Om Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB

Vi utför allt inom mark, trädgård och fastighetsservice åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Våra tjänsteområden är Fastighetsskötsel, Trädgårdstjänster, Markarbeten, Taktvätt/Takmålning, Måleri, Lokalvård, och Teknik & Felanmälan.För oss är förtroende och tillit mellan oss och kund otroligt viktigt. Därför strävar vi alltid efter målet att leverera bäst kvalité och kundnöjdhet på marknaden till rätt pris.

Taktvätt/Takmålning

Är ditt hus eller din fastighet i behov av taktvätt? Vänd dig då till oss på Mark & Fastighetsservice, vi erbjuder både professionell taktvätt, takmålning och takbehandlingar. Vi utför våra tjänster till privata, kommersiella och offentliga fastighetsägare. Kontakta oss för ett kostnadsfritt offertförslag.

Platser vi utför Taktvätt/Takmålning.

Småland

Öland

Blekinge

Halland

Skåne

Östergötland

Västergötland

Gotland

Södermanland

Närke

Bohuslän

Dalsland

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB Markentreprenör, anläggningsentreprenör, Kalmar - 1
  • Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB Markentreprenör, anläggningsentreprenör, Kalmar - 2

Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

-

Sökord

uppfartergräsanläggningträdgårdsgångarteknisk fastighetsskötselmarkentreprenörerventilation, luftbehandlinggrävningsarbetenunderhållsplanerflytthjälpklottersaneringmarkplaneringstädmarkskötselträdgårdsmästarefruktträd beskärningUthyrningstenläggninganlägga trädgårdasfalt, asfaltbeläggningaranläggningsentreprenörerträdfällningHemstädträdgårdsanläggningsarbetenmark-, anläggningsentreprenörertrappstädninganläggningMarkarbetenplattläggningbeskärningmålningarfönsterputsAnnan rengöringträdgårdgrönyteskötselträdgårdstjänsterhäckklippningträdgårdsdesignvinterrenhållningRutAndra rengöringstjänsterdräneringfastighetsförvaltningplanteringsnöröjning, snöskottningfastighetsskötareTrädgårdsarbetenlekplatsbesiktningarstensättningfastighetsskötselvaktmästartjänsterröjningfasadtvättjourschaktasfalteringgrävningmark o anläggningträdgårdsservicebyggprojekteringröjningsarbetenfruktträdRenhållning av gator och vägarmark och anläggningpooleranläggningsarbetendräneringsarbetenLokalvårdsnöskottningsten och plattläggningtaktvättfastighetsserviceogräsrensningmuranläggningfastighetsjourrengöringByggstädbuskarasfaltreparationermarkanläggningartakbehandlinggrävmaskinsarbetenmarkanläggningsarbetenhusdräneringarfastigheter och lokalerFastighetsservice samt skötsel och underhåll av grönytorRengöring och lokalvårdgrundarbetenträdgårdsanläggareträdgårdsskötselanläggning av murar och gräsytorschaktningsarbetenträdgårdsplaneringFastighetsrelaterade stödtjänstergräsklippningtakmålningminigrävaremarkentreprenadstaketmark

Möjliga telefonnummerformat

04802210004-802 21 00048-02 21 000480-221 00