Se på karta

virkgarner 

gav 114 företag inom detta område

Grunnebo Garn

Stängt

(2.83)

Nordmannerödsvägen 145155 Uddevalla
logo

Grunnebo Garn har en gedigen erfarenhet av allt, som har med stickning och virking att göra. Främst arbetar vi i naturmaterial som ull, alpacka, bomull och lin.

Olofsfors Garn & Tyg AB

Stängt

Storgatan 1391433 Nordmaling
logo

Välkommen till Olofsfors Garn & Tyg! I vår butik hittar du bl a garn, hemtextil, gardiner, metervaror, möbeltyger, sybehör och gardinstänger (Hasta). Även en del modetyger har vi, mest trikå men också lite klassiska kjol- och byxtyger. Vi har ett brett utbud av färdigsydda gardiner i standardmått. (I syateljén syr vi gärna upp gardiner efter specialmått). Vi har ett stort utbud av garn från bl. a Sandnes Garn, Viking Garn, Permin m fl. Välkommen in!

Bladhs Eftr. AB

Stängt

(5)

Sevedegatan 2759837 Vimmerby
logo

Garn & Hantverkshuset

Stängt

Ängsvägen 644431 Stenungsund
logo

Garn & Hantverkshuset är Stenungsunds ledande garn- och handarbetesaffär, en guldgruva för dig med handarbetsintresse. Kom in och låt dig inspireras av vårt breda sortiment!

Stortorgets Handarbeten HB

Nygatan 13660231 Norrköping
logo

Den lilla butiken med det stora utbudet. Vi har allt från Garn, Broderier och allt med som har med handarbeten att göra! Varmt välkommen!

Nedergårdens Garn

Stängt

Stationsvägen 12D51734 Bollebygd
logo

Välkommen till vår ladugård på 1000 kvm. Fylld av vackra ting, virk och stickning samt en stor vävstuga med ca 20 vävstolar. Välkommen!

Mattvävsboden

Stängt

Rallsta-berg 11973491 Hallstahammar
logo

Vi säljer vävmaterial och vävredskap. Stort urval av garner och trasor i alla färger. Leverans till hela Sverige via postorder.

Garnakuten i Luleå AB

Stängt

Kungsgatan 20B97234 Luleå
logo

Vi är ett familjeföretag som numera satsar helt på försäljning av garner med tillbehör och har därför bytt namn på butiken till Garnakuten i Luleå. I och med namnbytet har vi helt slutat med försäljning, rep och service av symaskiner.

Sörskogens Handarbeten

Stängt

Sörskogen Stenberga 53294 Skara
logo

Välkommen till Sörskogens Handarbeten. Vi har garnet till din stickning. Kontakta oss gärna för mer information!

Fru Olesen Garn & Design AB

Öppet

Hammarnäs 50083791 Mattmar
logo

Välkommen till den lilla webbutiken med inriktning mot garner i naturmaterial. Företaget präglas av personlig service, behöver ni hjälp med färgval, val av storlek utifrån mönstret, stöter ni på problem med stickningen är jag inte

Gula huset

Stängt

Kjelléns väg 152173 Kinnarp

Gula Huset som har Garn från Järbo; Sandnes o Viking. Tyg, Mattvarp, Mattrasor och Pyssel.

Textilkammaren i Göinge HB

Stängt

Brobyvägen 628947 Glimåkra
logo

"Den lilla butiken med det stora sortimentet". Den frasen beskriver Textilkammaren gott och väl, det är en liten butik belägen i Glimåkra. Men man skall inte låta sig luras av den lilla butiken, för därinne finns en uppsjö av olika tyger, garner, broderier osv. Varmt välkomna!

Svadlings Kläder / Carinas Garn o Broderi

Stängt

Mårtsbovägen 379021 Bjursås
logo

Försäljning av herr- dam- och barnkläder. Butiken har även en garnhörna.

Garntorget

Stängt

Gustav III:s torg 83134 Östersund
logo

Garntorget är en butik som ligger mitt i Östersunds Centrum. Hos oss finns både garn, sybehör, vaxdukar, mönster, vävdukar och broderier. Butiken finns på busstorget mitt emot mittpunkten.

IngaLills Handarbeten

Storgatan 1970361 Örebro

Hedängens Ull & Garn

Nissaråsvägen 3043898 Hindås
logo

Myrehed Väv & Textil - Vävgarn Sunne

Öppet

Älvgatan 968630 Sunne
logo

Väva damast är roligt och behöver inte vara jättesvårt! Kan du sätta upp en vanlig väv så kan du lära dig sätta upp en damastväv. Till Sunne kan du komma på kurs och lära dig grunderna på en dag. Även om du aldrig har vävt damast förut så lär du dig så pass mycket, att du vågar sätta upp en egen väv hemma. Vi har egen tillverkning av utrustning för damastvävning. Efter många års utveckling och erfarenhet har vi idag en praktisk och funktionell dragrustning som alla med kunskaper i vävning kan använda och förstå. Vi säljer till hela Sverige och Norge men exporterar även en del till Europa, USA och övriga världen. Vår dragrustning passar till Glimåkra och de flesta andra vävstolar av vanlig vävstolsmodell. Förlängningen passar Glimåkra. Har du annat fabrikat på din vävstol så går det ibland att göra ändringar.

Vävboden i Hyllinge

Stängt

Ejdergatan 626574 Hyllinge
logo

Våren 1989 startade Vävboden i Hyllinge med vävkurser och försäljning i liten skala. Intresset för vävning var större än väntat.Till följd av detta har vårt sortiment utökats.Idag kan vi erbjuda de flesta garnkvaliteter och färger,huvudsakligen från Holma-Helsinglands. Utbudet av mattrasor är stort, både trikå och bomullstrasor. Dessutom kan vi erbjuda vävredskap från G.Andersson vävskedsfabrik. Knyppling,garn och redskap har vi också. Öppet Onsdagar 16:00 - 18:30 Övrig Tid enligt överenskommelse

Knit4u of Sweden AB

Stängt

Björnvägen 1418150 Lidingö
logo

Knit4u säljer stickpaket med egen design och egna garner.Vi har stickdesign för nybörjare men även för dem som har lång erfarenhet. i Säljer kvalitetsgarner såsom svensk gotlandsull, mohair, merino och silke. Vi gör design som följer klädmodet med lång hållbarhet.

Hemmafröjd inredning och inspiration

Stängt

Storgatan 993451 Byske
logo

Norrländsk livsstilsbutik i Byske. Hemmafröjd är ingen stor butik i sig och här finns naturligtvis inte allt. Men här finns lite av mycket och den röda tråden är just Norrland.• Inredningsdetaljer• Presenter• Linnekläder• Rost till trädgården• Garn, smycken, vaxdukar m.m.

Höga Kusten Garn

Öppet

Omne 14387398 Nordingrå
logo

Välkommen till Höga Kusten Garn & tillbehör! Vad roligt att du hittat till oss! Vi finns till för att väcka skaparglädje och inspirera till kreativitet. Här kan du köpa ullgarner av fin kvalité från vårt vackra Skandinavien. I nuläget finns ullgarner från Ullcentrum i Sverige och Rauma Garn i Norge. Det är fantastiskt fina garner från får strövande på ägor i respektive land! Det finns också andra härliga material som alpacka, merinoull, bomull och mycket annat. Vi vill tänka på miljön genom att erbjuda naturmaterial så långt det är möjligt och genom att ta materialet från närområdet dvs från de nordiska länderna. Läs gärna mer på "Om oss"-sidan. Glatt handarbete på er alla!

Flitiga Fingrar

Storgatan 985231 Sundsvall

Symaskinshuset

Stängt

Västra Storgatan 3029130 Kristianstad

Garnpunkten I Dalby

Stängt

Hällestadsvägen 11247 50 Dalby

Hildurs Barnbarn

Tussilagovägen 613960 Värmdö