Om Husvagnsreserven

Vi har ett stort utbud av både nya husvagnar och begagnade husvagnar, även nya och begagnade husbilar. Sverige-etta på många av våra märken.

VÄLKOMMEN TILL HUSVAGNSRESERVEN!

– Vrid ratten mot äventyren

Här finns allt för dig i Skåne med passion för husbilar och husvagnar. Vårt ständigt växande familjeföretag har Kristianstad som utgångspunkt, men vi riktar oss till hela södra Sverige.

Det finns något för alla hos Husvagnsreserven. Oavsett om du är ute efter en maffig husvagn med öppen planlösning eller en nättare husbil för slingriga grusvägar. Med dina behov som utgångspunkt hjälper vi dig gärna hitta rätt. Vi kan tillgodose olika familjestorlekar, lastutrymmen, inredningar, specialutrustning och mycket mer. I Sverige är vi nummer 1 inom försäljning av fordon från de tyska kvalitetsmärkena Knaus och Weinsberg. Vi säljer dessutom husvagnar från T@B och husbilar från Pilote och Le Voyageur.

HUSBILAR OCH HUSVAGNAR FRÅN HUSVAGNSRESERVEN I KRISTIANSTAD, SKÅNE

Du hittar Husvagnsreserven i Kristianstad, Skåne men vi riktar vår försäljning och service till hela den södra delen av Sverige. Vi har både nya och begagnade husbilar och husvagnar i olika märken, prisklasser och storlekar att välja emellan. Ifall du behöver råd eller förslag på vilket mobilt hem som passar bäst efter dina önskemål och behov så är du varmt välkommen så hjälper vi dig på plats. Besök gärna vår tillbehörsbutik där du kan hitta gott om delar och tillbehör.

Åk på äventyr i sommar med ett mobilt hem från Husvagnsreserven.

HOS OSS KAN DU KÖPA HUSVAGN OCH HUSBIL TILL BRA PRISER

Med en passion för husvagnar och husbilar, kunskap och erfarenhet så siktar vi mot att ständigt växa för att bli bättre på att hjälpa våra kunder hitta den husbil eller husvagn som passar bäst. Detta är orsaken till att vi är nummer 1 i Sverige när det gäller försäljning av kvalitetsmärken som Knaus och Weinsberg. När du köper från oss så vill vi att du ska känna dig nöjd i det mobila hem du köper i många år framöver. På Husvagnsreserven erbjuder vi även service och reparation där vi kan rusta upp ditt mobila hem oavsett märke och modell. Vi har även reservdelar där vi i första hand använder oss utav originaldelar och det finns även möjlighet till beställning av specialdelar vid behov.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Husvagnsreserven Husvagnsservice, Kristianstad - 1
  • Husvagnsreserven Husvagnsservice, Kristianstad - 2
  • Husvagnsreserven Husvagnsservice, Kristianstad - 3

Husvagnsreserven, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Husvagnsreserven i Kristianstad Aktiebolag

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

03.09.1992

Org.nr:

5564524188

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

50000 - 99999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

45192 Handel med husvagnar, husbilar, släpfordon och påhängsvagnar

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Anders Per-Ole Ekdahl

Suppleant

Gertrud Marianne Lundbäck Ekdahl

Huvudansvarig revisor

Lars Markus Niléhn

Finansiell information

Omsättning

152 612 tkr

Vinstmarginal

6,7 %

Anställda

23