Se på karta

traumabehandling 

gav 86 företag inom detta område

Aschebergsgatan 2241127 Göteborg

I en samtalsterapi med psykodynamisk inriktning är du välkommen för individuella samtal under en icke tidsbunden terapi. Du kommer med det du upplever som problem och vi undersöker tillsammans det som upplevs som svårigheter. Inre konflikter lyfts fram och vi skapar förutsättningar för förståelse, där du uppnår mer medvetenhet och med din egen förmåga kan styra livet i den riktning du önskar.

Vasaplatsen 341126 Göteborg
logo

Behöver du någon att prata med? Vill du kanske finna mer av din inre energi, komma i djupare kontakt med dig och andra eller befinner du dig i en svår livssituation? Då kan samtalsterapi vara en väg fram.Välkommen att höra av dig!

Rickards väg 50B79147 Falun
logo

Terapi skall vara lättillgängligt med låga trösklar! Att våga öppna sig och prata om sina problem lättar på tyngden inombords. Det finns goda möjligheter att må bättre och bra! Jag har tillgång till lugnt och tryggt samtalsrum på etablerad mottagning i centrala Falun eller digitalt. Tar emot kvällar och helger. Välkommen!

Skeppargatan 7311530 Stockholm
logo

Handledare av blivande och existerande psykologer och psykoterapeuter. Jag handleder även i behandling av övervikt och ätstörningar. Jag har lång erfarenhet som psykoterapeut och har hjälpt många människor att må bättre. Jag har kompetens inom gestaltterapi och psykodynamisk insiktsterapi, och kan därför välja de bästa metoderna för patients behov. Jag erbjuder individuell terapi, parterapi men inte längre gruppterapi.

Holmgatan 14B37118 Karlskrona
logo

Om Din laserterapeut Förändringspartner. Hej och välkommen till din laserterapeut och jag hoppas att jag kan hjälpa dig med några av mina behandlingar. Jag erbjuder laserbehandlingar och coachande samtal . Den laserbehandling som jag erbjuder kan liknas med akupunktur men utan nålar men med ljus och kallas för ljusakupunktur. Behandlingarna är helt smärtfria och utan biverkningar.

Systemic Stockholm arbetar med individer, par och familjer genom samtalsstöd och psykoterapi. Med ledare och medarbetare i privata och offentliga organisationer genom chef- & personalstöd.

Åsögatan 16611632 Stockholm
logo

Studio Syntes erbjuder parterapi, individuell samtalsterapi och familjerådgivning.Studio Syntes erbjuder samtal på plats på Södermalm i Stockholm eller online beroende på vad som passar er bäst. Sessionerna hålls på svenska eller engelska.Relationer kan vid tillfällen i livet behöva stöd utifrån. I parterapin får ni möjlighet att fördjupa förståelsen för varandra och hitta nya sätt att kommunicera. Få stöd i att identifiera eventuella utmaningar och ta hand om och utveckla er relation.

Lilla romstadsgatan 1165342 Karlstad
Laxviksvägen 230265 Halmstad
Maria prästgårdsgata 1711852 Stockholm
Västgötagränd 311828 Stockholm
Carl gustafs väg 1921742 Malmö
Prästgatan 827231 Simrishamn
Sannagård 12231195 Falkenberg
Dambergsgatan 163341 Eskilstuna