Om Willhem AB

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, förvaltar och utvecklar hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige. Idag har vi bostäder i Borås, Eskilstuna, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Malmö, Skövde, Stockholm, Trollhättan och Västerås. Vår ägare är Första AP-fonden.

Vi startade Willhem för att vi ville bli det moderna bostadsbolaget för den nya tiden. Idag är vi mitt inne i förverkligandet och då är det extremt viktigt att hålla i det vi tror på.

Namnet Willhem? Vårt namn bygger på två ord. Vill och hem. För oss är det en påminnelse om att vi varje dag går till jobbet för att få våra kunder att trivas, känna trygghet och längta – till den tryggaste och viktigaste platsen i deras liv – deras hem.

Willhem ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Willhem AB Fastighetsbolag, Jönköping - 1
  • Willhem AB Fastighetsbolag, Jönköping - 2
  • Willhem AB Fastighetsbolag, Jönköping - 3
  • Willhem AB Fastighetsbolag, Jönköping - 4
  • Willhem AB Fastighetsbolag, Jönköping - 5
  • Willhem AB Fastighetsbolag, Jönköping - 6

Willhem AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnWillhem Ab (Publ)
BolagsformPublikt aktiebolag
Datum för upprättande14.12.2009
Org.nr:5567971295
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital770000000
Omsättn.intervall500000 - 999999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsNej
SNI-bransch68201 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder

Exekutiva befattningar/Administration

Hans Fredrik WirdeniusOrdförande
Christel Elisabeth Armstrong DarvikLedamot
Jan Anders AhlbergLedamot
Ragnhild Maria BackmanLedamot
Hans Fredrik WirdeniusLedamot
Johan Alexander TemseLedamot
Eva Mariette HilmerssonExtern verkställande direktör
Peter MalménExtern vice verkställande direktör
Heidi Johanna BladhExtern firmatecknare
Bengt Gottfrid KronHuvudansvarig revisor

Visar 4 av 10

Sökord

bostadsföretagbostadsbolagbostäderhyreslägenheterlägenheterfastighetsbolaglediga lägenheterbostäder ledigtprivat hyresvärdbostadsöka lägenhetprivata hyresvärdarhusförbesiktning lägenhethyreslägenheter iwillhem abandrahandsuthyrning blanketthembolmens lägenheterSöker lägenhetbostad lägenhetsöka bostadfastigheterboplatsbostad malmohyra lägenhetHyra förstahandskontraktduvkullendunkehallavägen 72hyresrätterHyr bostadlägenhetflöjtgatanfullmakt nyckelutlämninghyraalvestagatan 29dunkehallavägen 78kontakta willhemgraflundskaptensbokarlsdalhyresgästbolmensgatanförvaltningsassistent utbildningbostadskölokalhyra parkeringblankett andrahandsuthyrninghyra lägenhet ibostad vasterasbovistahantverkaregatan 1kilbacksvägenfastighetsägarebyta lägenhet willhemhyr lägenhetalideberghyresföretagbostäder lediga lägenheterkontakt willhemhyra parkering privatboendereferenserflytta in tidigare i lägenhetförvaltningsassistent willhemkallt i lägenhetenbarbackavägen 3hyresrättkantorsgatanhyra bostadLediga lokalerberitsholm lediga lägenheterboendereferensfelanmälan willhemhyra mc garageförvaltningsassistent arbetsuppgifterKommersiella lokalerbostäder logga inbostadsportalenbostäder iHitta bostadansökan om andrahandsuthyrninghyreslägenheter gideonsberghagagatan 3Sök hyreslägenhethyres lägenhetlägenheter hyrahyresbolaggrepgatan 16hyresvärdarbovista lediga lägenheterkilbackenjohanneshöjden 1bostad ihyreslägenheter akeliushyresrätter iboendereferens exempellägenhet hyraförvaltningsassistenthyresbostädererik dahlbergsgatan 34Ledig Bostadhyresvärdhyra parkeringsplatsSök boendeStudentbostäderhyresreferensdalvik lägenheterkantorsgatan 1kbab lediga lägenheterlokalerhyreslägenhethyra lägenheter

Möjliga telefonnummerformat

036777915003-677 791 50036-777 91 500367-77 91 50036-7779150