båttur 

gav 293 företag inom detta område

Dalarö Sjötransporter AB

Mästerlotsens Väg 1313770 Dalarö
logo

Vi utför allt från rena taxibåtsresor till kryssningar och stora skärgårdsarrangemang i egen regi. Välkommen att kontakta oss!

Restaurang M/S Gustaf Wasa

(4.5)

logo

Flytande fest och nöje!Följ med på en kryssning från Leksand, Rättvik eller Mora med ett av Sveriges vackraste fartyg. Ät och drick gott och se Dalarna från sjösidan.

Roslagens Sjötrafik AB

Nedre byvägen 6576017 Blidö
logo

Trivsamma skärgårdsbåtar - Konferenser - Båttaxi - Kick-Off - 1-100 pass - 1-22 knop - Snabba transporter - Stilla kryssningar - Guidade rundturer - Året runt charter - Fester - Bröllop - Mat & dryck - Fullständiga rättigheter. Sandhamn-Stavsnäs direktbåt 30 min.

Makrillvikens Vandrarhem

(4)

Rörvik Västergård 45691 Kungshamn
logo

Unikt boende 10 meter från Skagerrak med egen bastu och badplats. Utsikten är i världsklass och det finns boende från vandrarhemsstandard till nybyggda rum med fin hotellstandard.

Möja Båttaxi

Möja Bergs by 11813043 Möja
logo

Havskatten Hotell & Vandrarhem

Rödvägen 7347541 Hönö
logo

Välkommen till Havskatten Hotell & Vandrarhem!Hos oss bor du granne med havetHos oss bor du i ett modernt vandrarhem mitt på kajkanten i gemytliga Hönö Röd. Vi erbjuder ett fantastisk läge med havet som närmsta granne – året om.

Piteå Turistcenter

Öppet

(5)

Bryggargatan 1494163 Piteå
logo

Vi tipsar dig om aktiviteter, sevärdheter, bokar ditt boende och erbjuder även förköp till flera av Piteås evenemang.

Sjövillan Skärgård KB

Örlogsvägen 111149 Stockholm
logo

Sjövillan har genomfört företagsarrangemang i Stockholms Skärgård i mer än 20 år. Allt från RIB-båt till sälsafari. Välkommen!

Norrköpings Camping

Campingvägen 260336 Norrköping
logo

HUSVAGN / HUSBILVi erbjuder Ca 130 EL-platser samt ett 30 tal platser utan el. Drygt 40 platser har även en vattenstolpe i anslutning till platsen. Genom förhandsbokning kan vi i största möjligaste mån uppfylla era önskemål om plats.STUGA / RUMVi erbjuder 10 st stugor, 5 Rum och 2 lägenheter. Stugorna är ca 15 kvm och utrustade med våningsängar och plats för 4 personer.TÄLTVi erbjuder ett stort antal tältplatser.

Singö Båt Taxi

Öppet

Norrvretavägen 8576457 Grisslehamn
logo

Vi tar dig dit du vill - över vattnet! Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Kiruna Guidetur AB

Öppet

Vänortsgatan 898132 Kiruna
logo

Vi skräddarsyr arrangemang för företag och grupper, säljer paketresor till individuella och arrangerar guidade turer.

Landskrona Båtarna

Öppet

(5)

Hamngatan 626129 Landskrona
logo

Välkomna till Sveriges bästa havsfiskevatten.Här kan du också hyra eller köpa all fiskeutrustning du behöver för en lyckad tur.

Kättilö Båttransporter, AB

Evelundsvägen 1561596 Gryt
logo

Kättilö Båttransporter är ett företag som startades 1982 avWillis , Norma och Roine Andersson .Gryt tillhör Valdemarsviks Kommun och är beläget söder omNorrköping .Vi kör med 3 båtar som alla är byggda i aluminium .Fyrskär är konstruerad och byggd 2011/2012 av företaget Kewatec i Finland .Marie är ritad och byggd 1986/1987 av Jan Skerfe i Gryt .Paddan är byggd på Möja 1990 .Vintertid då det inte går att köra med båt , kör vi med svävare .

M/S Molly

Strandvägskajen 20-G11456 Stockholm
logo

M/S Molly är en unik båt för konferens, kickoff, kundevent, företagsevent, produktlansering, bröllop, möhippa och svensexa etc. Vi välkomnar såväl företag som privatpersoner.M/S Molly erbjuder mat och dryck utifrån kundens önskemål och vi har fullständiga rättigheter.M/S Molly är platsen att njuta på året runt!

Rederi AB Gotland / Danska konsulatet

Hamngatan 162157 Visby
logo

Gotlandsbolaget grundades 1865 under namnet Ångfartygsbolaget. Rederiet är Sveriges äldsta passagerarrederi. Rederi AB Gotland-koncernens fartygsinnehav sträcker sig från servicefartyg för vindkraftssektorn till snabbgående färjor för Gotlandstrafiken och produkttankfartyg som fraktar raffinerade petroleumprodukter över hela världen.

Charm Charter AB

(5)

Strandvägskajen 1711456 Stockholm
logo

Njut av Stockholm med Charm Charter!

Dejlig Cruise M/S Windros

45178 Fiskebäckskil
logo

Sedan 1983 har vi sysslat med båt och chartertrafik i Bohusläns skärgård. Vår nuvarande båt, passagerarbåten WINDROS, levererades sommaren 2005 och kan ta 75 passagerare. Båten är anpassad för cirka 50 sittande gäster vid bord. Båten är tillgänglig för konferens och charter och vi har flera ruttförslag längs Bohusläns kust.

Strömma Kanalbolag

(3.67)

Pusterviksgatan 1341301 Göteborg
logo

Stromma producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna.

Öppet Hav AB

Sjövillan Hus 11149 Stockholm
logo

Öppet Havs ribbåtar och kontakter i skärgården erbjuder Stockholms bästa förutsättningar för ett lyckat möte med skärgården. Vi gör allt för att överträffa dina förväntningar när det gäller möten, transporter och upplevelser i skärgårdsmiljö. Ribbåt - Ribcharter - Helikoptertur.

GULA BÅTEN - Båttaxi, Taxibåt, Sjötransporter

Öppet

Byholmsslingan 1476112 Bergshamra
logo

Båttaxi och sjötransport i Stockholms norra skärgård. Tjänster: Skärgårdsleverans skaldjur, taxibåt, sjöassistans, bogsering, paketleverans, byggtransport, skärgårdsservice. Hemmahamn på Löparö, utför tjänster i områdena Furusund, Yxlan, Blidö, Ljusterö, Vättersö, Husarö, ut mot Rödlöga.

Svalemåla Stugby

Svalemålavägen 1137263 Bräkne-hoby
logo

Stugby, båtuthyrning och kajakuthyrning. Mindre stugby med totalt 10 st. stugor och 52 bäddar. Nära natur, havet och stranden. Koppla av i lugnet och med aktiviteter som havskajakpaddling, gäddfiske, sol och bad. Från vår brygga och sandstrand är det nära till både gäddfiskevatten och trevlig skärgårdsmiljö för paddling eller båtfärder.

Gustavsfors Varv o. Mekaniska Verkstad AB

Bruksvägen 266693 Gustavsfors
logo

Upplev den vackra naturen vid Dalslands kanal. Hyr en segelbåt och utforska kanalsystemet.

Erpemo HB | Båttaxi Stockholm

Möja Långviksnäs 33613043 Möja
logo

Trygga transporter i Stockholms Skärgård Vår bekväma och trevliga taxibåt heter Cabbie Möja. Båten Cabbie Möja är en sjösäker, rymlig och bekväm taxibåt som rymmer upp till 12 personer. Du sitter bekvämt med fin utsikt och båten är stabil i sjön. Det blir en trevlig resa även fast det kan blåsa rejält ibland. De vanligaste uppdragen vi har är persontransporter, både gällande privatpersoner och företag men även transporter av gods och arbetsmaterial förekommer.

Ängsholmen Rederi AB

Mårdvägen 716756 Bromma
logo

Ängsholmen Rederi AB är ett charterbåtsrederi som utför alla typer av skärgårdsevent med restauration ombord samt övriga båttransporter och båttaxi.

Arboga Rederierna

Engelbrektsgatan 570212 Örebro
logo

Arboga rederierna bedriver båttrafik på Hjälmaren, Hjälmare kanal från Örebro och Arboga. Vi gör trevliga guidade kryssningar med lunch, Räkkryssningar med trubadur, båtcharter för fester och utflykter mm. M/S Gustaf Lagerbjelke tar upp till 80 matgäster