Se på karta
Kyrkogatan 1682632 Söderhamn

4 (1)

Vi utbildar samhällsbyggnadssektorn. EGA:s affärsidé är att vara det naturliga valet för entreprenörer, konsulter och beställare inom bygg-, anläggnings- och fastighetssektorn när det gäller verksamhetsrelaterade och kostnadseffektiva utbildningar. Varje år utbildar vi runt 6.000 personer och antalet växer stadigt.Hos oss är det alltid någon som svararVi på EGA trivs bäst med den personliga kundkontakten, därför är det alltid någon av oss som svarar när du ringer.

Signalgatan 1844240 Kungälv

Vi är ett familjeföretag med gedigen erfarenhet inom lagerinredning. Hos oss hittar du material som pallställ, hyllsystem och entresol,

Skrika 11538473 Fliseryd

Det är du som arbetsgivare som bär ansvaret för att personalen har tillräcklig utbildning, både för truckar samt för mobila arbetsplattformar. Vi ser till att din personal får rätt utbildning.

Skolvägen 1295731 Övertorneå

Söker du en ny yrkesinriktning eller vill du fräscha upp gamla kunskaper? Utbildning Nord i Tornedalen är en unik trenationsutbildare i Europa! Vi anordnar individuellt anpassade utbildningar för arbetsmarknadens behov i Sverige, Norge och Finland.

Öster-Ekeby74894 Örbyhus

Den breda kunskapen och erfarenheten som jag har, tillsammans med ditt företags mål och vision om vart ni ska i framtiden, och en personal som vill vara med och bidraga till att företaget och personalen utvecklas, gör att vi tillsammans situationsanpassar upplägget och utbildningen efter era behov och förutsättningar, så att ni klarar av att leva upp till kundernas förväntningar och krav och får god lönsamhet samt lojal personal.

Björns trädgårdsgränd 111621 Stockholm

Aleido Learning är en helhetsleverantör av utbildningslösningar, såsom LMS (Learning Management System) och e-learning, till företag och organisationer inom offentlig verksamhet. Vi har all kompetens samlad inom våra väggar: våra pedagogiska rådgivare, manusförfattare, art directors, utvecklare och projektledare ser till att utbildningsinsatserna når upp till målet.

Gesällgatan 554150 Skövde

Välkommen till ABF Skaraborg. Hos oss kan du testa nytt, förstå mer och utvecklas som person. Vad är du nyfiken på? Vi erbjuder studiecirklar, kurser, föreläsningar och kulturarrangemang. ABF är Sveriges största studieförbund. Läs mer om vad vi har att erbjuda på vår hemsida.

Kvarnfallsvägen 351370 Borgstena

Välkommen till Truck och Liftutbildning. Vi utbildar morgondagens Truck och Liftförare.

Rörstrandsgatan 6211340 Stockholm

Vi utbildar personal och företag till marknadens bästa pris. Kontakta oss idag för en offert!

Solnavägen 1E11365 Stockholm

SIS driver och samordnar standardiseringen i Sverige. SIS är medlem och representerar Sverige i den europeiska standardiseringsorganisationen CEN och den globala organisationen ISO. Det betyder att när du är med i SIS är du även med och driver utvecklingen internationellt inom ditt område.

Västertorpsvägen 13512944 Hägersten

Utbildningar och produkter för första hjälpen och hjärt- lungräddning.

Västra Laggarbergsvägen 4286191 Timrå

Mitt i Sverige med lång erfarenhet av utbildningar inom åkeri- och bussbranschen. Vi erbjuder yrkesförarutbildningarna YKB-fortbildning och ADR.

Arenavägen 129154 Kristianstad

Brandskyddsföreningen Skåne är en regional ideell förening som tillsammans med Brandskyddsföreningen Sverige har till uppgift att inom Skåne län verka för ett säkrare Sverige, med särskild inriktning på brandskydd. Föreningen ska bedriva information, utbildning och övningar.

Rundelsgatan 223533 Vellinge

Företagsanpassade utbildningar & föreläsningar om personlig genomslagskraft/presentationsteknik, beteendestil och feedback.

Konvaljebacken 514264 Trångsund

Fredrik Livheim är legitimerad psykolog, medicine doktor och internationellt erkänd ACT-trainer. Fredrik arbetar mycket med att utveckla ACT-gruppbehandlingar och utbilda andra behandlare i hur de kontinuerligt kan ge dessa gruppbehandlingar. Fredrik har utvecklat två svenska ACT-gruppformat, dels ”ACT – att leva livet fullt ut” som används för ungdomar och vuxna inom ramen för slutenvård av Statens Institutionsstyrelse (SiS), samt gruppformatet ”ACT – Att hantera stress och främja hälsa.

Västerås72212 Västerås

Creando kompetensförsörjer processindustrin. Sedan starten 2007 har vi hållit fast vid vår idé att leverera bra utbildningar till industrin, på industrins villkor och utifrån industrins behov. I takt med att våra kunders förutsättningar förändras, förändras också våra utbildningsmetoder och innehåll. Något vi däremot aldrig tummar på är att utbildningen ska vara relevant, effektiv och av hög kvalitet.Välkommen till Creando!

Västra Vallgatan 5743244 Varberg

Våra utbildningar genomförs som öppna eller företagsinterna kurser över hela landet. Novo Utbildning är ett oberoende utbildningsföretag som är flexibelt och lyhört gentemot marknadens behov av kvalificerad fortbildning. Verksamheten startades år 1990.

Järnvägsgatan 2379430 Orsa

Vi är ett litet personligt företag där du som kund alltid får den bästa service vi kan ge. Sedan starten 2010 har vi gjort tusentals fysiska kurser i klassrum, konferenslokaler och ute hos företag runt hela Sverige. När pandemin startade 2020 fortsatte vi att leverera samma professionella kvalitet genom livestreamade kurser och e-learning.

Tellusgatan 6819558 Märsta

Med över 45 år i yrket som språklärare och översättare i arabiska, standard och dialekt, fd lektor vid Militära Tolkskolan, och Stockholms och Uppsala universitet. Har under ca 15 år utbildat och examinerat de första militärtolkarna som blir "arabisktalande" på 24 veckor. I mina uppgifter ingick läroplan, författning av undervisningsmaterialet, undervisning och examinering.Företaget utför översättning svenska-arabiska och ar-sv, och korrekturläsning av arabiska texter, samt säkerhetstolkning.

Johannelundsgatan 3450640 Borås

Välkommen till Josipovic Training & Samurai Wolves MMA! Din ultimata destination för en hälsosam och positiv livsstil! Oavsett om du är intresserad av lära dig MMA på klubben, gym träna eller att få en personlig träning som hjälper dig på ett säkert sätt nå dina mål! Ta tjuren vid hornen och starta din resa idag!

Ehrenstrahlsvägen 516851 Bromma

MEDDICC hjälper säljare att kvalificera affärer de kan vinna. Vi grundades 1998 och har utbildat 16 000 säljare under åren runt om i världen. Anställd av högteknologiska företag som Microsoft, Oracle, Visma, AddSecure, Schneider, Telia, Sierra Wireless och många små ambitiösa nystartade företag. Vår VD, Jens Edgren, är författare till sju böcker inom området Solution Selling. Vi finns representerade i Sverige, Danmark, Norge och Finland – och i resten av världen genom vårt nätverk av partners.

Stora malmgatan 1619335 Sigtuna

Är du antimotionären som vill komma igång med din träning och forma en aktiv och hållbar livsstil? Eller karriäristen som vill orka mer i vardagen och skapa balans i livspusslet? Eller kanske golfaren som vill utveckla din golf och få mer explosivitet i slagen? Jag hjälper dig!

Sockerbagaregatan 1441573 Göteborg

Vi är experter på utveckling och förbättring. Vi är en samling utbildare och föreläsare som är experter i olika ämnen, men det som förenar oss är att vi älskar att arbeta med grupper och lyfta individer. Vi kompletterar varandra och har en kunskapsbredd från ledarskap, till sälj, gruppdynamik och juridik. Har det med människor och grupper att göra – då kan vi det! Förbättringsverket arbetar med människor i organisationer med syfte att göra saker bättre, produktivare och roligare!

Karlsdalsallén 35E70241 Örebro

Sr. PGA Golf Professional, Mental Coach, Motivational Speaker and Author. Vill du veta mer och delta i en grupp träning, på internet, eller privat session? Skicka ett meddelande till mig så ordnar vi det. Oavsett var du bor kan vi hitta en lösning för dig.

Stångsmåla Björkhaga36297 Linneryd

Välkommen till SnifferDogs Sweden! Vi erbjuder utbildning av nya Barkborresök-hundsekipage där syftet är att dessa ekipage ska vara klara för operativt sök efter avslutad utbildning. Ett kostnadseffektivt alternativ att söka efter angrepp av granbarkborre med hjälp av hund.