Om Utö Värdshus Hotell & Konferens

Skärgårdens skönaste ställe - bara en timme från city, och jättelätt att åka till. Utö Värdshus är beläget på Utö, en av södra skärgårdens största öar i yttersta havsbandet.

Hotellrum & boende på Utö

Våra hotellrum är belägna i olika hotellbyggnader, fler av dem är ursprungligen från den gamla tiden som badort, men nu med moderna och renoverade hotellrum och lägenheter med dusch, WC, telefon och TV. Rummen är varma och ombonade och inredningen är vald med omsorg för att komplettera den fantastiska skärgårdsnaturen.

Konferenslokaler

På Utö Värdshus finns konferenslokaler för alla typer av möten. Från det lilla informella mötet där idéer ska flöda till den stora årliga konferensen som kräver vår största konferenslokal som rymmer 100 personer.

Utö Värdshus restaurang

det gamla gruvkontoret finns Utö Värdshus bar och matsalar med marin och hemtrevlig atmosfär. Här kan du äta a la carte både lunch och middag och dricka allt från kaffe till champagne. På sommaren är den soliga uteverandan öppen från morgon till kväll och på vintern när frosten lagt sig kan du värma dig med varm choklad eller glögg framför den sprakande brasan i skänkrummet.

Taxibåt

Om du vill åka utanför den ordinarie båtturlistan, kan du enkelt chartra en taxibåt hos oss! Vår flotta av taxibåtar består av 2 små snabbgående taxibåtar för upp till 6 personer, och 1 något större taxibåt som transporterar 12 passagerare ombord. Båtarna är i trafik under den isfria säsongen. Vi utgår från vår hemmahamn Utö och trafikerar i stort sett hela Stockholms skärgård, även om större delen av trafiken sker i den södra skärgården.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Utö Värdshus Hotell & Konferens Konferenslokal, Haninge - 1
  • Utö Värdshus Hotell & Konferens Konferenslokal, Haninge - 2
  • Utö Värdshus Hotell & Konferens Konferenslokal, Haninge - 3
  • Utö Värdshus Hotell & Konferens Konferenslokal, Haninge - 4
  • Utö Värdshus Hotell & Konferens Konferenslokal, Haninge - 5
  • Utö Värdshus Hotell & Konferens Konferenslokal, Haninge - 6
  • Utö Värdshus Hotell & Konferens Konferenslokal, Haninge - 7
  • Utö Värdshus Hotell & Konferens Konferenslokal, Haninge - 8
  • Utö Värdshus Hotell & Konferens Konferenslokal, Haninge - 9
  • Utö Värdshus Hotell & Konferens Konferenslokal, Haninge - 10

Utö Värdshus Hotell & Konferens, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnUtö Värdshus Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande14.08.1997
Org.nr:5565451209
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital1000000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch56100 Restaurangverksamhet, 69201 Redovisning och bokföring

Exekutiva befattningar/Administration

Stefan Pär Henning GuldstrandVerkställande direktör
Stefan Pär Henning GuldstrandLedamot
Jan Gösta Lennart LindebergSuppleant
Folke Fredrik DellströmRevisor

Omdömen om Utö Värdshus Hotell & Konferens

Birka

mer än ett år sedan

Bodde på Stenhotellet och åt middag på Utö Världshus, trerätters meny. desserten passade inte mig, inga problem byttes till annan. Restaurangen var fullsatt så det tog rätt lång tid att få in både förrätt, varmrätt och dessert, inga problem vi hade det mysigt tittade på solnedgången genom fönstret. Servitrisen bad om ursäkt för att sedan komma och erbjuda oss lunch dagen efter. Wow där vet de hur man tar hand om sina gäster. Kanon!

Maria

mer än ett år sedan

Min syster och jag har just kommit hem efter en helg på Utö Värdshus fylld med helt underbar mat och service som var fantastisk, härligt att möta så många glada och trevliga människor! Vi har aldrig förr blivit så väl bemötta och omhändertagna med våra krångliga matallergier. Boendet i hotellägenhet var jättefint, nytt och fräscht. Vill man njuta god mat och service kan jag inte tänka mig ett bättre ställe, helt fantastiskt!

Therese

mer än ett år sedan

Tillbringade 2 nätter i stugorna som tillhör Utö Värdshus med min familj och två par vänner med familj i början av sommaren. Vi hade alla små barn (2-åringar samt en spädis) och det bemötande vi fick från personalen i restaurangen var otrolig. De fixade med stolar, platser för barnvagnarna, maträtter (flera allergier) och stod ut med vårt spring efter barnen under tre-rättersmiddagarna och allt med ett leende på läpparna. Superbra service och god mat, hit kommer vi igen.

Besviken

mer än ett år sedan

Allt var bra utom stämningen mellan de ledande personerna i receptionen. konflikter ska inte visas för gästerna. de ryska städerskorna var dessutom ohyfsade. maten och servitriserna får högsta poäng.

Annika

mer än ett år sedan

Efter en konferens i september på Utö Värdshus kan jag inte annat än säga "Fantastiskt mat" har aldrig ätit något godare.
Dessutom hjälpsam och trevlig personal, toppen!

Möjliga telefonnummerformat

085042030008-504 203 00085-042 03 000850-42 03 00085-0420300