Om Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB

Vi utför allt inom mark, trädgård och fastighetsservice åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Våra tjänsteområden är Fastighetsskötsel, Trädgårdstjänster, Markarbeten, Taktvätt/Takmålning, Måleri, Lokalvård, och Teknik & Felanmälan.För oss är förtroende och tillit mellan oss och kund otroligt viktigt. Därför strävar vi alltid efter målet att leverera bäst kvalité och kundnöjdhet på marknaden till rätt pris.

Taktvätt/Takmålning

Är ditt hus eller din fastighet i behov av taktvätt? Vänd dig då till oss på Mark & Fastighetsservice, vi erbjuder både professionell taktvätt, takmålning och takbehandlingar. Vi utför våra tjänster till privata, kommersiella och offentliga fastighetsägare. Kontakta oss för ett kostnadsfritt offertförslag.

Platser vi utför Taktvätt/Takmålning.

Småland

Öland

Blekinge

Halland

Skåne

Östergötland

Västergötland

Gotland

Södermanland

Närke

Bohuslän

Dalsland

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB Markentreprenör, anläggningsentreprenör, Kalmar - 1
  • Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB Markentreprenör, anläggningsentreprenör, Kalmar - 2

Mark & Fastighetsservice i Kalmar AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMark & Fastighetsservice i Kalmar AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.11.2017
Org.nr:5591318794
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall50000 - 99999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch81100 Fastighetsrelaterade stödtjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Ville Valtteri RantalaOrdförande
Ville Valtteri RantalaLedamot
Erik Andreas Aspegren WestinLedamot
Petri PellonmaLedamot
Håkan Daniel JonssonExtern verkställande direktör
Dan Fredrik Koffi Eklu SjödénHuvudansvarig revisor

Sökord

uppfartergräsanläggningträdgårdsgångarteknisk fastighetsskötselmarkentreprenörerventilation, luftbehandlinggrävningsarbetenunderhållsplanerflytthjälpklottersaneringmarkplaneringstädmarkskötselträdgårdsmästarefruktträd beskärningUthyrningstenläggninganlägga trädgårdasfalt, asfaltbeläggningaranläggningsentreprenörerträdfällningHemstädträdgårdsanläggningsarbetenmark-, anläggningsentreprenörertrappstädninganläggningMarkarbetenplattläggningbeskärningmålningarfönsterputsAnnan rengöringträdgårdgrönyteskötselträdgårdstjänsterhäckklippningträdgårdsdesignvinterrenhållningRutAndra rengöringstjänsterdräneringfastighetsförvaltningplanteringsnöröjning, snöskottningfastighetsskötareTrädgårdsarbetenlekplatsbesiktningarstensättningfastighetsskötselvaktmästartjänsterröjningfasadtvättjourschaktasfalteringgrävningmark o anläggningträdgårdsservicebyggprojekteringröjningsarbetenfruktträdRenhållning av gator och vägarmark och anläggningpooleranläggningsarbetendräneringsarbetenLokalvårdsnöskottningsten och plattläggningtaktvättfastighetsserviceogräsrensningmuranläggningfastighetsjourrengöringByggstädbuskarasfaltreparationermarkanläggningartakbehandlinggrävmaskinsarbetenmarkanläggningsarbetenhusdräneringarfastigheter och lokalerFastighetsservice samt skötsel och underhåll av grönytorRengöring och lokalvårdgrundarbetenträdgårdsanläggareträdgårdsskötselanläggning av murar och gräsytorschaktningsarbetenträdgårdsplaneringFastighetsrelaterade stödtjänstergräsklippningtakmålningminigrävaremarkentreprenadstaketmark

Möjliga telefonnummerformat

04802210004-802 21 00048-02 21 000480-221 00