Om Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB

Vi utför allt inom mark, trädgård och fastighetsservice åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Våra tjänsteområden är Fastighetsskötsel, Trädgårdstjänster, Markarbeten, Taktvätt/Takmålning, Måleri, Lokalvård, och Teknik & Felanmälan.För oss är förtroende och tillit mellan oss och kund otroligt viktigt. Därför strävar vi alltid efter målet att leverera bäst kvalité och kundnöjdhet på marknaden till rätt pris.

Taktvätt/Takmålning

Är ditt hus eller din fastighet i behov av taktvätt? Vänd dig då till oss på Mark & Fastighetsservice, vi erbjuder både professionell taktvätt, takmålning och takbehandlingar. Vi utför våra tjänster till privata, kommersiella och offentliga fastighetsägare. Kontakta oss för ett kostnadsfritt offertförslag.

Platser vi utför Taktvätt/Takmålning.

Småland

Öland

Blekinge

Halland

Skåne

Östergötland

Västergötland

Gotland

Södermanland

Närke

Bohuslän

Dalsland

Bildgalleri

  • Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB Markentreprenör, anläggningsentreprenör, Kalmar - 1
  • Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB Markentreprenör, anläggningsentreprenör, Kalmar - 2

Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

01.11.2017

Org.nr:

5591318794

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

50000

Omsättn.intervall

20000 - 49999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

81100 Fastighetsrelaterade stödtjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 6

Sökord

uppfartergräsanläggningträdgårdsgångarteknisk fastighetsskötselmarkentreprenörerventilation, luftbehandlinggrävningsarbetenunderhållsplanerflytthjälpklottersaneringmarkplaneringstädmarkskötselträdgårdsmästarefruktträd beskärningUthyrningstenläggninganlägga trädgårdasfalt, asfaltbeläggningaranläggningsentreprenörerträdfällningHemstädträdgårdsanläggningsarbetenmark-, anläggningsentreprenörertrappstädninganläggningMarkarbetenplattläggningbeskärningmålningarfönsterputsAnnan rengöringträdgårdgrönyteskötselträdgårdstjänsterhäckklippningträdgårdsdesignvinterrenhållningRutAndra rengöringstjänsterdräneringfastighetsförvaltningplanteringsnöröjning, snöskottningfastighetsskötareTrädgårdsarbetenlekplatsbesiktningarstensättningfastighetsskötselvaktmästartjänsterröjningfasadtvättjourschaktasfalteringgrävningmark o anläggningträdgårdsservicebyggprojekteringröjningsarbetenfruktträdRenhållning av gator och vägarmark och anläggningpooleranläggningsarbetendräneringsarbetenLokalvårdsnöskottningsten och plattläggningtaktvättfastighetsserviceogräsrensningmuranläggningfastighetsjourrengöringByggstädbuskarasfaltreparationermarkanläggningartakbehandlinggrävmaskinsarbetenmarkanläggningsarbetenhusdräneringarfastigheter och lokalerFastighetsservice samt skötsel och underhåll av grönytorRengöring och lokalvårdgrundarbetenträdgårdsanläggareträdgårdsskötselanläggning av murar och gräsytorschaktningsarbetenträdgårdsplaneringFastighetsrelaterade stödtjänstergräsklippningtakmålningminigrävaremarkentreprenadstaketmark

Möjliga telefonnummerformat

04802210004-802 21 00048-02 21 000480-221 00