Se på karta

verktyg 

gav 10000 företag inom detta område

Lokalföreningen i Brösarp Ekonomisk Förening

Stängt

(5)

Norra björstorp 23627355 Brösarp
logo

Vi säljer det mesta inom bygg och trädgård men även lite för lantbruket. Samarbetet med Lantmännen och Bolist ger oss tillgång till starka inköpsorganisationer med ett brett utbud av kvalitetsprodukter till rimliga priser. Varmt välkommen in till vår butik för att få råd och bli inspirerad!

Byggvaruhuset i Mönsterås AB

Stängt

Västra Oknebäcksvägen 538336 Mönsterås
logo

Du vet precis hur det känns när du har startat ett projekt. När allt finns framför dig och det bara finns möjligheter. Allt är på plats så det är bara att ta sats. Det är bara att bygga och låta din dröm bli sann.När du ska bygga bra, ja då är BOLIST att föredra. Här finns alla tillbehör och material till dina projekt. Förutom ett brett sortiment av bra produkter erbjuder vi också kunskap, service och goda råd. Kom till din lokala bygg- och järnhandel, Byggvaruhuset i Mönsterås.

Nacka Byggnadsvård AB

Stängt

Eknäsvägen 213244 Saltsjö-boo
logo

Nacka Byggnadsvård AB - reservdelar till gamla hus. Från skruv till vedspisar, såpa till tassbadkar och allt annat till gamla hus.

Skaraborgs Järn

Stängt

Nygatan 1654230 Mariestad

Vi nöjer oss inte med att bara servera dig goda tips och erfarna råd som rör ditt hem och din trädgård. Vi hjälper dig även att hitta produkter och verktyg som passar just dig och som också matchar din plånbok. Hos oss handlar både byggproffs och hemmafixare. Välkommen in du med!

HYRAB - Arbetsbodar & Kontorsmoduler

Stängt

Industrigatan 2750462 Borås
logo

Uthyrning och försäljning av förrådscontainers, arbetsvagnar och bodar. Vi har funnits i Borås sedan 1985. Välkommen att kontakta oss.

VVEKO

Åvall Ekhyltan 333172 Forsheda
logo

Vi har många års erfarenhet inom plåtindustrin och har vana att arbeta med stora såväl som små företag med både lokalt och internationellt fokus.Vi erbjuder tjänster inom: verktygskonstruktion, layouter och simulering, projektledning, rådgivning, inköp och fixturtillverkning.

Verktygsboden AB

Stängt

(3.29)

Källbäcksrydsgatan 150742 Borås
logo

När Verktygsboden startade 1985 var vi en järnhandel som tidigt stack ut i mängden. Vi vände oss till vanligt folk -hantverkare, egenföretagare och hemmamekare - och vi hade många produkter som inte fanns i andra butiker. Med egenimporterade varor pressade vi priserna som i sin tur gjorde mekandet roligare för våra kunder.

SPEEDTOOL AB

Industrigatan 1856634 Habo
logo

Speedtool kan efter våra senaste investeringar konstruera, producera och leverera de absolut största och mest komplexa pressverktyg som finns i marknaden. Alla våra verktyg är utprovade och verifierade i Sveriges största provpress före leverans till kund.Provpressen har ett pressbord som mäter 4100x3000mm och har en presskraft på 1200 ton.

Verktyg Sökord

Vi tillverkar verktyg till industrin. Vår specialitet är avancerade följd och transferverktyg.

Visa mer

Seco Tools AB

Björnbacksvägen 473730 Fagersta
logo

Seco är en av världens största leverantörer av verktyg för fräsning, svarvning, hålbearbetning och verktygssystem. I mer än 80 år har Seco levererat verktyg och tjänster som tillverkare behöver för maximal produktivitet och lönsamhet. Seco har sitt huvudkontor i Fagersta, Sverige och vi finns representerade i mer än 70 länder med nästan 4.200 medarbetare. Alla Secos medarbetare över hela världen delar samma familjeanda och en passion och personligt engagemang för våra kunder.

Verktygshuset

Stängt

Forvägen 3998138 Kiruna
logo

Verktygshuset i Kiruna grundades 1999 av Curt Ågren och består idag 1300 kvm fördelat på nio anställda. Vi har sedan starten strävat efter att ha stans bästa service och det är något som verkligen speglar vår verksamhet. Vi är specialisten på verktyg och skyddskläder i Kiruna och har den erfarenhet och kunskap som krävs för att guida våra kunder till rätt utrustning för stora och små jobb- och fritidsprojekt.

Möllers Verktygsmakeri AB

Bonaviksvägen 4817891 Munsö
logo

Formsprutning och Formverktyg ligger oss nära om hjärtat. Vi har över 50 års erfarenhet av formsprutning av plast / plastdetaljer och har hjälpt många nöjda företag. Vi kan även hjälpa Er!

Tolé Verktyg AB

Fabriksgatan 1157771 Virserum
logo

Vi tillverkar i huvudsak verktyg för träbearbetning, då främst till trä- & skogsindustrin, sågverk, hyvleri och inte minst verktyg för hobbysnickaren. Våra verktyg används dock även inom plast-, metall- och förpackningsindustrin m.m. Vi levererar uteslutande våra produkter i en hög och jämn kvalité och lagerför det mesta av standardprodukter för en snabb och säker leverans. Specialverktyg utförs från enstyck till stora antal. Kontakta oss gärna och för offert.

Wijklunds Järnhandel AB

Stängt

Murarevägen 5731136 Falkenberg
logo

Bröderna Wijklunds Järnhandel AB är ett gammalt, men modernt arbetande företag. Vår affärsidé är att förse företag, industri och privatpersoner i Falkenbergskommun med omnejd med maskiner, verktyg, skyddsutrustning, förnödenheter mm.

Brastadfabriken

Hallindenvägen 1445430 Brastad
logo

Husqvarna AB Brastadfabriken är en mekanisk verkstad som är världsledande inom utomhusprodukter för park, skog och trädgårdsprodukter. Fabriken startade 1948 och är idag komponenttillverkare för Husqvarna monteringsfabriker.

Impab International AB

Skalbanksvägen 945155 Uddevalla
logo

Vi är återförsäljare till Toptul. Vi levererar verkstadsutrustning till återförsäljare i hela Sverige.

NGA Pressverktyg AB

Verkstadsgatan 2057235 Oskarshamn
logo

Om NGA Pressverktyg AB har specialiserat sin verksamhet och tillverkar verktyg samt utför excenterpressning med totalansvar för detaljtillverkningen eller utför enbart legopressningen. Det har vi gjort framgångsrik i mer än 40 år.

TechPoint Systemteknik AB

Stängt

Nyponvägen 419144 Sollentuna
logo

Vår kärnverksamhet inriktas på att vara systemleverantör av skärande och hållande verktyg samt verkstads- och lagerutrustning till svensk industri men sträcker sig även till kunder inom andra segment där högsta kvalitet premieras.

Westmans Handelsbolag, BDS

Stängt

(5)

Riksvägen 6745732 Tanumshede
logo

Westmans HB/Bildelsspecialisten i Tanumshede har försäljning av reservdelar och tillbehör till bilar. Försäljning och reparationer av cyklar. Kullager och kilremmar. Vi har även ett stort sortiment av bilvårdsprodukter och verktyg på lager till bra priser.

Verktygs AB Leif Andersson

Stängt

Importgatan 10-1260228 Norrköping
logo

Vår ambition är att vi skall kunna erbjuda marknadens högsta tillgänglighet, tillförlitlighet och kompetens, vilket resulterar i den mest kostnadseffektiva lösningen för varje enskild kund. Vidare skall vi vara en integrerad samarbetspartner där kvalitet och kunskap prioriteras. Som ett led av detta erbjuder vi t.ex. våra kunder lagerhållning, lagerskåp och effektiva inköpsrutiner.

Långshytte Verktyg AB

Verkstadsvägen 577672 Långshyttan
logo

Hikoki Power Tools Sweden AB

Stängt

Rotebergsvägen 219278 Sollentuna
logo

HiKOKI Power Tools Sweden är en ledande leverantör av elverktyg, spikverktyg, klipp-/bockmaskiner, infästning och tillhörande kringprodukter till den svenska proffsmarknaden. Huvudsakliga distributionskanaler är återförsäljande fackhandel och kedjor inom bygg och industri. Produktportföljen innefattar i huvudsak varumärken som HiKOKI, Bendof, Basso och MFT.

Isaberg Rapid AB

Metallgatan 533571 Hestra
logo

Finstansteknik i Ulricehamn AB

Falköpingsvägen 5952337 Ulricehamn
logo

Finstansteknik grundades år 1979. Finstansteknik har 30 års erfarenhet av design och konstruktion, och är Sveriges mest kompletta samarbetspartner för tillverkningsindustri i alla branscher. Vi har kunder över hela världen. Vi förser tillverkningsindustrin med Maskinverktyg och automatiserade produktion- och hanteringssystem.

Hamex Precision Tools AB

Stängt

Sättunagatan 558273 Linköping
logo

Håmex är specialister när det gäller högkvalitativa precisionsverktyg och slitdetaljer i hårdmetall och stål.Vi tillverkar prototyper och små serier i de flesta material tex stål, hårdmetall, keramik och plast.

Autoverktyg i Borås AB

Viaredsvägen 35D50464 Borås
logo

Vi är specialiserade på försäljning och service av bromsservicemaskiner för tunga samt lätta fordon. Välkommen till oss!