Vägbeskrivning

parodontit

gav 61 företag
Karta
 • Gasverksgatan 9
  25218 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  042-13 62...
  Visa nummer
  Stängt
  Alla är varmt välkomna till Baldetorp Tandvård. Vi är en modern praktik som utför allt från enkla till svåra behandlingar i en lugn och avspänd miljö. Legitimerad Tandläkare: Mats Baldetorp, Legitimerad Tandhygienist: Lena Hansson, Tandsköterska: Martine.Endast tidsbeställning.Välkommen!
 • Döbelnsgatan 7
  29131 KRISTIANSTAD
  Visa vägbeskrivning
  044-12 22...
  Visa nummer
  (3
  Stängt
  Väletablerad modern klinik centralt i Kristianstad. Här jobbar 3 tandläkare och 4 sköterskor. Vårt mål är att bedriva högkvalitativ vård med korta köer och hög tillgänglighet. Vi fungerar även som remissklinik för implantat och större behandlingar. Erbjuder finansieringshjälp.
 • Prästgatan 29
  83131 ÖSTERSUND
  Visa vägbeskrivning
  063-10 04...
  Visa nummer
  (3
  Stängt
  Mottagningen Hos Tandläkarna Narup & Ludwig får du hjälp med all sorts tandvård i en trygg och trivsam miljö. Vi satsar på hög kvalitet och bra service med dig som patient i främsta rummet. Målet är en god mun- och tandhälsa livet ut. Tyvärr tar vi inte emot nya patienter just nu men du får jätte gärna ställa dig på våran kölista. Maila oss ditt namn, telefonnummer och att du vill stå i kö så kontaktar vi dig så snart det blir din tur. Du hittar oss i Östersund på Prästgatan 29, varmt välkommen!
 • Stortorget 25
  21134 MALMÖ
  Visa vägbeskrivning
  040-12 04...
  Visa nummer
  (1
  På Anders B Semmelweis får du hjälp med all sorts tandvård i en trygg och trivsam miljö. Vi satsar på hög kvalitet och bra service med dig som patient i främsta rummet. Målet är en god mun- och tandhälsa livet ut. Välkommen att kontakta oss för mer information!
 • Oskarsvägen 1
  70214 ÖREBRO
  Visa vägbeskrivning
  070-331 53...
  Visa nummer
  (2
  Vår filosofi är att skapa personlig harmoni och god hälsa. Välbefinnande kommer inifrån och med vår expertis kan vi erbjuda dig behandlingar som förstärker det ytterligare. Vi värnar om din integritet och kompromissar aldrig med metoder eller produkter. Vi erbjuder en avslappnad och omhändertagande miljö där du står i fokus.
 • Engelbrektsplan 2
  11434 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-660 64...
  Visa nummer
  Stängt
  Vi är en modern tandläkarpraktik som erbjuder förebyggande och vårdande akuttandvård i en trevlig miljö och med trevlig personal.
 • Högbergsgatan 30A
  11620 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-796 90...2
  Visa nummer
  (4
  Tandhygienist på Södermalm med flerårig arbetserfarenhet. Mitt namn är Sanella Lazarevic och jag har varit aktiv inom yrket sedan 1998. Som tandhygienist hjälper jag dig med all förebyggande tandvård, parodontit (tandlossning), karies profylax, tandblekning, estetisk tandvård i samarbete med din tandläkare (har du ingen hjälper jag dig att komma i kontakt med mina duktiga kollegor) Välkommen till mig.
 • Careliigatan 9A
  63219 ESKILSTUNA
  Visa vägbeskrivning
  016-13 33...
  Visa nummer
  (1
  Stängt
  Hos oss får du tandvård med hög kvalitet och ett personligt bemötande. Vi erbjuder allt från allmäntandvård, implantat och kirurgi till estetisk tandvård. Oavsett om du har ett litet eller ett stort behov är du välkommen.
 • Marconigatan 23
  42144 VÄSTRA FRÖLUNDA
  Visa vägbeskrivning
  031-45 80...
  Visa nummer
  Målet med vården är att få friska patienter som förstår vikten av att sköta sina tänder. För att kunna uppnå detta använder vi moderna metoder där stor vikt läggs på förebyggande tandvård. Regelbundna besök hos tandläkare och tandhygienist är ett bra sätt att förebygga tandsjukdomar (tandlossning, karies) och därmed minska risken för stora kostnader. Vi har stor erfarenhet av behandling av tandvårdsrädda patienter.
 • Bragevägen 1B
  73745 FAGERSTA
  Visa vägbeskrivning
  0223-193...2
  Visa nummer
  Stängt
  Vi erbjuder en modern, förebyggande tandvård. Den är individanpassad och har fokus inställt på långsiktighet. Detta kräver kontinuitet i form av regelbundna kontroller och god egenvård. Rätt genomförd är det såväl den bästa som den mest prisvärda tandvården.
 • Ängemarken 1
  41320 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-18 73...
  Visa nummer
  Vi tar hand om dig i lugn och avslappnad miljö i Guldheden!Barn eller vuxen. Gammal eller ung. Oavsett vem du är ser vi dina behov och önskemål ur helhetsperspektiv. Därför kan vi hjälpa dig med allt ifrån tandblekning och vanliga lagningar till avancerad implantatkirurgi.
 • Smedjegatan 9
  72213 VÄSTERÅS
  Visa vägbeskrivning
  021-12 18...
  Visa nummer
  Stängt
  På vår klinik har vi den senaste tekniken, med bland annat digitala avtryck och 3D-bilder.Vi har en tandtekniker på plats vilket innebär att du kan få din tandersättning redan samma dag.Välkommen!
 • Arlagatan 12A
  50336 BORÅS
  Visa vägbeskrivning
  033-41 05...
  Visa nummer
  Välkommen till Tandläkargruppen. Vi är tre tandläkare, en tandhygienist, sex tandsköterskor och en receptionist. Vi finns i Arlahusets entréplan och har patientparkering med infart från Kungsleden. Vi tillhandahåller en modern tandvård i fräscha lokaler och arbetar enligt Praktikertjänsts interna kvalitetssystem.
parodontit gav 61 företag
Static map