Om företaget

Vi är en modern praktik som utför allt från enkla till svåra behandlingar i en lugn och avspänd miljö. Leg. tandläkare, Mats Baldetorp, leg. tandläkare Sara Gillhof, leg. tandhygienist Lena Hansson, tandsköterska Anna. Alla är...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
042-13 62...
Adress

Gasverksgatan 9

25218 Helsingborg

Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Baldetorp Tandvård har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi är en modern praktik som utför allt från enkla till svåra behandlingar i en lugn och avspänd miljö. Leg. tandläkare, Mats Baldetorp, leg. tandläkare Sara Gillhof, leg. tandhygienist Lena Hansson, tandsköterska Anna. Alla är varmt välkomna till Baldetorp Tandvård.

Ring 042-136232 för bokning eller mail: info@baldetorptandvard.se

Välkommen!

Baldetorp Tandvårds utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

042136232

04-213 62 32

042-13 62 32

0421-362 32