Om Willhem AB

Willhem är ett bostadsbolag som tror på idén om ett boende som människor längtar och vill hem till. Vi äger, förvaltar och utvecklar hyreslägenheter på tillväxtorter i Sverige. Idag har vi bostäder i Borås, Eskilstuna, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Jönköping, Karlstad, Linköping, Malmö, Skövde, Stockholm, Trollhättan och Västerås. Vår ägare är Första AP-fonden.

Vi startade Willhem för att vi ville bli det moderna bostadsbolaget för den nya tiden. Idag är vi mitt inne i förverkligandet och då är det extremt viktigt att hålla i det vi tror på.

Namnet Willhem? Vårt namn bygger på två ord. Vill och hem. För oss är det en påminnelse om att vi varje dag går till jobbet för att få våra kunder att trivas, känna trygghet och längta – till den tryggaste och viktigaste platsen i deras liv – deras hem.

Willhem ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Willhem AB Fastighetsbolag, Eskilstuna - 1
  • Willhem AB Fastighetsbolag, Eskilstuna - 2
  • Willhem AB Fastighetsbolag, Eskilstuna - 3
  • Willhem AB Fastighetsbolag, Eskilstuna - 4
  • Willhem AB Fastighetsbolag, Eskilstuna - 5
  • Willhem AB Fastighetsbolag, Eskilstuna - 6

Willhem AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-

Sökord

bostadsföretagbostadsbolagbostäderhyreslägenheterlägenheterfastighetsbolaglediga lägenheterbostäder ledigtprivat hyresvärdbostadsöka lägenhetprivata hyresvärdarhusförbesiktning lägenhethyreslägenheter iwillhem abandrahandsuthyrning blanketthembolmens lägenheterSöker lägenhetbostad lägenhetsöka bostadfastigheterboplatsbostad malmohyra lägenhetHyra förstahandskontraktduvkullendunkehallavägen 72hyresrätterHyr bostadlägenhetflöjtgatanfullmakt nyckelutlämninghyraalvestagatan 29dunkehallavägen 78kontakta willhemgraflundskaptensbokarlsdalhyresgästbolmensgatanförvaltningsassistent utbildningbostadskölokalhyra parkeringblankett andrahandsuthyrninghyra lägenhet ibostad vasterasbovistahantverkaregatan 1kilbacksvägenfastighetsägarebyta lägenhet willhemhyr lägenhetalideberghyresföretagbostäder lediga lägenheterkontakt willhemhyra parkering privatboendereferenserflytta in tidigare i lägenhetförvaltningsassistent willhemkallt i lägenhetenbarbackavägen 3hyresrättkantorsgatanhyra bostadLediga lokalerberitsholm lediga lägenheterboendereferensfelanmälan willhemhyra mc garageförvaltningsassistent arbetsuppgifterKommersiella lokalerbostäder logga inbostadsportalenbostäder iHitta bostadansökan om andrahandsuthyrninghyreslägenheter gideonsberghagagatan 3Sök hyreslägenhethyres lägenhetlägenheter hyrahyresbolaggrepgatan 16hyresvärdarbovista lediga lägenheterkilbackenjohanneshöjden 1bostad ihyreslägenheter akeliushyresrätter iboendereferens exempellägenhet hyraförvaltningsassistenthyresbostädererik dahlbergsgatan 34Ledig Bostadhyresvärdhyra parkeringsplatsSök boendeStudentbostäderhyresreferensdalvik lägenheterkantorsgatan 1kbab lediga lägenheterlokalerhyreslägenhethyra lägenheter

Möjliga telefonnummerformat

016400045001-640 004 50016-400 04 500164-00 04 50016-4000450