Om Olofsfors Garn & Tyg AB

Välkommen till Olofsfors Garn & Tyg! I vår butik hittar du bl a garn, hemtextil, gardiner, metervaror, möbeltyger, sybehör och gardinstänger (Hasta). Även en del modetyger har vi, mest trikå men också lite klassiska kjol- och byxtyger. Vi har ett brett utbud av färdigsydda gardiner i standardmått. (I syateljén syr vi gärna upp gardiner efter specialmått). Vi har ett stort utbud av garn från bl. a Sandnes Garn, Viking Garn, Permin m fl. Välkommen in!

Hemtextil, möbeltyger, modetyger

- Vi har möbeltyger i stort urval! Stolar, soffor och fåtöljer blir som nya med fin textil. Kom in så hjälper vi dig att hitta rätt tyg!

- Vi har färdigsydda gardiner och gardinkappor och annan hemtextil (kuddfodral, bordslöpare m m).

- Vi har tyger på metervara i olika kvalitéer, mönster och fäger!

- Sy kläder? Vi har även en liten (men naggande god!) avdelning för modetyger! Bl a barntrikå i stort urval, viscosetrikå (till damkläder m m), byxtyger och andra vävda tyger.

- Vi samarbetar med välkända svenska och europeiska tygleverantörer. Vår strävan är att textilierna i största möjliga mån skall vara certifierade enligt OEKO-TEX® Standard 100.

Garn

Vi har många populära garnkvalitéer från Sandnes Garn, Viking Garn, Permin, Austermann, Ullcentrum Öland m fl. Vi har både häften och lösblad med beskrivningar och hjälper dig gärna att hitta nästa stickprojekt! Har du en egen beskrivning? Ta med den till butiken så hittar vi garnet som passar!

Sybehör

Sybehörsavdelningen innehåller många olika artiklar, ja, det mesta skulle vi vilja påstå. T ex blixtlås, tråd, sidenband, resårer, snedslå, stoppgarn, laglappar, synålar, knappnålar, fållfixband, tryckknappar, knappar m m.

Bäddtextil

Vi har även en del bäddtextil i lager: Underlakan (även dra-på-lakan och kuvertlakan) och påslakan. Täcken och kuddar. Överkast.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in

Olofsfors Garn & Tyg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Olofsfors Garn & Tyg AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

03.10.2011

Org.nr:

5568660905

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

700 - 999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

47510 Specialiserad butikshandel med textilier, 13921 Sömnad av gardiner, sängkläder och linnevaror

Exekutiva befattningar/Administration

Verkställande direktör

Anna Gertrud Persson

Ledamot

Anna Gertrud Persson

Suppleant

Jan Erik Persson

Finansiell information

Omsättning

849 tkr

Vinstmarginal

11,4 %

Anställda

1