara ärlig och påtala när saker inte står rätt till, att stå på kundens sida och visa en uppriktig vilja att göra det bästa för att affären ska gå i lås med nöjda parter på båda sidorna.

Smidighet

Vincents affärer genomsyras alltid av ett positiv tonläge och en allt-går-att-lösa-attityd. Vincents är ett serviceföretag, som förmedlar fordon mot provision. Framgången beror på att vi ombesörjer våra kunders intressen och gör det möjligt att genomföra smidig försäljning och trygga köp.

Glädje

En stor del av Vincents framgång är medarbetarnöjdhet då en grundförutsättning för att få nöjda kunder är att ha medarbetare som trivs med sitt jobb och på sin arbetsplats. En kedja är som bekant aldrig starkare än sin svagaste länk, och det är när det sammansvetsade teamet arbetar mot ett och samma mål som hela värdekedjan blir solid och stark. Att arbeta på Vincents ska göra att medarbetaren känner stolthet, glädje och engagemang. Vi har en otrolig teamkänsla med stor lyhördhet för åsikter och idéer som lyfter människor och ger självförtroende. Här finns utrymme för personlig utveckling och Vincents utbildar personalen i allt från tekniska detaljer till att kommunicera; säljarbete och kundbemötande.

HUR KOM VI DIT VI ÄR IDAG?

Redan som tioåring startade kanadensaren Vincent Schaffler sitt företagande, genom att köpa en högtryckstvätt som han gjorde rent busshållplatser med, i hemstaden Edmonton i Kanada. När han på nittiotalet läste ekonomi och affärsjuridik vid universitetet, erbjöds han plats som utbytesstudent i det okända landet Sverige, där han mötte sin blivande fru.

Snart slog han samman sina två största intressen; motorcyklar och entreprenörskap, och startade 2002 Vincents BikeShop i nya hemstaden Varberg. Konceptet grundades med att importera välskötta, begagnade motorcyklar från Tyskland. Verksamheten vann snabbt kundernas förtroende, och snart även med fordonsförmedling åt mc-ägare, som ville ha hjälp med att sälja sin fordon.

Med åren utvecklades just fordonsförmedling med trygghet och smidighet i fokus. 2014 öppnades en avdelning för husbilar. Året därefter byggdes den nya moderna anläggningen på Gunnestorpsvägen, intill E6:an (avfart 55; Varberg Nord) – ett läge som är lätt att hitta till och väl synligt för de 30.000 fordon som passerar dagligen.

2016 tog Vincent beslutet att sälja avdelningen för motorcyklarna och istället fokusera helt på fordonsförmedling av husbilar och husvagnar.

Idag är Vincents Husbil & Husvagn landets ledande husbils- och husvagnsförmedling.

Vincents Husbil & Husvagn ABs utvalda länkar

Omdömen

Christoffer Mattisson

Mer än ett år sedan

Otroligt nöjd med mitt köp hos Vincent! Bra Service som alltid håller vad dem lovar och som framför allt tog sig...

Kim

Mer än ett år sedan

När vi får in pengarna på kontot, när vi nu får det så kommer inte vi att ägna Vincents i Varberg en tanke i framtiden

Svar från företaget

Hej Kim!

Vi på Vincents i Varberg gör allt vi kan för att förbättra våra rutiner varje dag och jag skulle vilja förklara igen varför du upplever att det tog för lång tid att få utbetalt.​​

Leveransen av din husvagn skede på en lördag och under sista leveranskontrollen upptäckta våra tekniker ett problem som behövde åtgärdas då husvagnen ej levde upp till våra höga krav på kvalitet. Detta standard är en grundpelare i vår affärsidé. Tänk själv hur du skulle vilja att leveransen av din inköpta fordon skulle vara :-)

I detta fallet innebar det sista minuten åtgärder vilken inkluderade att vi behövde beställa delar.

Vi hade en rak och tydlig kommunikation med dig om dessa åtgärder och varför utbetalningen skulle dröja några extra dagar. Det är våran målsättning att utbetala alla våra kunder så fort som möjligt och det lyckas vi med i det allra flesta fallen men ibland när vi behöver att agera snabbt för att kunna genomföra en försäljning och hålla kvalitet, så kan det finnas få undantag.

Vi ber så mycket om ursäkt för detta och vilja trösta dig med att informera att kunden var jättenöjd med er fina husvagn.

Mikael Larsson

Mer än ett år sedan

Snabb och bra service i samband med försäljning av min hoj. Kan verkligen rekomendera Vincents. Tack !

Michael Klevbrant

Mer än ett år sedan

Ett trevligt och kunnigt bemötande från första telefonkontakt till leverans när jag köpte min sporre.
Kommer...

Benny Andersson

Mer än ett år sedan

Trevligt bemötande, smidig affär. När jag köper nästa hoj är det stor hans att det blir hos Vincents.

Rolf Larsson

Mer än ett år sedan

Vi lämnade vår husbil till försäljning hos Vincent i Varberg. De fullföljde uppdraget på ett proffsigt sätt till vår...

Visar 6 av 118

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Vincents Husbil & Husvagn AB

Omsättning

305 420 tkr

Vinstmarginal

4.40 %

Anställda

32

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Vincents Husbil & Husvagn AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Vincent Schafflers Husbil och Husvagn AB

Org.nr:

5565999231

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

45192 Handel med husvagnar, husbilar, släpfordon och påhängsvagnar

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

17.11.2000

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0340677778

03-406 777 78

034-067 77 78

0340-67 77 78

034-0677778