Om Toveks Bil

Välkommen till Toveks Bil i Uddevalla! Hos oss finner du din nya Audi, ŠKODA, Volkswagen, Volkswagen Transportbil eller begagnade bil. Vi har alltid aktuella kampanjer på nya bilar och erbjuder ett brett sortiment av bilar i lager. Vi är auktoriserad fullserviceverkstad för Audi, ŠKODA, Volkswagen och Volkswagen Transportbilar. På vår skadeverkstad utför vi alla typer av skadereparationer på din bil. Dessutom är vi en komplett däckverkstad och vi hjälper dig gärna att byta däck och förvara dem på vårt däckhotell under säsong.

Toveks Bils utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Toveks Bil Bilhandlare, Uddevalla - 1
  • Toveks Bil Bilhandlare, Uddevalla - 2

Toveks Bil, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnToveks Personbilar AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande28.05.1956
Org.nr:5560630740
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital3000000
Omsättn.intervall1000000 - 4999999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, 45202 Plåt-, lack- och glasreparationer på motorfordon utom motorcyklar, 77110 Uthyrning och leasing av personbilar och lätta motorfordon

Exekutiva befattningar/Administration

Gregor Robert Magnus TovekOrdförande
Lars Johan NohlgrenVerkställande direktör
Elisabet Susanne TovekLedamot
Lars Johan NohlgrenLedamot
Gregor Robert Magnus TovekLedamot
Sofia Greta LarssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Toveks Bil

jadid jadid

mer än ett år sedan

alt fel jag har köpt mycket grejer från dom efter 4 dagar right in heter Martin tovek börja skrika och jävla oss när jag ringt kontoret för få hjälp en annan kvinna jobbar där heter lisbet sitta och skratta för min dolit svenska nu vi har göt in anmälan till diskrimineringsnämnden detta är inte ok Estelle få hjälp men får detta tillbaka? vad är det som händer med vårt samhälle? alla vi äger företag kund är kund

Mikael Nyman

mer än ett år sedan

Ringde en fredag morgon vid 08.00. Satt i telefonkö sim nr 1 i 20 minuter men kom aldrig fram. Kom bara tillbaka till växeln hela tiden. Tove Uddevalla måste ju vara Sveriges sämsta företag på att svara i telefon.

Tony

mer än ett år sedan

Vi var på Toveks bil idag och tittade på en A4 som verkade lite intressant.
Jag såg direkt att bilen var ganska sliten interiört och exteriört men när vi ändå var där så kan man snacka med en försäljare och kolla läget tänkte jag.

Efter ett bra tag kommer en säljare fram och frågar lite halvhjärtat om vi vill ha hjälp.
Vi pratar kring A4:an lite grann, jag frågar till slut hur de ställer sig till inbyte och jag säger att vi har en V70 05:a och får till svar "Vad ska det vara bra för?".
"Vad menar du?" frågar jag, först tror jag att han försöker skämta eller något men han ser lika lycklig ut som en död bulldog. "Jag förstår inte vad du menar" säger jag eftersom han inte svarar mig, då säger han med tyken röst "Hade du tänkt att byta jämnt eller?". "Nej säger jag, jag vet att Audi ligger högre i pris och jag är intresserad av en A4". "Vi har tillräckligt med sådana bilar här" säger han med förakt i rösten.

Inget snack om vad vi skulle få för våran bil, inte ens ett skambud får vi!
Jag avslutar med att säga "Du verkar inte intresserad av att sälja någon bil och det är väl ingen idé att stå här och käbbla med dig mer", han svarar "Nähä".
Vi går därifrån halvt chockerade och säger till varandra "helt otroligt, vad är detta för ställe?" såpass högt att det hörs i hela bilhallen.

Hur kan man vara så dryg och arrogant när man är bilförsäljare, försörjer de sig inte på att sälja bilar?
En V70 är dessutom inte helt ovanlig på vägarna och borde gå att sälja till rätt pris eller så kan de skicka bilen till en annan handlare så som alla bilhandlare gör.

Nä, här har Volvo Brandt i Uddevalla en allvarlig konkurrent till guldmedaljen för "Sveriges drygaste och otrevligaste bilhandlare"!

Marie Pettersson

mer än ett år sedan

Mycket trevligt bemötande, fick tid för service inom rimlig tid.

John

mer än ett år sedan

Jag kontaktade Toveks för att boka en tid för reparation av en broms. Ringde c:a 15:45 en fredag mitt i sommaren.
Toveks: "Alla är upptagna nu. Kan du återkomma på måndag istället?"
Jag: "Varför återkomma på måndag??"
Toveks: "Jamen vi stänger ju 16:00!"
Jag: "Klockan är inte 16:00 så du kan sätta mig i telefonkö!"
Toveks: "Jaha,,,,? Ja,ja,,,det kan jag väl göra då,,,"
Hamnar hos en kundmottagare och vill boka tid. Får ett väldigt besvärat svar att man inte kan boka tid nu (!) för det är semestertider. (Just därför behöver jag bilen.) Denne undrar sedan var jag bor (??) och säger sedan att om jag har andra ärenden in till Uddevalla så kan jag komma in och fråga då istället. Ja men nu behöver bilen åtgärdas så bilen i sig får bli mitt ärende svarar jag. Något trött och besvärad svarar kundmottagaren att jag får väl komma in på måndag då. Ok så långt. Åker in på måndag, åtgärd påbörjas men det behövs ett par nya delar får jag reda på när jag hämtar bilen. Ok. Delar beställs. Delar skall komma nästa dag men jag får ingen ny tid för montering av dessa. Åker in 2 mil igen nästa dag och frågar om de vet om delarna kommit in.
Kundmottagare svarar bara: "Nä!" och tittar länge på mig. Efter en stund svarar denne: "Men jag kan väl kolla det då." Nej, delarna hade inte kommit. Nästa dag kom delarna men tid bokas inte för montering utan jag får påminna och ligga på om det. Någon dag senare kan delarna monteras. Får tillbaka bilen efter montering av nya delar men på väg hem märker jag att felet kvarstår och är värre än innan så semestertrippen får ställas in tills det blir klart. Det hann bli fredag igen. Åker tillbaka igen tidigt på måndag och reklamerar alltihop. Får det dock snart åtgärdat. Att det kan bli fel någon gång kan jag köpa. Det som retar upp mig är det slöa, trötta och oengagerade bemötandet och det icke proaktiva agerande som fått mig att aldrig mer återvända till Toveks i Uddevalla. Kör fortfarande VW och kommer snart att köpa en ny men den kommer att inhandlas i Göteborg för där var dom mer alerta och tog hand om kunderna. Bedriver man en verksamhet i en stad som nu så hjälplöst töms på butiker och serviceställen bör man sätta kundservice i fokus och börja arbeta proaktivt. Jag växte upp i Uddevallaregionen men har i vuxen ålder bott på lite olika ställen bl.a. flera år i Stockholm. Där kan man räkna med service för där råder en hälsosam konkurrens om kunderna. Något man bör tänka på även i Uddevalla.