Gustav adolfsvägen 2185640 Sundsvall

Restaurang Grankotten har serverat fika och mat på Norra stadsberget i Sundsvall sedan 1901. Restaurangen drivs av familjen Steringer. Tanken med Grankotten är enkel: vi vill vara en del av livets alla stunder, med god mat, vackra omgivningar och vidunderlig utsikt. Det gör vi genom att laga riktigt god mat, ordna evenemang för företag och privatpersoner och alltid ha våffeljärnen varma.

Kärrlyckegatan 2741878 Göteborg

Med en flexibel organisation har vi möjlighet att ta oss an alla typer av uppdrag. Alltifrån taktäckning av ett större varuhus, en imponerade infinitypool eller ett p-däck på 3000 kvm. Med detta har vi också ett brett spektrum av kunder, från större fastighetsägare till byggbolag och privatpersoner. För oss är inget uppdrag för litet eller för stort. Vi har tätskikt för alla tillfällen.

Skagen Thorsberg53394 Hällekis

5 (1)

Vi erbjuder naturstensarbeten, inom och utomhus. Kinnekullekalksten, marmor, granit och skiffer. Välkommen att kontakta oss!

Fallhammargatan 1B72133 Västerås

4.83 (6)

Dags för renovering? Då har du hittat rätt! För oss är alla kunder intressanta oavsett om de är företag eller privatpersoner. I våra projekt har vi alltid ambitionen att överträffa våra kunders förväntningar och oss själva i utförandet.

Norra Ågatan 3043135 Mölndal

3.2 (5)

ByggKompaniet® har mer än 25 års erfarenhet av uterum och inglasningar av altaner. Vi har specialiserat oss på personlig försäljning och montering av uterum och skjutdörrar från ett flertal olika leverantörer vilket gör att vi kan leverera vad som passar bäst till just ditt hus.Byggkompaniet® Uterum erbjuder totalentreprenadByggkompaniet Uterum bygger alltid med egen personal

Sjöviksvägen Strökärr64297 Bettna

5 (4)

Nymilsgatan 4542170 Västra Frölunda

Vi jobbar inom allt som kommer till bygg. Vi rycker även ut på kvällar och helger. Företaget startades i Norge 2009 och finns idag i Göteborg. Hos oss får ni kostnadsfria offerter!

Pålsbo Perstorp 159592 Mjölby

Byggnadsföretaget Bygg & Service i Boxholm startades 2009 och drivs av Thomas Johnsson. Thomas är utbildad byggnadssnickare och har mycket lång erfarenhet inom byggbranschen. Bygg & Service utför stora och små byggprojekt i Motala, Mjölby och Linköping med omnejd. Företagets verkstad och kontor finns i Boxholm. Våra kunder är företag, föreningar och privatpersoner. Vår grundtanke är att erbjuda dig som kund ett helhetskoncept inom bygg från start till mål. Du har uppdraget. Vi har kompetensen. Dessutom har vi ett gott samarbete med duktiga företag inom el, vvs, plåt, gräventreprenad och mureri.