Om Husvagnsreserven

Vi har ett stort utbud av både nya husvagnar och begagnade husvagnar, även nya och begagnade husbilar. Sverige-etta på många av våra märken.

VÄLKOMMEN TILL HUSVAGNSRESERVEN!

– Vrid ratten mot äventyren

Här finns allt för dig i Skåne med passion för husbilar och husvagnar. Vårt ständigt växande familjeföretag har Kristianstad som utgångspunkt, men vi riktar oss till hela södra Sverige.

Det finns något för alla hos Husvagnsreserven. Oavsett om du är ute efter en maffig husvagn med öppen planlösning eller en nättare husbil för slingriga grusvägar. Med dina behov som utgångspunkt hjälper vi dig gärna hitta rätt. Vi kan tillgodose olika familjestorlekar, lastutrymmen, inredningar, specialutrustning och mycket mer. I Sverige är vi nummer 1 inom försäljning av fordon från de tyska kvalitetsmärkena Knaus och Weinsberg. Vi säljer dessutom husvagnar från [email protected] och husbilar från Pilote och Le Voyageur.

HUSBILAR OCH HUSVAGNAR FRÅN HUSVAGNSRESERVEN I KRISTIANSTAD, SKÅNE

Du hittar Husvagnsreserven i Kristianstad, Skåne men vi riktar vår försäljning och service till hela den södra delen av Sverige. Vi har både nya och begagnade husbilar och husvagnar i olika märken, prisklasser och storlekar att välja emellan. Ifall du behöver råd eller förslag på vilket mobilt hem som passar bäst efter dina önskemål och behov så är du varmt välkommen så hjälper vi dig på plats. Besök gärna vår tillbehörsbutik där du kan hitta gott om delar och tillbehör.

Åk på äventyr i sommar med ett mobilt hem från Husvagnsreserven.

HOS OSS KAN DU KÖPA HUSVAGN OCH HUSBIL TILL BRA PRISER

Med en passion för husvagnar och husbilar, kunskap och erfarenhet så siktar vi mot att ständigt växa för att bli bättre på att hjälpa våra kunder hitta den husbil eller husvagn som passar bäst. Detta är orsaken till att vi är nummer 1 i Sverige när det gäller försäljning av kvalitetsmärken som Knaus och Weinsberg. När du köper från oss så vill vi att du ska känna dig nöjd i det mobila hem du köper i många år framöver. På Husvagnsreserven erbjuder vi även service och reparation där vi kan rusta upp ditt mobila hem oavsett märke och modell. Vi har även reservdelar där vi i första hand använder oss utav originaldelar och det finns även möjlighet till beställning av specialdelar vid behov.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Husvagnsreserven Husvagnsservice, Kristianstad - 1
  • Husvagnsreserven Husvagnsservice, Kristianstad - 2
  • Husvagnsreserven Husvagnsservice, Kristianstad - 3

Husvagnsreserven, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHusvagnsreserven i Kristianstad Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.09.1992
Org.nr:5564524188
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50000 - 99999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45192 Handel med husvagnar, husbilar, släpfordon och påhängsvagnar

Exekutiva befattningar/Administration

Anders Per-Ole EkdahlLedamot
Gertrud Marianne Lundbäck EkdahlSuppleant
Lars Markus NiléhnHuvudansvarig revisor

Omdömen om Husvagnsreserven

Janne

mer än ett år sedan

Köpte våran husbil där, överlag en god service. Men minus att bilen varken var servad med olja/filter eller kontrollerad då flera sidomarkeringslampor inte lyser samt skyltbelysningen som dom borde kollat innan försäljning. Vi kom överens om en dag då vi skulle hämta den tre veckor senare efter vi tittat på den, ringer dagen innan och får besked att dom ännu inte gjort den leveransklar, men dom tog in den och vi fick hämta den på avtalad dag ändå. Tycker dom borde haft lite mer framförhållning.

David Nilsson Löfvall

mer än ett år sedan

Mkt bra service och bemötande både före köp och vid problem efter köp.

Magnus

mer än ett år sedan

Köpte under våren vår husvagn hos Husvagnsreserven. Från och med den dagen vi kom in för att "titta runt lite" i sortimentet har jag enbart positivt att säga. Säljaren Fredrik som vi först kom i kontakt med visade redan från start att han ville att vi som kunder skulle vara nöjda. Inget tal om att pressa fram ett köp. Här finns kompetens i kombination med ett trevligt bemötande och en hög servicegrad. Även Ulf och hans killar på verkstaden visar samma goda anda. Så även butikspersonalen.
Är mycket nöjd med husvagnen men den dagen det blir aktuellt med byte så blir det med största säkerhet hos Husvagnsreserven. Kan bara rekomendera blivande husvagnsköpare att vända sig till Husvagnsreserven.

bo

mer än ett år sedan

Sämsta renovering jag sett!!!Slarvig och nonchalant personal!

Jerry Noaksson

mer än ett år sedan

Har aldrig blivit så dåligt bemött efter ett köp. Då är man inte värd något. Kylskåpet fungerade inte fick campa utan itre veckor stod sen på verkstad fyra veckor. Dom bara skylde på varandra och leveranser. Sista gången jag handlar där

Torsten

mer än ett år sedan

Vi var ute efter en nyare husbil, bemötandet och servicen på husvagnsreserven var toppen. Inget som tvingade på oss något, men ändå på hugget när vi var intresserade och kunde svara på våra frågor. Mycket nöjd men vårar köp.

Lars

mer än ett år sedan

Vi köpte vår första husvagn av husvagnsreserven.
Med mycket bra bemötande av säljare och butik.

Sven Ternov

mer än ett år sedan

Otroligt nonchalant bemötande när jag ville byta batteri till min husbil. De skulle ha sin kaffepaus. Ville jag vänta i 20 min kanske de kunde hjälpa mig. Det kallar jag inte kundorientering.

Möjliga telefonnummerformat

04419660804-419 66 08044-19 66 080441-966 08