Om Nacka Byggnadsvård AB

Nacka Byggnadsvård AB - reservdelar till gamla hus. Från skruv till vedspisar, såpa till tassbadkar och allt annat till gamla hus.

Vår verksamhet

Vi på Nacka Byggnadsvård köper och säljer reservdelar till gamla hus. Vi hjälper dig gärna även med renovering av t.ex. badkar, spisar och kaminer, beslag, lampor mm. Är det så att du har slitna gamla beslag eller pryttlar så kan vi dessutom polera, blästra rent och i många fall även gjuta upp nya till dig.

Har du gamla saker du vill sälja? Om du t.ex. håller på att renovera hemma eller rensar ut bland gamla kartonger på vinden så kanske du har gamla beslag, burkar, lampor eller dörrar som du inte längre har någon användning av.

Besök oss eller maila bilder till oss innan du slänger någonting! Vi hittar nya hem till de mest märkliga ting…

Här i Nackabutiken har vi hand om t.ex. renovering av spisar, kaminer och badkar. Vi har även vårt största lager av begagnade dörrar här. Kom gärna in och botanisera bland mängder av begagnade och roliga attiraljer.

Vi har mängder av gamla dörrar och fönster samt gammalt glas i olika former och storlekar, med och utan karm. För att enklast hitta den dörr eller det fönster du söker har vi lagt in dem i ett externt program som heter www.byggigen.se. Där kan du söka på de mått du behöver och se bilder på alla dörrar och fönster vi har. På Överjärva Byggnadsvård finns alla gamla fönster. Dörrar finns i båda butikerna.

Här kan du hitta lampor att ha både inomhus och utomhus. Lyktstolpar, skomakarlampor, lyktor och månskenslampor och annat du behöver för att få ljus i ditt hus.

De elprodukter vi säljer är tillverkade efter gamla förlagor och uppfyller samtidigt kraven för moderna elinstallationer. Dessa passar utmärkt i gamla hus men blir också en stilfull detalj även i nya hus. Vi säljer alla reservdelar och tillbehör du kan tänkas behöva till din fotogenlampa. Eller du kanske vill ha en helt ny eller en renoverad, gammal fotogenlampa? Reservdelarna tillverkas fortfarande enligt det måttsystem som etablerades för belysningsindustrin under andra halvan av 1800-talet. Detta gör att skärmar och reservdelar även passar till äldre armaturer som tillverkats efter standardsystemet.

Här finns massor av olika saker du kan ha utomhus, i din trädgård eller på din balkong eller nån annanstans. Urnor i gjutjärn, vatttenpump, utemöbler, vattentunnor och sånt.Här hittar du alla ventiler, ventilgaller, till- och frånluftsventiler och allt sånt du kan tänka dig. Hittar du inte det du söker bland våra nytillverkade produkter, som finns här på hemsidan, så ta dig till Nackabutiken där det finns massor av gamla, nyblästrade att leta bland.

Här hittar du de gamla, renoverade vedspisar vi har i Nacka-butiken. De är renoverade i vår verkstad.

Vi har ersatt trasiga delar med nygjutna eller begagnade, blästrat rent varenda liten detalj, tätat, murat nytt lerbruk över ugn och sedan polerat den vacker med svärta.

Har du en gammal spis du vill fixa till? Hör av dig så kan vi hjälpa dig!

Nacka Byggnadsvård ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Nacka Byggnadsvård AB Byggvaror, Nacka - 1
  • Nacka Byggnadsvård AB Byggvaror, Nacka - 2
  • Nacka Byggnadsvård AB Byggvaror, Nacka - 3
  • Nacka Byggnadsvård AB Byggvaror, Nacka - 4
  • Nacka Byggnadsvård AB Byggvaror, Nacka - 5
  • Nacka Byggnadsvård AB Byggvaror, Nacka - 6
  • Nacka Byggnadsvård AB Byggvaror, Nacka - 7
  • Nacka Byggnadsvård AB Byggvaror, Nacka - 8
  • Nacka Byggnadsvård AB Byggvaror, Nacka - 9
  • Nacka Byggnadsvård AB Byggvaror, Nacka - 10

Nacka Byggnadsvård AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNacka Byggnadsvård AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.07.1998
Org.nr:5565578928
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial, 43110 Rivning av hus och byggnader, 41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader

Exekutiva befattningar/Administration

Bill Ors Björn Torbjörn AnderssonLedamot
Ernst Torbjörn AnderssonSuppleant
Patrik Anders OlofsonRevisor

Möjliga telefonnummerformat

085566099908-556 609 99085-566 09 990855-66 09 99085-5660999