Om Handom AB - Städfirma & Dödsbotömning Uddevalla

Handom AB, din kompletta städfirma i Uddevalla! Vi erbjuder allt inom städ, tömning samt städning av dödsbon och flytthjälp. Vi utgår från Uddevalla men har anställda i Västra Götalands län, Jönköpings län, Bohuslän, Hallands län och Älvsborgs län. Kontakta oss för ditt ärende så ser vi över dina behov ihop och lägger upp en bra plan, välkommen!

Tömning & städning av dödsbo

Din professionella partner för tömning och städning av dödsbon med medkänsla.

Vi på Handom är ett dedikerat team av erfarna och medkännande yrkespersoner som specialiserat sig på dödsbos tömning och städning. Vi erbjuder en omsorgsfull och effektiv lösning för att underlätta och stötta er under denna känslosamma tid.

Vår skickliga personal har gedigen erfarenhet och förmågan att hantera varje föremål och personlig tillhörighet med omsorg och respekt. Vi anpassar vårt tillvägagångssätt efter era specifika behov och önskemål för att säkerställa att ni får en tjänst av högsta kvalitet.

Vi arbetar med respekt, integritet och medkänsla för att skapa en trygg och väl omhändertagen miljö för er. Er belåtenhet och välbefinnande är vår högsta prioritet, och vi strävar efter att erbjuda er en positiv och meningsfull upplevelse.

Kontakta oss idag för mer information om våra tjänster. Vi är här för att erbjuda er den professionella support och lättnad ni behöver i denna utmanande tid. Handom - Er medkännande partner för tömning och städning av dödsbon.

Städtjänster

Vi erbjuder allt inom städning, oavsett om det gäller din stora flytt, veckostäd för att underlätta din vardag, städning av ditt kontor eller engångsstädning och fönsterputsning. Kontakta oss för ditt nästa projekt.

Flytthjälp

Är det dags för dig att byta hem? Vi underlättar för dig i den stora processen och hjälper dig med en smidig flytt med fokus på service och flexibilitet. Vi hjälper dig, både företag och privatperson.

Handom

Vi på Handom Ab är specialiserade på att göra svåra situationer lättsammare. Med fokus på dödsbo tömning och städning erbjuder vi även ett brett utbud av andra tjänster för att underlätta din vardag.

Handom AB - Städfirma & Dödsbotömning Uddevallas utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Handom AB - Städfirma & Dödsbotömning Uddevalla Städfirma, Uddevalla - 1
  • Handom AB - Städfirma & Dödsbotömning Uddevalla Städfirma, Uddevalla - 2
  • Handom AB - Städfirma & Dödsbotömning Uddevalla Städfirma, Uddevalla - 3
  • Handom AB - Städfirma & Dödsbotömning Uddevalla Städfirma, Uddevalla - 4
  • Handom AB - Städfirma & Dödsbotömning Uddevalla Städfirma, Uddevalla - 5
  • Handom AB - Städfirma & Dödsbotömning Uddevalla Städfirma, Uddevalla - 6

Handom AB - Städfirma & Dödsbotömning Uddevalla, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Handom AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

03.07.2023

Org.nr:

5594403031

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

-

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

81210 Lokalvård, 45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 49420 Flyttjänster

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Ahmed Haider Dib Khalaf

Suppleant

Madlien Almawed

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

0

Sökord

städning efter dödsfallRensning av bohagHemstädning för bostadsrättsföreningarTrappstädningBorttagning av tillhörigheterFestarrangemangFlyttstädningFlyttstädning med garantiflytthjälpEffektiv städningOmsorgsfull städhjälpStädning av tillhörigheterhemstädbohantverkareEfterlevandestädningdödsboavvecklingStädnings tjänster för äldreGrovstädningHembesök för städningAvveckling av bostadDödsbos städningStädning av ytor och yttre områdenLöpande städningFörtags städningFönsterputsningPrivat boendestädningPålitlig städserviceStädning av kontorslokalerstädning efter feststädningstjänsterHemstädning för äldreTömning av tillgångarefterlevande checklistaStädning av äldreboendeStädning och uppackningProfessionell bohags tömningStädning före och efter evenemangStädning av företagslokalerDödsbos tömningkontorsstädStädning för fastighetsägarestädningFlytthjälp till äldreboendedödsbohanteringPersonlig städnings tjänstEffektiv dödsbo städningHemstädning med noggrannhetPackning och uppackningDödsbos värderingDödsbo städning och bort skaffningHemstädning prisRenoverings städninghandomPersonlig städningRenhet och ordningStädning för äldreboendenStädnings tjänsterDödsbo hanteringHemorganisationKontorsstädningProfessionell städningStädning av efterlevandeStädning efter bortgångstädtjänsterstädning efter bröllopetStädhjälp vid bostadsbyteAnpassad städningstädning prisStorstädningHemstädning på schemachecklistaDiskret städnings tjänstOmsorgsfull tömningDiskret städningHemstädning tjänsterFönsterputsDödsbo upplösningDödsbo servicePackhjälptömma dödsboStädning av fastighetHemstädning för privatpersonerDödsfall städningEkologisk städningÄldreboendes städningByggstädningBostadsstädningFlyttstädning offertStädnings experterdödsboflyttEmpatisk serviceStädning av dödsbo tillbehörstäda dödsboRensning av tillgångar efter dödsfallHemstädningEvenemangs planeringHemstädning efter renoveringDödsbo saneringstädning av dödsboStädning inför evenemang

Möjliga telefonnummerformat

076558755807-655 875 58076-558 75 580765-58 75 58076-5587558