INSU AB, Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter logo

INSU AB, Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

Om företaget

EUU och IUC har gått samman i ett gemensamt utbildningsföretag som heter INSU AB, Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter. Vi utbildar personer och företag inom hela installationsbranschen.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
010-188 35...
Adress

Teknikgången 6

61138 Nyköping

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

EUU och IUC har gått samman i ett gemensamt utbildningsföretag som heter INSU AB, Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter. Vi utbildar personer och företag inom hela installationsbranschen.

Mer om oss

Ny teknik, nya arbetssätt, stora byggprojekt och infrastruktursatsningar gör installationsbranschen till en starkt växande ramtidsbransch.

För att kunna vara med och leda utvecklingen och utbilda morgondagensframgångsrika

medarbetare i installationsbranschen har nu IUC och EUU gått samman och blivit INSU. Det skapar större nytta för dig och bygger ännu mer kunskap inför framtiden.

INSU är en heltäckande utbildningspartner med gymnasium, företagskurser, lärlingsutbildningsprogram och yrkeshögskola. Det livslånga lärandet går genom företaget som en grön tråd.

Varje år deltar cirka 14 000 personer i våra kurser och utbildningar. Vi erbjuder närmare 150 olika utbildningar inom bland annat elteknik och elsäkerhet, vs, ventilation, automation, kyla/värme, tele/data/säkerhet, energi/klimat, ledarskap och arbetsmiljö.

Hos oss på INSU kan du också läsa flera karriärutbildningar som tex. projektledare, auktoriserad elinstallatör, ledarutvecklingsprogrammet.

Förutom att det finns många kurser förlagda runt om i hela Sverige, kan du också beställa utbildningar till ditt företag. Flera av våra utbildningar går även att läsa på distans.

Alla kursledare på INSU handplockas för sitt uppdrag. Deras samlade cv visar på specialistkunskaper och djup kunskap, samtidigt som de alla är aktiva och verksamma i det ämne de undervisar i. Det är en garanti att utbildningarna är verklighetsförankrade och up-to-date. Med stolthet kan vi konstatera att av 700 tillfrågade kursdeltagare så hamnade snittet på 4.73 av 5 möjliga.

Kontakta gärna vår säljavdelning för mer information om vårt utbud.

INSU AB, Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenters utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

INSU AB, Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter

Omsättning

75 674 tkr

Vinstmarginal

10.90 %

Anställda

33

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från INSU AB, Installationsbranschens utbildnings- och utvecklingscenter finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

INSU AB

Org.nr:

5563699817

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

85594 Personalutbildningsinstitut

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

15.09.1989

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 10
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0101883500

01-018 835 00

010-188 35 00

0101-88 35 00

010-1883500