Om Olofsfors Garn & Tyg AB

Välkommen till Olofsfors Garn & Tyg! I vår butik hittar du bl a garn, hemtextil, gardiner, metervaror, möbeltyger, sybehör och gardinstänger (Hasta). Även en del modetyger har vi, mest trikå men också lite klassiska kjol- och byxtyger. Vi har ett brett utbud av färdigsydda gardiner i standardmått. (I syateljén syr vi gärna upp gardiner efter specialmått). Vi har ett stort utbud av garn från bl. a Sandnes Garn, Viking Garn, Permin m fl. Välkommen in!

Hemtextil, möbeltyger, modetyger

- Vi har möbeltyger i stort urval! Stolar, soffor och fåtöljer blir som nya med fin textil. Kom in så hjälper vi dig att hitta rätt tyg!

- Vi har färdigsydda gardiner och gardinkappor och annan hemtextil (kuddfodral, bordslöpare m m).

- Vi har tyger på metervara i olika kvalitéer, mönster och fäger!

- Sy kläder? Vi har även en liten (men naggande god!) avdelning för modetyger! Bl a barntrikå i stort urval, viscosetrikå (till damkläder m m), byxtyger och andra vävda tyger.

- Vi samarbetar med välkända svenska och europeiska tygleverantörer. Vår strävan är att textilierna i största möjliga mån skall vara certifierade enligt OEKO-TEX® Standard 100.

Garn

Vi har många populära garnkvalitéer från Sandnes Garn, Viking Garn, Permin, Austermann, Ullcentrum Öland m fl. Vi har både häften och lösblad med beskrivningar och hjälper dig gärna att hitta nästa stickprojekt! Har du en egen beskrivning? Ta med den till butiken så hittar vi garnet som passar!

Sybehör

Sybehörsavdelningen innehåller många olika artiklar, ja, det mesta skulle vi vilja påstå. T ex blixtlås, tråd, sidenband, resårer, snedslå, stoppgarn, laglappar, synålar, knappnålar, fållfixband, tryckknappar, knappar m m.

Bäddtextil

Vi har även en del bäddtextil i lager: Underlakan (även dra-på-lakan och kuvertlakan) och påslakan. Täcken och kuddar. Överkast.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Olofsfors Garn & Tyg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnOlofsfors Garn & Tyg AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.10.2011
Org.nr:5568660905
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall700 - 999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47510 Specialiserad butikshandel med textilier, 13921 Sömnad av gardiner, sängkläder och linnevaror

Exekutiva befattningar/Administration

Anna Gertrud PerssonVerkställande direktör
Anna Gertrud PerssonLedamot
Jan Erik PerssonSuppleant

Möjliga telefonnummerformat

09301057609-301 05 76093-01 05 760930-105 76