Om Erikas Tak & Bygg AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Erikas Tak & Bygg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnErikas Tak & Bygg AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande04.04.2011
Org.nr:5568484439
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader, 45110 Handel med personbilar och lätta motorfordon, 45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar, 45320 Detaljhandel med reservdelar och tillbehör till motorfordon utom motorcyklar, 45400 Handel med och service av motorcyklar inklusive reservdelar och tillbehör

Exekutiva befattningar/Administration

Erika PoskuteOrdförande
Svyatoslav TymofeyevLedamot
Erika PoskuteLedamot
Ivan AdamchykSuppleant
Kari Tapani KorpelainenRevisor

Omdömen om Erikas Tak & Bygg AB

Naufal Alizadé

mer än ett år sedan

Jag har varit i kontakt med många väletablerade och seriösa takläggare innan jag men Erikas Tak var helt enkelt bättre på alla fronter: den allmänna intrycket, bemötande, prismässigt och sist men inte minst kvalitetsmässigt.
Vi är så pass nöjda att vi bestämde oss att gå ett steg längre i renoveringen och anlita Erikas Tak igen.
Vill tacka särskild Jacob, Hakim och alla andra killar som var involverade i takläggningen.

Ylva & Roger

mer än ett år sedan

Vi kan varmt rekommendera Erikas Tak & Bygg. Vi tog kontakt med Erika ang. renovering/ombyggnad av vår altan. Jakob kom snabbt förbi oss, lyssnade på våra önskemål och gav oss tips och förslag om vad vi skulle kunna förbättra. Offerten var tydlig. Den överenskomna summa var också den summa som vi i slutändan betalade.

De fyra killar som var hos oss var trevliga, noggranna och fantastiskt arbetsamma. Allt gammalt virke och skräp forslades bort redan första dagen som de började hos oss. Arbetet tog drygt en vecka och det blev jättefint ! Ylva o Roger

Susanna Järlund

mer än ett år sedan

Trevliga att ha att göra med från början till slut. Svarar alltid på frågor på telefon och mejl. Bra priser och ett utmärkt utfört jobb vad vi kan se.

Maria Zackariasson

mer än ett år sedan

Vi valde Erikas Tak och Bygg för att sätta upp ett snörasskydd på taket. De genomförde arbetet på ett bra sätt och inte minst så skedde allt snabbt, enkelt och utan krångel - från den första kontakten till fakturan. Vi är mycket nöjda och kan tänka oss anlita dem igen.

Erika-Kleo

mer än ett år sedan

Jag fick fötroende efter samtal med Erika. Hon pratar tydligt, enkelt och gör vad lovar. Jätte bra företag och kan rekommendera de till andra. Jag var jätte nöjd med de. De ändra mitt liv till bättre.

Ann-Sofie

mer än ett år sedan

Vi är jättenöjda med utförd takäggning på vårt radhus. Mycket bra och välgjort. Väldigt lätt att få kontakt med också under tiden med ev frågor man hade.

Eva V.

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med hela arbetet med taket och en del reparationer. Vi fick en tydlig och detaljerad offert. De höll tider och kostnader. Och Vi kände oss helt lugna i hela processen ;)
Rekommenderas!

Nina sommer

mer än ett år sedan

Killarna på Erikas Tak & Bygg fixade hela takrenovering på bara en vecka. Taket blev jättefin och killarna var mycket proffsiga. Dessutomfick vi bästa priset hos dem. Redan offerten visade att företaget är jobbar på ett mycket någgran sått då all material m.m var specad i detalj. Jakob gjorde en mycket någgran översyn av taket innan som var gratis. Erika var hela tiden kontaktbart och fixade all administration. Killarna som var på plats var snälla, ordningssamma och vi fick känslan att dem var ett bra team som vet exakt vad som ska göras. Vi är supernöjda med allt och kan bara rekommendera företaget.

Jonas

mer än ett år sedan

Vi kan verkligen rekommendera Erikas tak & bygg. De bytte ut ett 50-tal takpannor på vårt hus. De kom när de sa att de skulle komma och gjorde ett mkt bra jobb. Dessutom var de hela tiden tydliga i vad som behövde göras och alltid trevliga.

Elisabeth Lindner

mer än ett år sedan

Erikas Tak & Bygg har bytt träpanelen på mitt hus i skärgården. Mycket fint arbete! Jag är väldigt nöjd!
Något som också var mycket bra var att jag fick den gamla panelen söndersågad och lagd i Big Bags och sedan borttransporterad från ön utan att behöva tjata om det.
Kan varmt rekommendera denna firma.

Alexander Johannisson

mer än ett år sedan

Ta bort 2 lager panel
Vindskivor
Rätta upp till rätt vinkel av fasaden
Ny fasad med luftspalt och 45 isolering , grund målning och målning *2
Nya fönsterfoder
Kolla av trä stommen
Byte av sylen samt del fönsterkarm vid rötskada
Mycket nöjd!
Bra samarbete, god lyssnare

Anders

mer än ett år sedan

Trevligt bemötande, tydliga vad som ingår/inte ingår, proffsigt arbete med vårt behov i fokus. Lyhörda ang materialval. Höll tidplanen. Rekommenderar varmt Erikas Tak & Bygg

Jessica och Emil

mer än ett år sedan

Efter att ha anlitat Erikas Tak & Bygg AB juli 2012 så kan jag säga att de levt upp till allt de lovade. De ger en helt fantastiskt tydlig offert och de svarar på alla frågor som man har på ett bra och adekvat sätt.
Deras personal var väldigt flitiga (inga onödiga pauser här inte) och duktiga.
Jag kan varmt rekommendera denna firma.

Camilla

mer än ett år sedan

Jag har anlitat Erikas Tak & Bygg 3 ggr - Fasad, Köks- och Tvättstugerenovering och är mycket nöjd med deras arbete och service! Jag har bara bra saker att säga om detta företag.

Jag är väldigt petig av mig och tar alltid in flera offerter från olika firmor och träffar dom innan jag bestämmer mig. Jag väger in alltifrån pris, service, bemötande, noggrannhet, kvalité, uppskattning av tid m.m. och tycker att Erika och hennes medarbetare håller måttet på samtliga delar.
Man får inte mig helt nöjd särskilt lätt, men jag är mer än nöjd med deras arbete och kan varmt rekommendera dom!

Nu är det dags att byta taket på garaget och då är Erikas Tak & Bygg det självklara valet för oss.

Maria Wegebrand

mer än ett år sedan

Jag har anlitat dem vid två tillfällen och varit lika nöjd vid båda uppdragen. De höll sig till offererat pris och inte några smygpåslag. Det de åtar sig att göra, gör de till 100%, jobbar snabbt och effektivt tills de är klara.

Viktorija, Hässelby

mer än ett år sedan

Vi anlitade Erikas Tak och Bygg för att bygga altan, räcke samt en trappa. Vi är 100% nöjda med arbetet som höll mycket hög kvalitet, det blev utfört exakt enligt vår ritning och inom den överenskomna tiden och kostnaden.

Vi rekommenderar varmt Erikas Tak och Bygg som vi upplever är en mycket professionell och seriös aktör i branschen

Missnöjd Kund

mer än ett år sedan

Vi har anlitat företaget för fasadrenovering och har blivit mycket nöjda.Killarna som har utfört arbete var
extremt noggranna och gjorde verkligen toppenjobb.
Vi kan verkligen rekommendera detta företag till alla!!
MVH Alizade och Malin

Maria Wegebrand

mer än ett år sedan

Har anlitat Erikas Tak & Bygg vid tre tillfällen. De gör det jobb de utlovar till ett bra pris och jag har varit nöjd alla tre gångerna. De håller sig till offererat pris och arbetar snabbt och effektivt. Arbetsledaren talar flytande svenska även i fall inte all personal gör det. Alla som har arbetat hemma hos mig har varit trevliga, rara och ödmjuka killar. Jag kommer anlita Erikas Tak & Bygg även vid min nästa renovering.

Anna Lindström

mer än ett år sedan

Erikas har lagt om taket på vårt hus. Vi är väldigt nöjda med allt från offert till utfört arbete. Snabbt, snyggt och till bra pris.Vänligt bemötande från alla inblandade. Vi kan varmt rekommendera Erikas tak & bygg! Anna & Johan

Hanna Billinger

mer än ett år sedan

Ordning och reda, passar tider, lyssnar prestigelöst på feedback. Tydlig offert och prisvärt. Bra resultat. Rekommendera verkligen! /Hanna

Malin Fagerström

mer än ett år sedan

Anlitade Erikas Tak för att byta taket på vårt hus. Både Erika och Jakob var förtroendeingivande, serviceminded och proffsiga. Bra återkoppling. Jag är nöjd med mitt nya tak!

Susanne Francke

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med vårt nya tak. Omläggning av takpannor, byte av takpapp, vindskivor mm gick snabbt och var nästan helt på tid. Bra löpande information under pågående arbete. De som jobbade var mycket vänliga och plockade iordning efter sig på ett exemplariskt sätt. Vi kommer att använda Erikas Tak och Bygg igen redan i vår.

Lennart Larsson

mer än ett år sedan

Vår samfällighet består av flera radhuslängor blandat med fristående villor, och vi stod nu inför att byta ut hela takavvattningssystemet på alla våra radhus. Ett stort arbete som förutom att byta ut alla hängrännor och stuprör även inkluderade nya takfotsbrädor och takplåt på totalt över 50 radhusfastigheter.

Det var lätt att få förtroende för entreprenörerna Erika och Jakob. De pratade enkelt och rakt, och svängde sig inte med termer man inte förstod. Offerten var välskriven och tydlig, och inte minst viktigt, lägst av dem vi tog in.

Arbetet påbörjades vid överenskommen tid, och alla tidsramar hölls med råge. Vi hade veckomöten för att diskutera hur arbetet fortskred och för att förekomma problem.

Efter arbetets slut anlitade vi en oberoende besiktningsman för att kontrollera utfört arbete, och de få kommentarer han lämnade åtgärdades omedelbart av entreprenören.

Vi är mycket nöjda med Erikas Tak och Bygg AB, och som samfällighetens projektledare för detta arbete kan jag varmt rekommendera detta företag.

Anders W

mer än ett år sedan

Vi har på kort varsel fått hjälp att lägga om vårt tak. Erika och hennes gäng genomförde det på ett mycket bra sätt och till den offererade kostnaden. Rekommenderas!

Birgitta O.

mer än ett år sedan

Mitt första intryck var mycket positivt. Fick ett bra förtroende av Erika och Jakob som personer, och deras yrkeskunskap.

Har uppskattat den kontinuerliga information av vad som skall göras, och skadan på taket, har sett bilder.

Att arbetet har utförts på den tid som angavs. Killarna har varit här varje dag, vilket är ganska ovanligt. Trevliga killar. Har städat upp på tomten regelbundet. Nu när det är klart, inget skräp finns kvar.

Kan bara säga att jag är mycket nöjd med utförandet av arbetet och resultatet.
Kommer naturligtvis att rekommendera er.

Anna

mer än ett år sedan

Vi kan verkligen rekommendera Erikas tak & bygg. Vi har anlitat dem flera ggr och senast för en taktvätt och nytt trädäck på större balkong. Mycket noggranna och ett väldigt bra bemötande. Vi har stor erfarenhet av hantverkare och detta företag skiljer sig i mängden med deras känsla för kvalitet och kundnöjdhet.

Simeon

mer än ett år sedan

Efter att ha anlitat företaget för snöskottning under förra vintern fanns ett uppbyggt förtroende. Alltid på tid och debitering till överenskommen kostnad. Nu var det dax för att låta betongtakpannorna få en synnerligen välbehövlig rengörning. Mossa och övrig oönskad beväxtning blev minutiöst borttagen och fakturan innehöll samma summa som offerten. Tid för start och slut hölls också. Nöjd kund!

Marie Gurfors

mer än ett år sedan

Efter att spenderat mycket tid på att välja hantverkare för att bygga en veranda och en stödmur föll valet på Erikas Tak och Bygg, vilket jag idag är mycket glad för. Alla i bolaget som jag var I kontakt med var professionella genom
hela processen. Allt från seriös informationsinhämtning till offert och genomförande.

Även efteråt då jag blev kontaktad för att ge mitt omdöme samt formellt godkänna jobbet.

Resultatet blev över förväntan och jag uppskattar speciellt arbetsledarens egna idéer och förmåga att kommunicera vid oklarheter.

De visade även en genomgående “inget är omöjligt-attityd”.

Prismässigt låg de också bra till och de gjorde ingen skillnad på pris beroende på om jag valde
att använda rot-avdrag eller inte (något jag trodde var självklart men visade sig inte vara så för många andra…) Jag har bara positiva saker att säga och kommer vända mig till dem igen om
jag behöver hjälp framöver.

Rasmus

mer än ett år sedan

Superbra samarbete, service och arbete. Allt vart tipp topp! Snabbt och bra utfört, exakt på den tiden som sades.

Peter Hoas

mer än ett år sedan

Vi anlitade Erikas Tak & Bygg för att lägga om taket på vårt hus. Vi är väldigt nöjda med hela processen från början till slut. Tidsplanen följdes, faktureringen stämde på öret och hela tiden ett gott bemötande. Ärliga, trevliga och lyhörda. Rekommenderas!

Ilona Danylchenko

mer än ett år sedan

Vi anlitade Erikas Tak & Bygg för att lägga om vårt tak. Vi är mycket nöjda och kan rekommendera dom!
Pris och antal arbetsdagar stämde och allt fungerade jättebra. Vi hade fem olika takfirmor här och Erika och Jakob gav de bästa bemötande och var väldigt serviceinriktade.
Vi är glada att vi anlitade dom och kommer göra det i fortsättningen också!

Uffe Mattsson

mer än ett år sedan

Dm höll vad dom lovade, var oerhört engagerade och gjorde ett mycket bra jobb

Robert Trygg

mer än ett år sedan

Vi har anlitat Erikas tak och bygg 4 gånger. En takomläggning, renoverat en trapp, målat alla fönster och en lång lista på jobb inne i huset (garderober, målning etc.).
Trevligt bemötande och väl utförda arbeten, lyhörda för hur man vill ha det och fixar snabbt och utan knorr om det blir något som man inte blir helt nöjd med.