Se på karta
Norrkärrsvägen 660599 Norrköping

Välkommen till Åhs Trädgårdsservice!Våra uppdrag skall vara till kundens förväntningar, inom fastställd tidsplan, med god kvalité och till rätt pris.Vår ambition är följa Sveriges Trädgårds-anläggningsförbunds kvalitets och miljöledningssystem ”STAF FR2000”. Detta är ett integrerat system för kvalitet, miljö och arbetsmiljö anpassat till företag och förvaltningar som arbetar med anläggning, skötsel och förvaltning av trädgård, park och landskap.

Djupfors RICKARDSTORPET67397 Åmotfors

Vi hjälper er med det mesta vad gäller grävning, schaktning, avlopp, trädgård, lantbruk och trädfällning. Vi har bred kompetens i vårt familjeföretag och lägger stor vikt vid kvalitet och kundnöjdhet.

Industrigatan 2750462 Borås

Företaget finns i Borås men välkomnar kunder från Mark.

Uthyrning och försäljning av förrådscontainers, arbetsvagnar och bodar. Vi har funnits i Borås sedan 1985. Välkommen att kontakta oss.

Hammarvägen 9A93161 Skellefteå

Gräv och Schakt är en ekonomisk förening som funnits sedan 1969. Den huvudsakliga verksamheten är förmedling och fakturering av entreprenadmaskinarbeten samt övriga administrativa göromål. Föreningen sköter även om förhandlingar och tecknar avtal med kunder/beställare. Med en välutrustad maskinpark utför vi såväl stora och komplicerade, som små och enkla uppdrag, efter kundens önskemål med en välutbildad och erfaren personal.

Östra ågatan 3175322 Uppsala

1 (1)

Hos oss får du en helhetslösning med fastighetsmäklartjänsten, försäkringar och förmånliga lånevillkor. Genom vår koppling till Länsförsäkringar ger vi din köpare snabba besked om förmånliga bankvillkor, vilket gör att vi tillsammans kan genomföra affären i det tempo du önskar.

Slaggfallsvägen 277194 Ludvika

Motor-Ola Maskiner AB erbjuder allt inom lyft, lastning, lossning, transporter och återvinning. Vårt arbetsområde är huvudsakligen Ludvika, Smedjebacken och Fagersta med omnejd. Våra kunder är företag och privatpersoner, storasom små. Ingen kund är för liten för oss.

Boråsvägen 3551154 Kinna

Vi är det allmännyttiga bostadsbolaget i Marks kommun med bostäder på nästan varje ort i kommunen. Utbudet är varierat och består av lägenheter i radhus och i mindre flerfamiljshus. Många är marknära med egna uteplatser, ofta i natursköna omgivningar.

Förrådsvägen 3190132 Umeå

Vi arbetar med allt från uthyrning av enstaka maskiner med förare till att utföra stora schakt- och transportentreprenader.

Mutebo Hasselgård 158597 Linköping

Gillner-Öhrling Mark och Fastighet är ett entreprenadföretag som utför många olika typer av markarbeten åt privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, samfälligheter etc.

Klockarkilsvägen 1077462 Avesta

Vi är ett komplett entreprenörsföretag med tjänster inom VA, FV, mark, anläggning och vägbyggnadsentreprenader.

Dynamovägen 759161 Motala

HFSAB´s tale of success started already in the 1930s with a need for rubber cable for vacuum cleaners. Nowadays, we are a world leader in the production of machines for extruded lead-covered cables.

Gransbergsvägen 813973 Djurhamn

Pesab Entreprenad är en kunnig markleverantör med lång erfarenhet inom mark-och anläggningsbranschen! Vi riktar in oss på både små som stora kunder, såväl företag som privatkunder. Basen i Pesabs verksamhet är att vi schaktar och planerar, dränerar, snöröjer, sopar och arbetar med olika avloppsledningar.

Stadsängsgatan 8819337 Sigtuna

Vi på solstråles hjälper privatpersoner, företag, föreningar med alla typer av elinstallationer och entreprenader, vi jobbar även med mindre som större projekt med byggström/event och grävtjänster, vi hyr även ut centraler/kabel och belysning.Välkomna

Lekstorps industriväg 744341 Gråbo

Hos oss har du möjlighet att hyra byggmaskiner, stora som små. Vår nybyggda hyrdepå är belägen i Surte, bara 15 minuter ifrån Göteborgs innerstad. Vårt utbud består av välkända märken inom branschen som vi vet håller hög standard. Utöver vårt stora utbud av maskiner erbjuder vi även utkörning till önskad adress. Kom in på en kaffe och berätta om dina projekt, vi hjälper dig att hitta det du behöve

Långbyn 21470591 Örebro

Vår huvudsakliga arbetsuppgift är markarbeten så som anläggning av grunder, tomt planering, plattläggning samt mindre byggnationer. Vi utför fastighet & trädgårdsskötsel samt uthyrning av diverse trädgårdsredskap & maskiner. Vi utför även konsultverksamhet inom mark och anläggnings entreprenader åt olika företag. Grönyteskötsel - Platt & sten läggning - Anläggning - Schaktning - Grundläggning - Markarbeten.

Trödjefjärdsvägen 8380596 Gävle

Engelbrekt El & Entreprenad Ab är ett modernt El & anläggningsföretag som i huvudsak utför markarbeten, grävning, schakt, grundarbeten, dräneringsarbeten, markanläggning, trädgårdsanläggning, stödmurar och stenarbeten. Inom en snar framtid kan vi även utföra El arbeten som installations elektriker.

Pigvägen 543893 Landvetter

Gör arbetet enklare – hyr en lättmanövrerad entreprenadmaskin! Vi vänder oss både till företag och privatpersoner med uthyrning av minigrävare, självlastande minidumper, vibroplatta, jordborr, transport- och släpkärror, betongblandare samt verktyg.

Rigavägen 639356 Kalmar

Vi utför allt inom mark, trädgård och fastighetsservice åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Våra tjänsteområden är Fastighetsskötsel, Trädgårdstjänster, Markarbeten, Taktvätt/Takmålning, Måleri, Lokalvård, och Teknik & Felanmälan.För oss är förtroende och tillit mellan oss och kund otroligt viktigt. Därför strävar vi alltid efter målet att leverera bäst kvalité och kundnöjdhet på marknaden till rätt pris.

Mölna Fabriksväg 261972 Vagnhärad

Vi erbjuder flertal tjänster inom markarbeten och gör allt för att kombinera din vision med gedigen kunskap inom området.

Ehns gata 651156 Kinna

Vi vill vara din självklara partner när du behöver hyra eller köpa maskiner, tillbehör och släp! Rondellen Maskin AB är ett expansivt företag som främst sysslar med trafikavstängningar, uthyrning och försäljning av entreprenadmaskiner, tillbehör och bilsläp.

Marieholmsgatan 84A41502 Göteborg

Företaget finns i Göteborg men välkomnar kunder från Mark.

Försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckreparationer, reservdelsförsäljning, liftuthyrning, bomliftar, saxliftar, skyliftar, aluminiumställning, elbilar och elmopeder. Transporter med lastväxlare.Även service och underhåll av truckar och liftar.

Kardanvägen 6746138 Trollhättan

5 (1)

Företaget finns i Trollhättan men välkomnar kunder från Mark.

Försäljning av nya och begagnade truckar, truckuthyrning, truckreparationer, reservdelsförsäljning, liftuthyrning, bomliftar, saxliftar, skyliftar, aluminiumställning, elbilar och elmopeder. Transporter med lastväxlare.Även service och underhåll av truckar och liftar.

Norra skane gård66192 Säffle

Välkommen till Rogne Entreprenad Här kan du hyra olika typer av schakt- och entreprenadverksamhet. Vi bedriver även jord- och skogsbruksverksamhet. Kontakta oss för mer information.