Om Vincents Husbil & Husvagn AB

Vincents är landets ledande förmedlare av campingfordon. Vi har 21 års erfarenhet av professionell förmedling av begagnade fritidsfordon.Ni som KÖPARE tar fördel av vår tekniska kompetens, erfarenhet, garantier & finansieringsmöjligheter.Ni som SÄLJARE tar fördel av vår mångåriga säljerfarenhet & kunnande samt trygghet från första samtal till pengarna på banken.Ni upplever maximal trygghet & smidighet via beprövade rutiner & klara besked.

Mål & Värdeord

Gör rätt – hela vägen!

Ambitionen för Vincents är att vara Sveriges ledande förmedlare av husbilar och husvagnar och det självklara valet för varje person som vill sälja eller köpa en begagnad husbil/husvagn. Vincents strävar efter att inte bara uppfylla våra kunders förväntningar utan även överträffa dem. I förmedlingsuppdrag är Vincents länken mellan köpare och säljare av campingfordon, vi är opartiska, uppriktiga och har stor kompetens för det vi gör. Både köpare och säljare ska kunna känna sig trygga när de gör affär med Vincents. Vincents arbetar utefter följande värdeord:

Struktur

Vincents följer en strukturerad och genomtänkt plan i allt ifrån första kundkontakten till avslut och uppföljningen av affären. Vi arbetar lugnt, tryggt och med fokus på öppenhet och dialog.

Trygghet

För Vincents är kundens trygghet otroligt viktig. Tryggheten ligger i transparensen och informationen, det korrekta och vänliga bemötandet, omtanken och det omfattande ”trygghetspaketet” i form av garantier, försäkringar, inspektion och prisinformation.

Förtroende

Förtroendet är ingenting man köper, det förtjänar man genom hårt arbete under lång tid. Positiva omdömen från nöjda kunder, att alltid gå den extra milen, det extra telefonsamtalet och mejlet som bekräftar att allt har fungerat klanderfritt – de små detaljerna som gör skillnad!

Expertis

Kunskapen handlar om att veta vad som gäller i varje enskilt fall. Att våga vara ärlig och påtala när saker inte står rätt till, att stå på kundens sida och visa en uppriktig vilja att göra det bästa för att affären ska gå i lås med nöjda parter på båda sidorna.

Smidighet

Vincents affärer genomsyras alltid av ett positiv tonläge och en allt-går-att-lösa-attityd. Vincents är ett serviceföretag, som förmedlar fordon mot provision. Framgången beror på att vi ombesörjer våra kunders intressen och gör det möjligt att genomföra smidig försäljning och trygga köp.

Glädje

En stor del av Vincents framgång är medarbetarnöjdhet då en grundförutsättning för att få nöjda kunder är att ha medarbetare som trivs med sitt jobb och på sin arbetsplats. En kedja är som bekant aldrig starkare än sin svagaste länk, och det är när det sammansvetsade teamet arbetar mot ett och samma mål som hela värdekedjan blir solid och stark. Att arbeta på Vincents ska göra att medarbetaren känner stolthet, glädje och engagemang. Vi har en otrolig teamkänsla med stor lyhördhet för åsikter och idéer som lyfter människor och ger självförtroende. Här finns utrymme för personlig utveckling och Vincents utbildar personalen i allt från tekniska detaljer till att kommunicera; säljarbete och kundbemötande.

HUR KOM VI DIT VI ÄR IDAG?

Redan som tioåring startade kanadensaren Vincent Schaffler sitt företagande, genom att köpa en högtryckstvätt som han gjorde rent busshållplatser med, i hemstaden Edmonton i Kanada. När han på nittiotalet läste ekonomi och affärsjuridik vid universitetet, erbjöds han plats som utbytesstudent i det okända landet Sverige, där han mötte sin blivande fru.

Snart slog han samman sina två största intressen; motorcyklar och entreprenörskap, och startade 2002 Vincents BikeShop i nya hemstaden Varberg. Konceptet grundades med att importera välskötta, begagnade motorcyklar från Tyskland. Verksamheten vann snabbt kundernas förtroende, och snart även med fordonsförmedling åt mc-ägare, som ville ha hjälp med att sälja sin fordon.

Med åren utvecklades just fordonsförmedling med trygghet och smidighet i fokus. 2014 öppnades en avdelning för husbilar. Året därefter byggdes den nya moderna anläggningen på Gunnestorpsvägen, intill E6:an (avfart 55; Varberg Nord) – ett läge som är lätt att hitta till och väl synligt för de 30.000 fordon som passerar dagligen.

2016 tog Vincent beslutet att sälja avdelningen för motorcyklarna och istället fokusera helt på fordonsförmedling av husbilar och husvagnar.

Idag är Vincents Husbil & Husvagn landets ledande husbils- och husvagnsförmedling.

Vincents Husbil & Husvagn ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

 • Vincents Husbil & Husvagn AB Husvagnar, Varberg - 1
 • Vincents Husbil & Husvagn AB Husvagnar, Varberg - 2
 • Vincents Husbil & Husvagn AB Husvagnar, Varberg - 3
 • Vincents Husbil & Husvagn AB Husvagnar, Varberg - 4
 • Vincents Husbil & Husvagn AB Husvagnar, Varberg - 5
 • Vincents Husbil & Husvagn AB Husvagnar, Varberg - 6
 • Vincents Husbil & Husvagn AB Husvagnar, Varberg - 7
 • Vincents Husbil & Husvagn AB Husvagnar, Varberg - 8
 • Vincents Husbil & Husvagn AB Husvagnar, Varberg - 9
 • Vincents Husbil & Husvagn AB Husvagnar, Varberg - 10
 • Vincents Husbil & Husvagn AB Husvagnar, Varberg - 11

Vincents Husbil & Husvagn AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVincent Schafflers Husbil och Husvagn AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande17.11.2000
Org.nr:5565999231
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45192 Handel med husvagnar, husbilar, släpfordon och påhängsvagnar

Exekutiva befattningar/Administration

Benny GuttmanOrdförande
Vincent Adolph SchafflerVerkställande direktör
Benny GuttmanLedamot
Vincent Adolph SchafflerLedamot
Abraham Shalom SilbermanLedamot
Elan Jonathan SoberSuppleant
Hannah Leigh Ulla SchafflerSuppleant
Lars Mattias AnderssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Vincents Husbil & Husvagn AB

Christoffer Mattisson

mer än ett år sedan

Otroligt nöjd med mitt köp hos Vincent! Bra Service som alltid håller vad dem lovar och som framför allt tog sig tiden att hjälpa mig!
Kan varmt rekommendera Vincents Fritidscenter till alla husbilsköpare, här finns något för alla! Toppbetyg!

Mikael Larsson

mer än ett år sedan

Snabb och bra service i samband med försäljning av min hoj. Kan verkligen rekomendera Vincents. Tack !

Benny Andersson

mer än ett år sedan

Trevligt bemötande, smidig affär. När jag köper nästa hoj är det stor hans att det blir hos Vincents.

Bela Balint

mer än ett år sedan

Hojen hämtades, fixades och återlämnades snabbt och smidigt.
Customer Service på absolut hög nivå. THX

Hälsningar till Er alla på Vincent´s (från Alex, Håkan till dem andra på plats)

Bela Balint

mer än ett år sedan

Väldigt Trevlig säljare (Alex). Bra kontakt, handläggning och smidigt genomförd affär. Extra eloge för Transporten av Varaderon hem till Göteborg. Rekommenderas !!

Kerstin Persson

mer än ett år sedan

Vi lämnade in vår husvagn till Vincents förmedling, ett mycket bra och smidigt sätt att sälja.Trevliga och proffsiga förmedlare. Kan varmt rekommendera Vincents. Tack Rolf och alla inblandade.

Per Björklund

mer än ett år sedan

Från första kontakt, toppenservice...finansiering, info, produkt, allt kanon... tack Micke o alla inblandade på Vincents:) Rekommenderas varmt!

Åke C

mer än ett år sedan

Fick ett kort i brevlådan från Vincents om mc förmedling. Jag bor på ostkusten, så det kändes lite långt till Varberg, men jag hade tänkt sälja och ringde upp. En kille som heter Micke svarade och jag fick ett mycket trevligt och proffsigt intryck av honom. Det slutade med att han mailade över ett förmedlingsförslag som jag dagen efter accepterade. Det som gjorde detta var att jag tyckte att förutom trevligt bemötande så hade man ett strukturerat och kvalitetssäkert, kontraktsbundet arbetssätt Två dgr efter så kom en kille och hämtade mc:n, lika trevlig han. 4 dgr senare hade man en köpare och efter ytterligare några dagar var affären klar och pengarna på mitt konto. Jag är imponerad och kan verkligen rekommendera Vincents som en seriös, strukturerad och förtroendeingivande mc-förmedlare.

Mikael Stam

mer än ett år sedan

Fick en fantastisk service hos Vincents som ställde upp till 100% när det visade sig att en bromsskiva var defekt på den BMW R 1200 GSA som jag köpt där.
Tack för en fantastisk service.
Kan varmt rekommendera Vincents

Staffan Lago

mer än ett år sedan

Affären sköttes snyggt från början till slut. kom och hämtade min HD på ett proffsigt och säkert sätt. Micke ringde efter några dagar och sa att en köpare fanns . efter någon vecka var affären klar, och pengarna sattes in på mitt konto. Snyggt jobbat,,,,

Ivan Oskarsson

mer än ett år sedan

Nu är det andra gången jag är helnöjd med Vincent. Nu var det Carina, med den trevliga rösten, som sålde min HD.
Och om du inte är intresserad av att höra "sista pris kompis" när du satt in en annons på blocket så vill jag verkligen rekommendera Vincents.

Bergaeus

mer än ett år sedan

Kan varmt rekommendera vbs. Köpte en cb1300 som det visade sig hade halvdåligt batteri.. Inga som helst problem trots ingen garanti på batterier. En av säljarna som bor i Gbg tog med sig ett nytt så jag slapp åka o hämta det i Varberg. Det är Service

Henrick Jansson

mer än ett år sedan

Från VBS hämtning av min Fjr1300 tills pengarna fanns på mitt konto tog det exakt 3 veckor! Kan man säga annat än fantastiskt? Är supernöjd så klart. Jag hoppas fjärren nu får röra på sig lite mer än när jag hade den. :-P
Jag tackar och bockar VBS, och skall definitivt rekommendera er för andra. Jag lär med all säkerhet återkomma om jag köper hoj igen.

Lasse och Anita

mer än ett år sedan

Vi besökte Vincents i dag och vill bara tipsa om den duktiga säljaren som lärde oss allt om husbilar och campinglivet. Han lade ned mycket energi på oss och vi kommer därför att återvända till Vincents så snart vi hittat vår bil!

Roger Holmberg

mer än ett år sedan

Köpte en Yamaha Dragstar Classic i juli 2013. Hade inget körkort då, men den blev levererad till dörren. Mycket bra kundbemötande! Proffsigt...allting jättebra! Köpte även kläder mm då. Kvinnan som hjälpte till var också mycket serviceinriktad. Outtröttligt hämtade hon olika jackor och byxor, fixade lite här och där. Åkte till och med iväg och hämtade byxor i en annan storlek på ett ställe en bit ifrån! Mycket bra ställe!!!

Svar från företaget

Tack Roger!
Alltid kul att kunna hjälpa till och få det rätt från början. Hoppas du får många glada mil.
//Carina

Gunnar o Leela Pettersson

mer än ett år sedan

Sålde just vår Burstner husbil genom Vincent´s. Alltid trevliga och riktigt proffsiga också på Husbilar mycket tack vare Bengt Lambert. Kan varmt rekommendera Vincents och skulle vi någonsin handla husbil ingen kommer vi tillbaka.

Anders

mer än ett år sedan

Köpte min första hoj en Suzuki Bandit 650 och var i början i kontakt med Micke Hugo och han berätta i detalj allt om hojen och fick all info hemskickat till mig och efter detta slog jag till!
Fick hojen levererad till mig idag och den var i suveränt skick och allt var precis som utlovat så kan bara tacka och bocka för underbar service och allt var som utlovat
Rekommenderas varmt från Anders i Kolmården

Anonym användare

mer än ett år sedan

Väldigt bra kundbemötande och telefonkontakt. Köpte min Kawasaki zx12r genom Vincents Bike och fick den igår. Köpte hojen osedd och blev mycket nöjd över skicket. Tyvärr går det inte att provköra ännu men med 1 års motor- och växellådsgaranti känns det tryggt. Tack för professionellt bemötande samt bra service. Rekommenderas starkt!

Per-Olof Weréen

mer än ett år sedan

Jag skulle sälja min Honda Transalp. Allt som jag kom överens om med Vincents sköttes till punkt och pricka. Och snabbt dessutom. Trevligt bemötande

Jan Holm

mer än ett år sedan

Fick proffsig hjälp, med stort kunnande. Och ovanpå allt detta fick jag min Harley.
Jag är mycket nöjd och kan verkligen rekommendera denna firma.

Thomas Lundqvist

mer än ett år sedan

Ett mycket bra bemötande. Tydliga avtalsvillkor. Proffsig annonsering och mycket kort försäljningstid. Jag trodde inte att det gick att sälja en Mc på hösten men Vincents Mc visade att det gick alldeles utmärkt.

Svar från företaget

Tack Thomas för fina ord!

Din XL 883R Sportster var i ett riktigt gott skick och är också en modell jag som säljare gillar skarpt, det gör inte mitt jobb svårare direkt när det gäller att förmedla produkten.
Den kommer rulla i Göteborg igen vad det lider också med en jätte trevlig tjej bakom rodret.

Kommer du på andra tankar och vill åka båge igen, tveka inte att höra av dej, vi har mycket att erbjuda.

/Rolf, säljare (f.d Göteborgare)

ingela

mer än ett år sedan

Stort tack för er medverkan på tjejdagen - Falkenbergs Motorbana.

Jättebra att ha tillfälle att inte bara köra, utan att också att kunna kolla på och köpa mc-utrustning.

Riktigt fina goodiebags och med trevligt och personligt brev från dig, Carina.

Jag vill också berätta att jag är så nöjd med hjälmköpet - min svarta Schubert World hjälm är toppen.

Och inköpet av en ny buff - Cold Killers var fantastisk att ha på hemresan. Det var ju faktiskt riktigt kallt.

Hade jag också bytt mina däck hos er i sommar hade årets körupplevelse förmodligen varit än bättre.

Ser fram emot fler tjejdagar och möte med er i butiken.

Börje Lantz

mer än ett år sedan

Håller med Eddie. Skulle sälja min mycket välvårdade HD Heritage Softail.Vill inte ge mer än ca:115.000.Tänker sedan sätta ut den till 145-150.000.Det var den ena pålagan efter den andra,utan att cykeln behövdes göra så mycket med,och seda MARKNADEN,MARKNADEN är sådan idag var förklaringen. Om den är så dålig, varför ge sig in i den då som företagare, och säga sig vilja hjälpa andra ?

Svar från företaget

Svar till missnöjd kund!

Vi tycker det är hemskt tråkigt att du tycker att vårt sätt att hjälpa dig och andra skulle vara en bluff.
Vill få chans här att besvara dina synpunkter men hade tyckt det skulle vara allra bäst över telefon om du är intresserad av fortsatt dialog.
Hela proceduren hur förmedlingen går till finns på vår hemsida i en bok som går att bläddra, vi kallar det 8-stegs metoden.

Vårt företag säljer mellan 350-400 motorcyklar om året och en väldigt stor del av dessa är just förmedlingsuppdrag, där de flesta är väldigt nöjda.

Självklart kan det kännas att kunden får "lite för lite" i sin plånbok, och precis som med din känns detta extra jobbigt när fordonet endast haft en ägare och du betalt ett högt pris från start.

Uppgifterna du lämnar är inte riktigt i linje med verkligheten.
Vårt mål är alltid att få ut så mycket pengar som möjligt i ett förmedlingsuppdrag, det är vi vinnare på allihop och vi vill att du skall tänka på oss som första företag om du i framtiden vill köpa annan motorcykel. Detta gäller så klart alla våra förmedlingstagare.

Som säljare måste man ställa förmedlingstjänsten i relation med vad man kanske fått ut vid privat försäljning, om man ens lyckas att sälja idag, så stor kan skillnaden vara.

Säljaren i en treparts affär är lika viktig som köparen och det finns ingen vinnare i att dumpa priserna, rätt marknadspris är viktigt!
Vi som företag hade inte haft någon större vinning i att lova dig ca. 115,000kr ut och sedan höja utpriset till 145,000-150,000kr som du skriver.
Vår provision grundas i procent ifrån försäljningspriset och du hade varit vinnare i att sälja dyrare så klart, men det är också här snacket om MARKNADEN kommer in och tiden på året försäljningen skulle ske.
De senaste 3 åren har säkert fem, sex handlare i MC branschen lagt ner eller kursat, så visst är marknaden svår.
Det har ALDRIG funnits så mycket begagnade MC till salu som nu och köparna är något färre och då gäller det att göra ett ännu bättre jobb som handlare.
Att höja priset till 145,000-150,000kr, en bra bit över vad vi tror är marknadspris, var för försöka klara det du önskade som minsta summa ut efter avklarad försäljning.
Vissa förmedlingstagare vill göra så men i de flesta fall resulterar det bara i att det inte kommer några intressenter eller att vi i alla fall tvingas sänka priset senare för att få motorcykeln såld.
Det är således bättre med "rätt" pris från start och i det här fallet tror vi på 135,000-140,000kr som försäljningspris och behoven på din MC är en stor del till att ersättningen efter försäljning ser låg ut.

Vi målar inte heller upp guld och gröna skogar och tappar hellre en förmedlings MC från start, än att vi lovar massa mer ut till ägaren än vad som kanske blir kvar. Det känns liksom seriösare så.

I vårt fall är vi nischade på förmedling och i en marknad där vårt pris inte är mycket högre än vid privat annonsering väljer köpare att titta in till oss istället, där av god försäljning.
Vi kan hjälpa till med kreditansökningar och fram för allt kan vi ta ett inbyte, något vi till motsats till många andra MC företag gör även mot förmedlingsuppdrag.
Men för att sälja en produkt, oavsett om det är en -04 Heritage med en ägare eller en tyskimporterad Virago 535 gäller det att börja på rätt pris och det priset anser vi att vi är duktiga på att hitta.
Rätt pris är en förutsättning för att konsumenten skall vara intresserad och höra av sig.

Du ifrågasätter varför ge sig in i marknaden om den är så dålig.
Vårt företag grundades för 12 år sedan och har vuxit sig starkt i branschen och att bara sitta och vänta på att "det skall vända", det går inte.
Vi jobbar hårt varje dag med att hitta nya infallsvinklar för att även i framtiden kunna driva ett framgångsrikt företag, något som våra köpare också har vinning av, vi finns kvar för dem som behöver vår hjälp, oavsett om det gäller att få hjälp att sälja, köpa, reklamera eller bara serva sin MC.
Vi lägger inte ner för att det blir svårt, vi jobbar hårdare men måste också se verkligheten i prisbild, vad är nästa års pris?

När vi har räknat på summan du skulle kunna tänkas få ut har vi utgått från marknads värde, dragit av provision, varudeklarationskostnad, tilläggsförsäkring för motor och växellåda (vilken också är en försäljningsmorot) men också tagit hänsyn till behov av service då motorcykeln inte var servad sedan länge hos verkstad samt att där fanns troligt behov av att byta båda däcken pga av 1200 mil och 8 år gamla.
Vi kan inte utgå från Bilprovningens uppgifter, däcken måste vara så bra att köparen inte rackar ner på dem och att vår varudeklaration inte underkänner dem.
Service och däckbyte är inget vi kan ta betalt av köpare, det åligger så klart ägaren att stå för dessa kostnader (när behov finns).
Är motorcykeln klar för leverans behöver vi så klart inte ta något betalt för arbete på motorcykeln vilket resulterar i mer pengar ut så klart.

Vårt mål är att fortsatt ha många nöjda kunder, både på försäljning sidan och förmedlingen.

Förmedling har kommit för att stanna och om det inte hade funkat så bra som det gjort för oss hade vi aldrig tagit steget till att utveckla till att göra samma sak med husbilar, något vi startade bara för några veckor sedan.

Ett företag som bluffar, ljuger och gör ett dåligt jobb blir inte långlivat.
Vi ser framåt, med långt perspektiv och beklagar att du inte känner dig nöjd med de siffror du fått.
Prova gärna någon annan handlare som är duktiga på samma sak, skulle inte vara förvånad om du hamnar i ungefär samma sits.
Ändrar du dig hjälper vi gärna, det låter som en fin motorcykel att få in.
Vi säljer i år ca. 120 beg H-D.

/Micke och Rolf, säljare

Kristian

mer än ett år sedan

Jag måste tacka Vincents säljare för ett mycket bra jobb, från början till slut! Ärlighet att hojen kunde vara lite svårsåld...raka puckar och sen fortlöpande info om intresset på den. Sen att vi delade glädjen när den såldes. Många tack!!! Ser med tillförsikt fram mot fler trevliga möten, TACK!!!

Daniel O

mer än ett år sedan

Kan varmt rekommendera Vincents Bike Shop.
Köpte min första Harley utav dem. Vänligt bemötande och genuint trevliga!

Martin Svensson

mer än ett år sedan

Tack till VBS för ett seriöst bemötande och en snabb försäljning av min hoj. Kan varmt rekommenderas och ni blir dom första att besöka om jag nån gång ska köpa hoj igen.

Joakim G

mer än ett år sedan

Kan med glädje rekomendera Vincents Bike Shop, fick mer än vad jag förväntade både när det gäller service, kvalité, bemötande och rätt MC.
Kommer garanterat återkomma den dag det är dags att byta MC.

Michael Rydman

mer än ett år sedan

Hej Vincents.
Köpte min allra första hoj för några veckor sedan.
Ett litet tekniskt missöde men som Ni hjälpte till med på ett oerhört kundvänligt sätt.
Hos Er känner man sig välkommen och att Ni besitter kompetens i världsklass och har en kundvänlighet i toppklass är till grund för mitt betyg 5 av 5.

Min Honda VTX 1300 är nu hemma och ska rulla många mil i vår/sommar.

Stort tack för all hjälp!

Mia Dahl

mer än ett år sedan

Tackar Micke för oerhört trevligt bemötande. Bra information - inga frågetecken där. Min hoj fixades till i toppskick så jag kan känna mig trygg med en nöjd köpare. Det enda "negativa" var att jag aldrig hann se den på nätet :-) Den såldes direkt ! Jag rekommenderar alla som vill sälja sin hoj att ringa och prata med Micke. Ni blir garanterat nöjda !

Robban Elmenhoff

mer än ett år sedan

Tjena. Byta in min Ducati 749S i slutet av förra året mot en KTM SuperDuke R. Och bytet var relativt smidigt. Bemötandet var bra. Sagt och gjort så var pappersexercisen klar och KTMén stod i bussen för hemtransport. I tidens press och stressen att komma hem en fredag så gjorde jag bara en visuell kontroll av mitt nyförvärv. Väll hemma och dags för att skrämma liv i den så var batteriet sten dött. Två dagar senare stod det ett nytt batteri i hallen med direkt leverans från Vincents. Sen var det bara att kicka igång besten!!

Kort och gott, bra service och imponerande respons på mitt kassa batteri.

Svar från företaget

Tack Robban för goda ord.
Det är aldrig roligt när det börjar med att strula och just batterier har en förmåga att göra så.
Vi har nu köpt en ytterligare bättre testapparat så vi skall slippa dessa problem framöver.
Att byta batteri är inte heller något man vill göra i onödan.
Batterier är dyrt idag och där finns ett miljötänk i att inte byta förrän det är slut.
Om alla MC åkare köpte en bra laddare, tex C-tech skulle vi slippa byta batterier mer än när de blivit "gamla", för man skall kunna räkna med att använda ett batteri många år.
I det här fallet hade förra ägaren kört väldigt lite mil under 2-3 år och kanske inte laddat ordentligt.
Hoppas att du får många sköna mil framöver!

Tack och välkommen 5 maj då vi har öppet hus.
kaffe finns alltid varmt i kannan.

/Rolf

Thomas Belmén

mer än ett år sedan

Positivt omdöme är tyvärr bara förnamnet! Kan tyvärr inte ge högre än detta fast jag vill! Började med en förutsättningslös diskussion men slutade med att jag blev lycklig nyägare med 2 st
bytescyklar! Det du! Känner mig dessutom väldigt nöjd med mellanpriset! Ja: bemötandet: ni förstår väl själva? Få en snål Västgöte att öppna plånboken överhuvudtaget:-)) bara det kräver en hel del. Ni därute: Dra er inte för en diskussion med detta gänget på Vincents, de hittar nog en lösning på era drömmar precis som de gjorde för mig. Tack, Micke! Nästa gång jag byter cykel kommer jag inte ens att fundera på vart jag vänder mig! Givetvis kommer jag tillbaka! Hoj på er:-))

Gunnar Jonsson

mer än ett år sedan

Rolf/Vincents - bra & seriöst arbete vid förs av min Moto Guzzi!

Sören

mer än ett år sedan

Tack för bra bemötande , resan hem gick fint//Sören

Bengan FXDWG

mer än ett år sedan

Kan bara säga att det finns inget annat än lovord och ++++ för vincent´s. Smidigaste försäljningen jag vart med om, tack Micke Hugo och även Rolf för försnacket och fotograferingen inför försäljningen. Kommer rekommendera er till alla jag hör som vill sälja sin hoj. Gött jobbat och hoppas alla fattar hur bra bemött man blir hos er :) Kikar in nån dag på en fika, HD bra :)

Kristian

mer än ett år sedan

Jag vill tack Rolf & Vincent för ett väldigt trevligt bemötande och service i världsklass! Vi diskuterade hojen över telefon några gånger, Rolf skickade bilder och till slutligen åkte jag ned från Norrköping för att provköra den. Efter en timme åkte jag hem med en HD Fat Boy på släpet.

Nu har jag kört den i en vecka och är supernöjd!

Stort tack till Vincents Bikeshop med personal!

Svar från företaget

Hej och många tack Kristian!

Service är A och O i den här branschen och det är inte särskilt svårt egentligen.
Vad jag tror att du uppskattade var att vi tog oss tid att beskriva hojens skick, ev. skador och framför allt det positiva.
Att vi jobbar på det sättet gör att man kan köpa osett på ett tryggt sätt när man bor en bit ifrån vår butik.
Tack till dej också, det är tack vare kunder som du som gör att vi gör vad vi gör!

Tack!/Rolf-säljare

Anonym användare

mer än ett år sedan

En lille hilsen fra dansk djævlen från malmö.har for nyligen köbt HD hos Vincents Bike shop.Hvilket var en stor fornöjelse.Fantastisk bra service,Stor tak til alla hos Vincent,Specielt Micke som gjorde alt for det skulle ordne sig, med forsikring og alt muligt andet.VedensKlasse.
Tack så jätte mycket.Hoppas i kan læse hvad jeg skriver.
Mange hilsner Dansk jävlen. : - )

Stoffe & Anne

mer än ett år sedan

Vill tacka Vincents Bike Shop, och särskilt Micke för hjälpen med min och sambons hojaffär. Mycket stort engagemang och en inställning att inget är omöjligt, trots högtryck!
Kan varmt rekommendera vincents bike shop till alla hojsugna. Kommer gärna tillbaka när det blir dags att uppgradera.

Laila Johansson

mer än ett år sedan

Jag får tacka Rolf för en väl skött affär. Jag är helnöjd med resultatet. Jag kan verkligen rekommendera alla som vill sälja sin hoj att anlita Vincents Bike Shop.

Jan Wikgren

mer än ett år sedan

Gick upp klockan fyra på morgonen, körde trettiofem mil med släp till Vincents i Varberg, för att införskaffa en MC! Annlände vid 09,30 i Varberg. Det öppnas kl. 10,00 så vi tittade runt lite under tiden. När Micke kom, fixade han pappren, och mekade med banken, då vi upptäckte att pengarna inte hade anlänt! Inga problem, det fixar vi, sade Micke, slängde sig över telefonen, och ringde banken för att få en bekräftelse! Givetvis, fixades det! Klartecken kom, vi lastade Harleyn, satte oss utanför och inmundigade medhavd mat och kaffe. Anlände i Västervik klockan 16,30! Avslutade dagen med en Speedwaytävling, och var lycklig! Tack Micke för en outstanding service! Obetalbart, skulle jag vilja säga! Tack!

Z1000

mer än ett år sedan

Köpte en Honda Shadow. Trevlig affär. Vad som sänker betyget på mitt köp är isf att säljaren under pågående affär ständigt svarade i telefonen. Lite osmakligt men annars mkt bra.

Svar från företaget

Hej!

Tack för omdömet som vi läser som positivt i det stora hela men som vi ändå vill svara på.

Balansgången mellan att svara eller inte svara i telefon medan man håller på med en affär är hårfin.
Har vi en lucka i konversationen händer det ibland att vi svarar, ibland frågar vi kunden framför oss om det går bra att vi tar ett telefonnummer och ringer tillbaks. Kunden i butik skall dock alltid ha första prioritet.

Kan förstå din kommentar men samtidigt handlar det om att ge så många som möjligt så bra service som möjligt under en väldigt kort period, alla vill köpa nu när säsongen är igång.
Den kunden som sitter i telefonen blir annars irriterad över att inte komma fram.

Hoppas på förståelse för detta.

Tack för en trevligt genomförd affär och hoppas du blir nöjd med din Shadow.

niklas

mer än ett år sedan

Man kan inte annat än att vara helnöjd.Allt fungerade till 100%, från det att vincents hämtade min mc i Gbg
tills den dan efter redan såldes. Bra folk att jobba tillsammans med.Bara att lyfta på hatten. Tack skall ni ha.

Svar från företaget

Hej Niklas!
Din Heritage från -01 såg ut som den var nästan helny och snarare från -06.
Det vara svårt att tro att den gått 6800 mil i det skicket. Fantastiskt roligt att se så fin hoj!
Att vi sålde den redan dagen efter att vi fick in den berodde på att vi hade en gammal kund som letade bra HD, jag ringde och tipsade honom (Ulf som skrev här tidigare) och det var ingen tveksamhet. Han slog till direkt!
Tack! /Rolf, Vincents

staffan

mer än ett år sedan

Var hos vinsents då jag sett att dom hade en xt 660r som var den modell jag ville ha. Hade även vart och tittat på endel andra, men bemötandet och att Rolf säljaren inte var påstridig var ett stort plus. När jag senare någon dag senare ringer och chansar efter öppettid och frågar om det går bra att hämta cyckel dagen efter anstränger sig dom å det mesta för att göra mig till viljes.

Topp Vincents

Christer

mer än ett år sedan

Har fått ett mycket bra förtroende för Vincent´s under deras förmedling av min cykel, snabbt, enkelt, smidigt, vad mer kan man önska.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Är kanon nöjda.Jätte bra bemötande o bra uppföljning.
Kommer att rekomendera Micke som en bra uppdragsgivare.

Andreas von Bahr

mer än ett år sedan

Köpte en cykel hos Vincents i höstas och lämnade min gamla för försäljning via Mc förmedlingen.
Behövde bara sitta hemma och vänta tills Vincents en dag ringer och säger - Nu är cykeln såld, vi sätter in pengarna på ditt konto.....

Den servicen kan man inte klaga på.
Stort tack för hjälpen...!!!
// Andreas

Anonym användare

mer än ett år sedan

villken personal vilken servic köpte en vfr1200 har haft otur började med att den blev påbackad fick en ny hoj vincent fixade det utan problen åkte till sckottland otur igen blev på körd bakifrån suck....men vincent fixade till det än en gång om ni ska handla nogot som har med mc att göra åk till vincent tack för allt ni hjälpt mig med conny

Toni

mer än ett år sedan

Hej! Köpte min hoj hos vincents..det kan jag rekommendera till alla och göra..mycket bra bemötande,under hela köpet..lika mycket efter köpet..det får man inte överallt!!

Sture A.

mer än ett år sedan

Tack för ett utmärkt utfört arbete!
Ni skötte allt från första kontakt till försäljning av min HD
på ett snabbt och professionellt sätt.
Tack Vince och Mike.

Night Train Jönköping

mer än ett år sedan

Vilket bemötande och vad proffsigt.
Tack Micke för en proffsigt genomförd förmedling.
Jag tänker rekommendera Vincents till alla jag känner.
Ha en trevlig sommar

Anders Kroné

mer än ett år sedan

Gjorde upp affären på telefon, tog hojen på släpvagnen från Strängnäs.
Lastade nya hojen och åkte hem ( 100 mil t.o.r) men det var det värt med tanke på bemötande m.m. Allt vi diskuterat på telefon översstämde även när jag kom fram.
Känns som man kan köpa osett från Vincents.
Dock kommer jag inte att hämta nästa hoj en lördag, knökfullt i butiken. Det var dock inte något som påverkade mig negativt.

Svar från företaget

Hej Anders!

Tackar för varma ord!

Du höll ord också och jag tycker din HD Sportster uppfyllde precis vad vi avtalade. Funderar faktiskt själv på att köpa den för att bygga Bobber, vi får väl se...

Tack för en trevligt utförd affär och skönt att höra att resan gick bra!

Tack

Rolf, Vincents

Tiddelipom Anki

mer än ett år sedan

Superbra på allt!

Thomas

mer än ett år sedan

Bra bemötande trots stressiga dagar och rockies bland säljarna.... :-)
Kändes helt ok att skiljas från min gamla hoj och tuffa hemåt på en ny trotjänare. Allt löpte hyfsat smidigt inkl. bes. av den gamla hojen och provkörning av den nya. Kan varmt rekomendera affärer med detta företag och återkommer säkerligen själv när det är dags för byte igen!

TC

mer än ett år sedan

Fick av en slump kontakt med Vincents Bike Shop. Var lite skeptisk till att dom skulle kunna sälja min Yamaha 1100 bättre än mig själv. Den uppfattningen har jag totalt reviderat. Dom är mycket duktiga, trevliga och har stor kompetens.
Tack för hjälpen grabbar, bra jobbat.

Anders E/Shadow

mer än ett år sedan

Efter att ha sålt av husvagnen var det åter dags att köpa MC. Efter koll runt om i Gbg-takten hittade jag ner till er. Det ångrar jag inte en sekund! Efter att ha skickat in intresseanmälan på en MC, ringde ni upp och vi åkte ner. Men jag kände efter en provtur att det inte var helt rätt hoj för mig. Vi snackade lite om vad jag önskade för typ och lite annat. Vips visades en kolsvart Shadow upp av säljaren! Efter en provkörning var jag fast! Köpte den direkt! Underbart att få hjälp av kunnig och intresserad personal! Sen dess har man kikat in när man varit i närheten, bara för att kika lite och snacka skit. Kaffe bjuds och man snackar bort lite tid och njuter av hela atmosfären i affären! Kunnig intresserad och hjälpsamma är mitt tycke om er! Så det blir mer besök till er. Kanske frun tar kort med och då vet vi verkligen vilken affär som får besök av oss. Lycka till i fortsättningen och "keep up the good work"!

Gammal i Gården

mer än ett år sedan

Personal med stor SERVICEANDA. Prisvärda hojar, genomgångna av erfaren och kunnig personal. Ordning & Reda på all produkt -dokumentation. UTAN TVEKAN absolut en av Sveriges mest seriösa mc-handlare. Pröva och upptäck själv!

Sofia

mer än ett år sedan

Som ny ägare till triumphen kan jag inte va annat än nöjd.. Köpet gick snabbt och både Rolf och Jonas var väldigt tillmötesgående..
Och angående motorcykeln.. Ja, jag blir glad bara jag ser den ....:) Mvh Sofia

Jonas

mer än ett år sedan

Tog kontakt med Rolf ang försäljning av min Triumph. Eftersom jag bor i Trelleborg kom annonsen in en vecka innan jag kunde köra upp mc:n. Imorse körde jag upp till Varberg med hojjen, när jag var på väg hem (i höjd med Helsingborg) ringde Rolf och berättade att mc:n var såld!!! Kan väl knappast bli mer effektivt, eller hur..?
Stort + för trevligt och kunnigt bemötande.
Litet - för utebliven glass till ungarna....
Rekommenderas kraftigt..
Stort tack för hjälpen.
Jonas Kron.

Svar från företaget

Hej!
Vill be om ursäkt för det där med glassen som jag lovade att bjuda på, men i all stress sedan glömde bort. Det var trots allt min lediga dag och jag arbetade med att reparera min bil, när jag tog emot och sålde hojen, och jag hoppas att ungarna istället fick glass på vägen hem! Köparen verkade hur som helst väldigt nöjd med sitt köp och vi (Vincents) vill passa på att tacka för förtroendet från er båda. Tack! MVH Rolf

Panos

mer än ett år sedan

In few words, the best service I have ever got from any bike shop. The guys care so much about everything considering YOUR ride. I couldnt ask for anything more! This is a store, where you can be sure that you will get a clean, cheap motorcycle, ready to go. Guaranteed, from a big name which obviously has been created from good and serious work.. The key, I think is that they love what they do and thats it.
A huge thanks guys for being so helpfull , I know that you are original, see you at May probablly.
Special thanks to very thoughtfull and cooperative Jonas and Rolf

Svar från företaget

Thanks Panos! When I read your "omdömen" I have to say that I (Vincent) feel very honoured. I know we have worked hard over the last 10 years to create a business around being the BEST at doing what we are doing - taking in, inspecting, fixing and delivering bikes in a way that cannot be better. It is a chain that starts from a very competant workshop. These guys look at 10-15 bikes a day. They know what to look for and they know what standard we work with. When you say you got "a clean, cheap bike", I know what you are getting at. It could be a bike for 25000 or a bike for 150000 kr. The same procedure is used on EVERY bike. That is the only way to know that we delivery great bikes. Again, thanks for your kind words. I would also like to thank Jonas and Rolf. We have a special team there. Its fun to go to work everyday. Regards, Vincent

Bosse B

mer än ett år sedan

Sålde min hoj genom Vincents och det gick hur bra som helst. Hade försökt sälja den själv innan utan att lyckas. Praktiskt taget inget intresse, förmodligen p g a lågkonjukturen. Vill varmt rekommendera Vincents, både med tanke på servicen och bemötandet.

Kim

mer än ett år sedan

När vi får in pengarna på kontot, när vi nu får det så kommer inte vi att ägna Vincents i Varberg en tanke i framtiden

Svar från företaget

Hej Kim!

Vi på Vincents i Varberg gör allt vi kan för att förbättra våra rutiner varje dag och jag skulle vilja förklara igen varför du upplever att det tog för lång tid att få utbetalt.​​

Leveransen av din husvagn skede på en lördag och under sista leveranskontrollen upptäckta våra tekniker ett problem som behövde åtgärdas då husvagnen ej levde upp till våra höga krav på kvalitet. Detta standard är en grundpelare i vår affärsidé. Tänk själv hur du skulle vilja att leveransen av din inköpta fordon skulle vara :-)

I detta fallet innebar det sista minuten åtgärder vilken inkluderade att vi behövde beställa delar.

Vi hade en rak och tydlig kommunikation med dig om dessa åtgärder och varför utbetalningen skulle dröja några extra dagar. Det är våran målsättning att utbetala alla våra kunder så fort som möjligt och det lyckas vi med i det allra flesta fallen men ibland när vi behöver att agera snabbt för att kunna genomföra en försäljning och hålla kvalitet, så kan det finnas få undantag.

Vi ber så mycket om ursäkt för detta och vilja trösta dig med att informera att kunden var jättenöjd med er fina husvagn.

Michael Klevbrant

mer än ett år sedan

Ett trevligt och kunnigt bemötande från första telefonkontakt till leverans när jag köpte min sporre.
Kommer göra service och när det är dags för byte så är det hos Vincent. Tack Rolf och Alex.

Rolf Larsson

mer än ett år sedan

Vi lämnade vår husbil till försäljning hos Vincent i Varberg. De fullföljde uppdraget på ett proffsigt sätt till vår fulla belåtenhet. Tack Bengt Ekman för ditt kundvänliga sätt att uppträda och Gott Nytt År.

Lars Nilsson

mer än ett år sedan

köpte en fxwdg efter en vecka började den skaka .Jag ringde dom .Inga problem dom hämtade min mc nytt motorfäste nu är mc hemma igen super service TACK

Jan-Åke Naffe Lundgren

mer än ett år sedan

Pengarna på kontot efter överenskommelse, snyggt jobbat

Henrik Svensson (GSXR)

mer än ett år sedan

Trevlig säljare (Micke), hojen hämtades skickligt av en annan schysst kille, snabb försäljning! Nästa köp kommer troligen ske på Vincents, förmedling likaså! Rekommenderas!

E Hansson

mer än ett år sedan

Bra och proffsigt utfört jobb! Dom testade, värderade, ställde rätt frågor och gav ett mycket proffsigt intryck redan från första kontakt. Jag fick information om läget under hela försäljningstiden. Priset hamnade på rätt nivå. Efter avslut sker en mycket snabb redovisning. Ett trevligt bemötande av all personal.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Har köpt en MC av Vincents Bike Shop,Varberg i slutet av 2013. Är 75 år och har haft ca 12-15 MC:ar under åren. Alla MC:arna har jag provkört och kontrollerat. Bor i Göteborg så jag skickade mail till dem ang mina önskemål. Dom var mycket
tillmötesgående med att ha att göra. Fastnade för en MC,men dom var ärliga och skickade foton på skavanker som dom trodde att jag inte skulle gilla. Så det blev ingen affär med den MC:n för mej. All kontakt oss emellan gick per mail (inga telefonsamtal då jag har stämbandsförlamning).
Dom kom med ett nytt förslag till MC,som var nyinkommen och inte utannonserad,som full mej helt i smaken. Det gjordes service och MC:n be-
siktigades på bilprovningen samt levererades till mej i Göteborg. Innan jag bestämde mig för att köpa MC:n fick jag ett prisförslag,som var så bra att jag inte brydde mig om att försöka pruta på
priset. MC:n är ett fynd för mej och jag har redan i år kört ca 15 mil med den. Den går alldeles ut-märkt,precis så bra som jag hoppades på.Detta var första gången som jag köpte en MC, som jag
inte provkört eller kontrollerat själv. Kunde lita på
personalen på Vincents till fullo,allt stämde som
uppgivits. Vill med detta med det bästa rekom-mendera Vincents Bike Shop i Varberg. Har man inte möjlighet att besöka företaget så rekommen-
derar jag att skicka mail till dem. Ni får garanterat
mycket ärliga och kunniga svar. Prova gärna man blir inte besviken !

Alex S.

mer än ett år sedan

Affären sköttes snyggt och smidigt; säljaren Micke var väldigt serviceinriktad och efter ett par dagar var min motorcykel såld. Kan varmt rekommendera Vincents.

Kenth Carlström

mer än ett år sedan

Från hämtning till försäljning funkade allt kanonbra.Trevligt bemötande från alla jag hade kontakt med (Micke som säljare).Jag rekommenderar Vincents varmt .

Kerstin Åkesson

mer än ett år sedan

Vi åkte från Ystad till Varberg för en dryg månad sedan med min Kawasaki Er6n och kom hem med en fin svart Honda CBF1000.
Vi blev väldigt vänligt bemötta uppe hos er och har fått mycket bra support efteråt och dessutom fick jag Rail med tillbehör som saknades till hojen hemskickat till mig i veckan. Tusen tack!
Vi känner en hel del motorcykelåkande personer och vi kommer med gott samvete att rekommendera er!
Än en gång, tack Micke och Viktor!

Lasse

mer än ett år sedan

Hittade en annons på blocket som endast var hämta i butik. Tyvärr så bor man lite långt från butiken men det löstes enkelt genom en snabb faktura på mailen och sakerna på posten direkt.
Bra kundservice och snabba svar på mailen samt att produkten var som beskrivet i fint skick och nästan finare. Kan varmt rekomenderas

Martin

mer än ett år sedan

Lämnade min Super Tenere till Vincents för försäljning. En vecka senare var den såld. Detta var första gången jag provade att sälja en hoj på detta viset och lite nervös för att lämna ifrån mig hojen var jag i början, detta var dock obefogad nervositet.
Allt gick som vi planerat och jag har även varit i kontakt med köparen som verkade nöjd med sin nya hoj. Han fick en kanonfin och väl omhändertagen hoj. Så summan blev tre nöjda parter. Det känns som Vincents tänker långsiktigt så att man vill komma tillbaka och göra fler affärer med dom.
För några år sedan köpte jag även en CB750 av dom även den var i det skick som utlovades.

L-G A

mer än ett år sedan

Ja så kan man väl säga, köpte en H-D super glide utan att provköra den (inte hos vincent) vilket var otroligt dumt.
Eftersom jag har både artros och ständig värk i lederna, kom jag inte mer en ca 6 mil innan kroppen värkte så jag höll på att smälla av.
Firman där jag köpte den tog inte tillbaka den så nu stod man där med en moppe som man inte kunde använda.
Vad gör man? jo ringer till Vincent i Varberg och dagen efter står dom på gårdsplanen med sin buss redo att lasta (34 mil t/r) visst förlorade jag en slant men ser det som en läropeng.
Allt har bara flötit på dom fixade allt och pengarna står på kontot.
Även hustrun är supernöjd som köpte en vn 800 hos er i julas.
En liten fråga bara, hur i h-lvete orkar ni med att alltid vara så trevliga och glada där på Vincent?

Svar från företaget

Hej!

Tack för trevliga ord.

Att vara trevlig är aldrig något problem och med kunder som du som har förståelse för att vi måste sätta "rätt" pris på produkten som du själv blivit lurad på, där ingen varudeklaration eller säljare meddelat dej att motorcykeln var i sämre skick än förväntat på en -12 års modell.
En varudeklaration skall ALLTID peka på brister och skador och så får kunden som är intresserad ta beslut om att köpa eller inte.
Vår kund som köpte din MC vet idag att den är delvis omlackerad, har vissa skrapmärken och märke i styrstopp efter vurpa i urspungslandet England där den importerats från.
Rätt info är A och O.
Marknadspriset baseras på skick, miltal, årsmodell och intresse.
Vår kund har fått mycket MC för pengarna men är samtidigt medveten om bristerna, då är det rätt åt båda håll men samtidigt tråkigt att du förlorat en del pengar p.g.a dålig info vid ditt köp.
/R

Anders

mer än ett år sedan

Fantastiskt smidigt, snabbt och ett proffsigt bemötande, använder gärna Vincent´s igen !

Åke Möllerstedt

mer än ett år sedan

Jag köpte en honda gl1500 sent i höstas så det enda jag hann köra innan vintern var hem från Varberg ca 20 mil.Nu när jag skulle ha igång den i vår så ville den inte,jag letade igenom den,ringde till varberg och kollade om de kunde skicka reservdelar.De svarade ok med detsamma och delarna kom nu i slutet av veckan och allt är fixat.

Jack H

mer än ett år sedan

Hade ett försäljningsuppdrag via Vincent's och blev väldigt proffsigt bemött av både Micke o Rolf. De hämtade hojen i Göteborg och ordnade allt. Tre dagar var hojen såld!!! Även snabb utbetalning efter utfört uppdrag. Kanonkvalite på allt hos Vincent och de får toppbetyg i allt. Rekommenderas!

Svar från företaget

Hej Jack!
Tack för omdöme 100...

Jo det gick fort men du hade också en väldigt fin MC vilken du inte nämner.
Den här Hogtech choppern var väl värd sina pengar och ett riktigt fint (och dyrt) bygge.
Det visar att det finns köpstarka kunder som faktiskt vågar spendera en bra bit över 200,000kr OCH köpa osett för senare leverans.
Många tack och hör gärna av dej om du hittar någon båge hos oss som kan vara av intresse.

/Rolf

Fredrik N

mer än ett år sedan

Sålde min MC genom Vincent's. Fungerade klockrent, de hämtade i Göteborg, ordnade med allt och sålde den mitt i smällkalla vintern på mindre än 2 månader. Mycket nöjd kund som återkommer igen, fast för att köpa den gången!

L-G A

mer än ett år sedan

Kan bara säga vilket otroligt trevligt bemötande av personalen, det var värt var enda mil att ta sig till Varberg och handla mc "vn 800"

Irene Och Göran Lindegren

mer än ett år sedan

Såg Runes hoj på nätet som såldes genom vincents.Ringde om info ,kom överens om pris
körde i från skåne .handslag och hojen blev köpt.
Mycket trevliga grabbar att göra affär med korrekt och riktigt fin service Precis som det skall vara.

Rune

mer än ett år sedan

Jag bestämde mig ganska sent på säsongen, slutet av augusti, för att sälja min ena hoj, trots det så har hojen idag bytt ägare.
Jag hade inte lust att sätta ut den på Blocket då det inte är helt ovanligt att det kommer "oseriösa" kunder som egentligen bara vill provköra "en riktig hoj". Bestämde mig istället för att anlita Vincents i Varberg vilket jag idag på inget sätt ångrar.
Första kontakten var mer än positiv, då jag fick upplägget presenterat för mig. Upplägget med att de gör en varudeklaration av min hoj samt fixar en WiseBiker återförsäkringsgaranti gör ju att båda jag som säljare och kommande köpare får en trygghet som är något utöver det vanliga. Det märks att Vincent's är måna om sina kunder, både säljare och köpare.
Jag kan varmt rekommedera att nyttja deras MC-förmedling, både som säljare och köpare

Henrik Göransson

mer än ett år sedan

Min hoj är nu hos försäljning hos Vincents och trots att den ännu inte är såld känns det som jag redan nu kan ge företaget i stort en full pott. Då jag arbetar i närliggande bransch kan jag snabbt avgöra hur förtroendeingivande en organisation inom försäljning är och att de är duktiga på sin sak, nämligen motorcyklar! Att de följer marknaden och är insatt i vad som är "bästa" möjliga pris till så kort lagertid som möjligt är kanske en av de största utmaningarna i försäljning av kapitalvaror i dag. Jag tvivlar inte det minsta på att de lyckas skapa en god affär för samtliga parter, och i deras fall handlar det ofta om tre parter: Säljare, Köpare och det egna bolaget. Jag tycker Vincents skall ta till sig av de positiva bedömningar de får på denna sajt och fortsätta verka för positiv anda och höga volymer i Motorcykelbranschen. Det gynnar oss alla som har motorcyklar som passion och intresse, då ett gott utbud är det bästa som finns när bytessuget slår till :)

Bertil

mer än ett år sedan

Snappt och enkelt för oss som inte har tid att sälja våran hoj.

Hälsning Bertil

Magnus Johansson

mer än ett år sedan

Tusen tack för en bra och smidig affär Och ett stort tack till Rolf för att han verkligen bemödade sig om att fixa till en deal som jag blev nöjd med. Kan varmt rekommendera Vincents Bikeshop. Raka puckar och inget försäljarsnack. Det är sånt jag uppskattar. Under affärens gång har jag hela tiden blivit uppdaterad av Rolf via mail vilket också är bra.

Från mitt håll blir det Tummen Upp!

//magnus

Charlie

mer än ett år sedan

Tackar Vincent o Micke för ett vänligt bemötande i min svåra stund då jag måst skiljas ifrån min hoj på grund av allvarlig sjukdom. Stor och varm medkänsla men ändå professionellt förmedlande och en snabb affär hjälpte de båda till med. Jag kan på det varmaste rekommendera Vincents Bike Shop i Varberg!

Tomas N

mer än ett år sedan

Vill tacka gänget på Vincents jättemycket för väldigt hjälpsamt och proffsigt bemötande vid mitt köp av min första hoj. Eftersom jag inte vet så mycket så ställde både Micke och Rolf upp på att berätta och förklara så att till å med en gröning som jag fattade. Verkar vara en kanon fin cykel. Nu är det bara kortet som fattas. Håller tummarna för att det snart ska "bågas". Rekommenderar varmt Vincents i Varberg.

Svar från företaget

Alla våra många och långa samtal ger ett resultat.
Vi har sålt en jättebra motorcykel och du fått rätt vägledning i ditt val vilket minskar risk för "felköp" och extra kostnader.
Hoppas på att möta dej på vägarna snart...
/Rolf

Kicki

mer än ett år sedan

Trevligt mottagande och snabba ryck!
Som grädde på moset så blev det en snabb försäljning och min separationsångest dämpades lite.

Johan Hj

mer än ett år sedan

Kanonbra bemötande och service!
Hojen känns som ett riktigt kap än så länge. Har dock bara fått 13mil med den ännu.
Kan rekommendera Vincents bike shop det varmaste!
Garantier, service och en kanonverkstad!
Jag blir garanterat stammis hos er!

Lars Bjurström

mer än ett år sedan

Ville bara berömma Vincents Bike Shop I Varberg. Har köpt en hoj och sålt två. Mycket proffsigt och smidigt bemötande. Jag bor i Spanien så har lite svårt att komma till. Men Rolf och Micke sköter allt väldigt fint. De har hållit kontakten hela tiden. Det är värt massor för mig. Kan varmt rekommendera Vincents.

Svar från företaget

Hej Lars!
Du har varit en god samarbetspartner men måste rätta dej lite...
Vi har faktiskt sålt 3 av dina hojar.
2 st KTM och en H-D.

Välkommen upp på kaffe när du är i Sverige.
/R
Hoppas din nya 1200 GS rullar på fint nere i Spanien.

Nils Norrström.

mer än ett år sedan

Jag har funderat i ett par säsonger på att sälja min H-D, men kännt mig osäker på själva försäljningen, provkörning,garantier,pris osv.Jag säger bara kontakta "Micke" PÅ Vincents MC ! En mera genuin-kunnig-ärlig- positiv person har jag aldrig tidigare träffat på trots mina 62 bast.

Svar från företaget

Hej Nils ! Tack för ditt värmande omdöme. Jag försöker att alltid vara den Micke-Hugo/HD-Hugo som jag alltid varit, och det är heller inte svårt att vara en "genuin-kunnig-positiv" säljare när man har med positiva människor att göra! Att sedan din H-D Lowrider-02 var i otroligt fint skick skall du ha ära för Nisse..det gjorde den lätt att sälja och den nya ägaren är helnöjd. Tack själv Nils ! / >Micke-HDHugo / Vincents bike shop

Dag

mer än ett år sedan

Vill bara ge gott betyg till Vincents vid mitt köp av en BMW under november månad. Mycket trevligt och avslappnat bemötande av Rolf vid första mötet och sedan av Micke som tog mig vidare på ett proffesionellt och personligt sätt och genomförde köpet. Allt fungerade perfekt och ordnades snabbt trots kort varsel och mycket att stå i. Tack till personalen i verkstaden som stack emellan med leveransservice. Jag njuter fortfarande av att vara ute och köra trots en vecka till julafton.

Mirjan Lindvall

mer än ett år sedan

Hej
Vill tacka för mycket trevligt bemötande, både vid telefonsamtal vid första kontakten, när jag ville kolla om ni kunde/ville hjälpa oss att sälja våra BMW.
När sedan Rolf kom till Göteborg och hämtade våra hojar fick jag ännu större förtroende för Vincents.
Det tog endast ett par dagar innan ni hade sålt min MC, det hade jag inte trott vara möjligt i detta gråa regniga november. kan bara säga tack. Mirjan

Göran

mer än ett år sedan

Var hos Vincents på eftersommaren och fick där provköra några mc-modeller på ett generöst sött. Inget köptryck kändes från personalen.
Senare på hösten bestämde jag mig för att byta till en VFR 1200.
Bytet genomfördes av den eminente Rolf Almqvist. Även Vincent själv, Jonas, Micke och Kim bidrog till en nöjd Hondaägare.
Vincents Bike Shop har en avslappnad atmosfär. Är man inte mogen för en storaffär är det OK och när man väl är det så genomförs dessa på ett proffsigt sätt.

Svar från företaget

Hej Göran!

Vi kan bara tacka och buga för fina ord.

Du har precis förstått idén vi har i vårt arbetssätt.
Vissa kunder är mogna till köp genast medan andra behöver lite tid på sig och då är det viktigt att inte "skrämma bort" kunden genom att vara för pushig.
Tack också för att du nämner mina kollegor.
Vi gör tillsammans ett bra jobb för att kunden skall känna sig trygg och ibland är det så att det är mekanikerns ord som väger tyngst, inte säljarens.
Rätt produkt till rätt kund är ledord!

Jätte roligt att du är nöjd och kan bara säga att ditt inbyte i form av FJR 1300 också var vad du utlovade och mycket välskött.
Byter gärna in VFR´n någon gång i framtiden...

Tack!

/Rolf

Bengt Byberg

mer än ett år sedan

tack Micke och Rolf för en bra service och bemötande. om det blir fler hoj köp så vet jag vart jag åker även om jag har 90mil.

ps kärringen är också nöjd

Jonny

mer än ett år sedan

Tack till Rolf & Micke för förmedlingen av min HD. Bra återkoppling och en tydlighet hela vägen. Blir det tankar på hoj igen kommer jag nog att besöka Vincents Bike Shop.

Birre South Riding Bikers

mer än ett år sedan

Ett bra och trevligt bemötande från Micke "Hugo" Andersson gjorde att jag blev hojägare igen.Tanken var annars att vänta med hojköp till nästa år då min nuvarande blev skrotad efter en trafikolycka i Tyskland.Dagen då hojen skulle hämtas tog jag tåget från Malmö till Varberg station, där mötte man upp och man fick skjuts till affären,bra service om något.Man var också noga med att inte lämna ut någon hoj utan att gå i genom ett flerpunktsprotokoll.
Vincent Bike Shop rekomenderar jag gärna till vänner och bekanta.Återkommer gärna fler gånger.

Roger&Ellen Carlsson

mer än ett år sedan

Köpte efter 15 år på touring/sporthoj en glidare på Vincent. Jäklar vilken trevlig personal!!!!!! Trots extremt mycket att göra var alla väldigt hjälpsamma. Frun i husets bakdel kom tillslut ner i ett par skinnbrallor... pust ;-) Nu återstår bara jacka (gärna med fransar hehehee) och ett par stövlar.... ring om ni får in en jacka där min ända kan passa i.
Hoppas ni alla får en fet sommarbonus för det är ni verkligen värda och ha en riktigt skön sommar!
We`ll be back!!!!!!

Christin

mer än ett år sedan

Vi är verkligt nöjda. Vår Harley hämtdes på Långfredagen. Så smidigt att vi inte behövde transportera den själva. Papper skrevs och någon dag efter låg den med fin bild på Vincents hemsida. Vips var handpenning lagd! Allt gick fantastiskt smidigt. Vi är helnöjda! Kunde inte skötts bättre! Nu har vi bara nya mc kläder (skinn), hjälm och stövlar i liggande.

Anders

mer än ett år sedan

Jag har bara positivt att säga om Vincent MC, personal som verkligen vet vad dom talar om och som håller vad dom lovar. Dessutom är dom heltäckande vad det gäller märke, alltså inte bara för "Harleyfolk".
Tack Micke och övrig personal för en bra genomförd affär.

Tommy

mer än ett år sedan

Stort tack till Micke när köpte min hoj. Har fått hjälmarna från förra ägaren tack vare tips o samtal från dig. Har redan kört ett par hundra mil på 2 veckor..., så nu har den gått snart 600 mil!!
Resan Borlänge-Varberg-Borlänge var definitivt värt mödan!!
Ha en bra hojsommar o kör med insidan
Hälsningar Tommy ( Masen )

stefan n

mer än ett år sedan

från början till slut ,smidigt snabbt proffsigt ,högsta tillförlit för dessa herrar som sköter dessa uppdrag . , tack ska ni ha , stefan

Svar från företaget

Hej och tack Stefan!
Din Fatboy -99 var i kanon skick och att den haft endast 1 ägare gjorde inte saken sämre.
Köpare bor på Gotland och myser säkert i sadeln medan jag skriver.
Tack!
/Rolf

Ulf

mer än ett år sedan

du kan skatta dig lycklig att ha den personalen du har ( kanske är det din egen positiva attityd som smittar av sig): Har efter ett år fått abstinens och kontaktade Rolf som först stannar kvar efter stängning och väntar på mig och sedan lotsar mig igenom HD-djungel för att dag två tipsa om Heritagen som jag med glädje köpte. Stort tack till Rolf och Micke för trevligt och profersionellt bemötande och jag kan bara gratulera Vincent till förmodligen Sveriges trevligaste Mc-affär

Svar från företaget

Det är verkligen kul att få omdömen men när de ser ut som denna så blir jag EXTRA glad. Jag vet att "Vincents" ansiktet ut är Rolf och Micke, 2 av de absolut bästa säljare som man kan ha, men där finns även ett KANON lag bakom de fina motorcyklar vi levererar. Jonas, Kim, Uwe, Leena, Anton och Maja ska också få en stor klapp på ryggen. Ni är bäst. Stor tack till dig ULF för dina fina ord. Nu är jag laddad för helgen!

Michael

mer än ett år sedan

Fick ett vykort från Vincents och gick och anmälde hojen på hemsidan, Rolf ringde dan efter och sedan var det igång. Lämnade ner hojen i Varberg själv och fick ett kanonbemötande trots att det var lördag och massor med folk i butiken. Ett par veckor senare var den borta bland till saluhojarna och en vecka senare ringde Vincent och ville ha bankkontonumret. Proffsig förmedling och framförallt ÄRLIG!

Mackan

mer än ett år sedan

Ville ha hjälp med att sälja min Triumph och kontaktade Vincents.Hämtning av min hoj,pappersarbete,prissättning mm allt mycket seriöst gjort.Bara att luta sig tillbaka i soffan och vänta på att den skulle bli såld och det blev den!Pengar på kontot efter några dagar utan krusiduller.
Kan rekommendera denna typen av försäljningsuppdrag av Vincents.
// Mackan

CVO

mer än ett år sedan

Hej Micke och Vincents!

Tackar ödmjukast för den fina service som ni gav under vårt köp hos er.

Mycket trevliga och hjälpsamma från strat till mål.

En riktigt fin Jul & ett riktigt lyckat nytt MC år för er.

Kram. Paret från Stockholm

Seth Axelsson

mer än ett år sedan

mycket bra.Tack Rolf för bra servis och hjälp vid köp av mc. Seth och Mia

Ivan

mer än ett år sedan

Jag köpte min första HD hos Vincent i oktober 2010.
Jag är mycket nöjd.
Det som avgjorde en snabb affär var säljarna:
Rolf och Mickes bemötande.Kunniga och framförallt uppriktigt trevliga.Jag tillhör dessutom inte kategorin lättflörtad kund.
Jag kommer att fortsätta vara deras kund.


Jag kommer

Gubben i Söder

mer än ett år sedan

Det känns lite som Vincents ökar när alla andra dra tillbaka. Utbudet på begagnade MC är oslagbar. Kanon service från Rolf och Micke - tack! Jag har många bekant som har lämnat sina motorcyklar för försäljning och den dagen att jag sälja min så kommer jag ringa Vincents.

Bengt / Yamaha 1100 A

mer än ett år sedan

Vincents sålde min MC på 14 dagar.
Smidigt och proffsigt, Jag skall rekommendera alla som är i köpar eller säljar tankar.
Mycket bra jobb.

Magnus

mer än ett år sedan

Ringde en lördag för att se om det fanns intresse för ett inbyte, det fanns det o på tisdagkväll kom jag hem med den nya hojen. Trevligt och proffsigt bemötande från kunnig och serviceminded personal. Inga konstigheter så här långt och min nya hoj verkar vara precis vad Vincents beskrev att den skulle vara. Från vad jag har sett av deras verksamhet har jag svårt att tro att man inte får hjälp om något krånglar. Jag skulle rekommendera butiken till en bekant utan att tveka.

Brian

mer än ett år sedan

Vilken service! Köpte en beg transalp, Jag tog tåget dit, Säljaren t.o.m hämtade upp mej där!
Hade problem med batteriet, efter 3 dagar hade jag ett nytt på posten! utsökt service av Micke som får en guldstjärna! Det är hit jag kommer vända mej nästa gång jag ska köpa hoj.

Babbsan 01

mer än ett år sedan

Bra hantering från start med upphämtning av min Honda hemmavid, till advertering och slutligen försäljning. Jag är mycket nöjd med den proffsiga hantering jag har upplevt med Vincents.

Charles

mer än ett år sedan

Sålde min HD genom Vincent Bike Shop.
Proffisionellt och seriöst från början till slut.
Bra dokumentation,trevligt bemötande och ordning och reda.Ett företag jag varmt kan rekommendera.

Mr Fireblade

mer än ett år sedan

Hade ett par hojar som jag stod med nu i smällkalla vintern och behövde avyttra dem. Trodde att det skulle vara bra svårt med tanke på årstiden och meterdjup snö. Tog kontakt med Vincent och de hämtade upp hojarna och sedan smack, smack så var de sålda. Dom tog hand om allting och jag behövde inte bekymra mig om någonting. Köpte för övrigt en hoj av dem i somras och även det var som att glida på en räkmacka. Summan av kardemumman - outstanding service. Tack Vincent, Rolf och alla Ni andra.

Damir

mer än ett år sedan

köpte en mc och körde över sommaren och sålde den sedan på hösten, allt flöt på smidigt med både köpet och säljandet och en handlare jag kan rekommendera varmt för alla.

Tommy

mer än ett år sedan

Vincent tog hand om försäljningen av min motorcykel, och det hela sköttes väldigt bra och snabbt. Fick ett bra pris och är mer än nöjd. Rekommenderas varmt!

Anneli

mer än ett år sedan

Sedan jag köpte min första hoj hos Vincents 2006 och fick hjälp med att sälja min andra hoj okt. 2009 har jag inget annat
att säga än att jag är hur nöjd som helst. Alltid ett trevligt bemötande av Rolf och Jonas.E. som är serviceinriktade och proffsiga. Sådan personal skapar förtroende och gör att man gärna återkommer.
Rekommenderas varmt!

Magnus

mer än ett år sedan

Vincents konkurerar ut mc handlare i Göteborgsområdet med råge. Utmärkt bemötande och aldrig några problem i verkstaden. Bra priser på mc och tillbehör.

Håkan

mer än ett år sedan

Vincents hjälpte mig på ett mycket proffsigt sätt att sälja min mc. Sådant bemötande gör att kunden kommer tillbaka.

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

010499244201-049 924 42010-499 24 420104-99 24 42010-4992442