Se på karta

restaurangtyp 

gav 154 företag inom detta område

Restaurang Köksverket & Catering

Blomgatan 1797331 Luleå
logo

Välkommen till oss, på menyn finns allt från hemlagad husmanskost till festmåltider och catering. Omtanke, kvalitet och serivce!

Pasta Etc

(3.67)

Mölndalsvägen 1541263 Göteborg
logo

Pasta Etc ligger i närheten av Liseberg – en mysig liten restaurang med familjär stämning. Från köket sprids ljuvliga dofter som får det att vattnas i munnen. Menyn erbjuder många av Italiens specialiteter, från läckra förrätter till goda efterrätter. Främst är vi berömda för våra pastarätter men nu har vi även utökat menyn med italienska pizzor. Variation av ingredienser är stor, kött, kyckling, havets frukter, grönsaker – ja allt du kan tänka dig.

Brunkullan Brasserie

(3.71)

Postgränd 583130 Östersund
logo

Välkommen till vår mysiga krog och bar! Önskas bokningar för speciella ändamål så hör av er så ordnar vi det på bästa sätt.

Galejan Bar & Sport

Kinnegatan 1553132 Lidköping
logo

Välkommen till vår restaurang/aktivitetscenter i centrala Lidköping. Vi erbjuder, förutom vår populära lunch, en mängd olika tjänster som Bröllop, Catering, Konferenser, Event, Minnestund, Bussluncher, Mässlokal m.m.

Hermans Restaurang och Trädgårdscafé

Fjällgatan 23B11628 Stockholm
logo

Legendary Veggie Heaven Restaurant with Marvellous Views of Stockholm. All our food is plantbased so come and Give Peas a Chance.Hermans har funnits sedan 1992. Vi serverar en helt vegansk buffé. Det finns en inglasad uteservering med utsikt över Stockholms inlopp. Under sommar månaderna kan man sitta ute i den lummiga trädgården och även vila sig i hängmattorna.

Järnvägsrestaurangen Östra Station

(3.55)

Valhallavägen 7711428 Stockholm
logo

Sedan den 1 mars 1935 har restaurangen drivits av samma familj. Av mig Berit Wahlgren sedan 1983 och innan dess av min moster Anni Schollin.Tack vare vår envishet (vi är äkta rospiggar) har allt bevarats i ursprungligt skick.Maten har alltid varit svensk husmanskost. Tillagad av färska svenska råvaror, mycket grädde och smör.Lördagar är puben öppen 15.00 - 23.00 Söndagar är puben öppen 14.00 - 21.00

Utö Värdshus Hotell & Konferens

(4.4)

Prästbacken 2213056 Utö
logo

Skärgårdens skönaste ställe - bara en timme från city, och jättelätt att åka till. Utö Värdshus är beläget på Utö, en av södra skärgårdens största öar i yttersta havsbandet.

Fjäderholmarnas Krog

(3.8)

Stora fjäderholmen 111115 Stockholm

Restaurang Durkslaget

(3.5)

Korsgatan 1360233 Norrköping
logo

Kvarterskrogen Durkslagets ambition är att vara just en klassisk & modern kvarterskrog. I vår mening ska det vara en förlängning av ditt egna kök/vardagsrum, fast med uppassning såklart.

SvanskogPizzeria , Gyllene Svanen

Smedjegatan 1E66250 Svanskog
logo

Vi är den lilla mysiga unika pizzerian i Värmland angränsande till Dalsland.På utsidan ser vi ut som vilken tråkig halv ruggig pizzeria som helst men insidan och matens smaker ger dig en upplevelse av en positiv karaktär.Tobias Gundahl som är ägare, driver restaurangen tillsammans med sin mamma Ulrika Gundahl och det viktigaste för oss är att maten är smakrik, håller kvalitet och att värna om alla våra kunder.På helger rekommenderas våra gäster att boka deg och bord.

River Restaurant On The Pier

Dockepiren 41764 Göteborg
logo

WELCOME TO US! You are literally dining in the middle of Gothenburg's harbour. River Restaurant On The Pier is a singularly remarkable attraction in the Gothenburg restaurant world. We invite you to dine in the midst of ships coming into port, framed by views of gorgeous central Gothenburg. A feast for all the senses! We hope this strikingly lovely atmosphere will make your dining experience that much more memorable. We offer you the warmest welcome and hope you can join us soon!

Kniv & Gaffel Jägersro

Jägersrovägen 15121375 Malmö
logo

Kniv och Gaffels tradition går 20 år tillbaka i tiden då vi serverade vår klassiska danska fläskstek. Sedan dess har det serverats åtskilliga luncher till hungriga Malmöiter och till Malmös besökare. Matupplevelsen speglas till stor del av svensk husmanskost med influenser från världens hörn. Ibland lite kryddigt mexikanskt, ibland italienskt men ofta är recepten hämtade från vår nordiska matkultur. Kvalitén vill vi ska göra dig som vår gäst nöjd med smak, bemötande och upplevelse. Som gäst hos oss kan du alltid känna dig helt trygg med vad du äter. Vi är mycket noga med våra råvaror, både vad det gäller tillredning och leverantörer, Chef culinar, Alfred Johanssons kött och fdc är några av våra leverantörer som vi ställer höga krav på, och som vi vet ställer höga krav på sig själva. Både vad det gäller råvaror och arbetet för miljön. Vi jobbar hårt för att våran lunch och catering är smakfulla för våra alla våra gäster.

Värdshuset Älgen

(5)

Lilläng 10171494 Kopparberg
logo

Välkommen till oss. Vi har lunchbuffé, a la Carte och helgerbjudande.Vi arrangerar även bröllop, catering, fest eller vardagVärdshuset har fullständiga rättigheter

Restaurang Rönnerdahls

Kanalvägen 10A19461 Upplands Väsby
logo

Restaurang med svenska matklassiker, husmanskost och modernare lunchklassiker. Tyngdpunkten ligger på det svenska och europeiska köket med några avstickare åt både asien och amerika.Stor matsal som ligger i ett företagskomplex med plats för över 220 sittande gäster eller över 600 minglande gäster. Våra lokaler kan även användas som festvåning med olika tillställningar både kvällar och helger. Vi erbjuder julbord både på plats hos oss samt som catering från och med sista helgen i november.

Saffran & Vitlök

(4.5)

Storgatan 3968630 Sunne
logo

"Hemlagad" mat i fräsch miljö. Alla rätter finns även för avhämting! Välkomna!

Pasta Plus

Södra vägen 241254 Göteborg
logo

Drivs av samma italienare sedan 1995

Panos Panos Tavern

Teknologgatan 341132 Göteborg
logo

Food is part of Greek culture. It is at our very core,’ says Panos Papadopoulos, the Swimsuit King who brings you the Panos Tavern. This is a place that expresses the best of Greek culture. Just as Panos brought you swimwear with heart, he now brings you food with the same motivation, the same stirring, in his soul. His touch extends to the décor, some items of which he has made and painted himself. This is an expression of Panos and of Greece itself.

Café Stilla Hillet

Naum HILLEBO 953494 Vara

Cafe Stilla Hillet är ett cafe i Naums mejeris gamla lokaler söder om Vara. Vi försöker skapa en lugn och avslappnad atmosfär i lantlig miljö där man kan avnjuta en fikapaus ute och inomhus i den svala mejeri lokalen. Vi cerverar kakor, bullar, våfflor, smörgåsar, kaffe och drycker. Välkomna!

Galet Gott Foodtruck

Granängsvägen 1513545 Tyresö
logo

Inspirerad av olika kök i Sydamerika startade vi 2018 Galet Gott Foodtruck med målet att servera god mat med hög kvalitet à la minute. Vi är erfarna kockar med olika specialiteter som kompletterar varandra. De maträtter vi serverar är smakrika och kan anpassas för att tillfredsställer de flesta. Under resans gång har vi haft ett lärorikt och äventyrsfyllda år med positiv feedback och fått ännu mer energi för att fortsätta ge er

Två Kockar

Trintegatan 625368 Helsingborg
logo

Välkommen till Två Kockar! Vi serverar härliga luncher och har ett spännande cateringutbud. Besök oss för att avnjuta en av våra luncher. Kontakta oss för att beställa catering. Observera: Vi har stängt 23/12 till 1/1-24, välkommen åter!

V Italiano Moderno Göteborg

Västra Hamngatan 1641117 Göteborg
logo

Welcome for amazing pizzas and fresh salads! We have the good vibes Monday-Sunday.

Grillogården

Hammarkulletorget 842437 Angered
logo

När vi nu ansvarsfullt öppnar upp Grillogården på Hammarkullen så är vi stolta och glada att kunna möta många av våra Kunder. För oss är våra värderingar vår kompass i allt vi gör Lunch eller middag? Vilket du än är ute efter finner du det hos Grillogården! En bekväm och elegant gatukök med rötterna från östern, lokaliserad mitt i Hammarkulletorget.

Skeppsbron Sölvesborg- Restaurang & Catering

Trädgårdsgatan 229431 Sölvesborg
logo

Fisk & skaldjursrestaurang, mellan hamn och torg med stort hjärta i Sölvesborg. Varmt välkommen in för allt från Ostron, Hamburgare till Räkor och Kräftor!

Gårdskocken Restaurang & Catering Kristianstad

Karstavägen 7729194 Kristianstad
logo

Restaurang och kafé med fokus på säsongens smaker och närproducerade råvaror. Vi erbjuder även catering. Varmt välkommen in!

V Italiano Moderno Malmö

Skomakaregatan 521134 Malmö
logo

På V Malmö äter du modern italian i stilig miljö kantad av marmor och graffitikonst. Pizzan, pastan och antipasti beställer du genom QR kod och komponeras effektivt i vårt öppna kök framför dig. Till maten serveras ett urval av italienska viner och öl och alkoholfritt. Huvudnummer är finpizzorna som är klara på ett par minuter. Drop in gäller alla dagar men det går att boka bord för små och större sällskap.