GULA BÅTEN - Båttaxi, Taxibåt, Sjötransporter logo

GULA BÅTEN - Båttaxi, Taxibåt, Sjötransporter

Om företaget

Båttaxi och sjötransport i Stockholms norra skärgård. Tjänster: Skärgårdsleverans skaldjur, taxibåt, sjöassistans, bogsering, paketleverans, byggtransport, skärgårdsservice. Hemmahamn på Löparö, utför tjänster i områdena...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
072-942 78...
Adress

Byholmsslingan 14

76112 Bergshamra

Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Båttaxi och sjötransport i Stockholms norra skärgård. Tjänster: Skärgårdsleverans skaldjur, taxibåt, sjöassistans, bogsering, paketleverans, byggtransport, skärgårdsservice. Hemmahamn på Löparö, utför tjänster i områdena Furusund, Yxlan, Blidö, Ljusterö, Vättersö, Husarö, ut mot Rödlöga.

Om Taxibåten Gula Båten

Vi valde som Sjöpolisen - en Arronet Surprise 30i WORK - byggd i Öregrund vintern 2021. Vi valde en Volvo Penta för att kunna köra fossilfritt HVO100 när det finns tillgängligt.

Hytten är gummi-upphängd och ger en extremt behaglig innemiljö, trots sitt råa arbetsbåts-yttre. Den rymmer 10 personer inne, toppar ca 35knop och är extremt bekväm i gången även i lite sjö.

Det finns gott om lastutrymme, både fram och bak, och lastar totalt 1.5ton, minst. I stäven finns en 160 cm bred hydraulisk ramp för enkel pålastning av fyrhjulingar, släpvagnar eller byngliga kylskåp, maskiner och byggvaror.

Hemmahamn är Löparö mellan Vettershaga och Yxlan, 15km sydost om Norrtälje.

GULA BÅTEN - Båttaxi, Taxibåt, Sjötransporters utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0729427836

07-294 278 36

072-942 78 36

0729-42 78 36

072-9427836