Vägbeskrivning

tandlagningar

gav 4740 företag
Karta
 • Stora södergatan 17
  22223 LUND
  Visa vägbeskrivning
  046-211 36...
  Visa nummer
  Öppet
  Vi vårdar dina tänder i Lund. Tandläkare Sten Frostgård, Danielle Hesarod och Niklas Thuring. Tandhygienist Gunilla Olsson och Karoline Aspegren samt tandsköterskorna Rebecca Hedberg, Marianne Nilsson, Margareta Kärne och Anna Gren. Vi är en mindre privat praktik som tar emot patienter i alla åldrar. Fri barn och ungdomstandvård t.o.m. det år du fyller 22 år.
 • Prästgatan 29
  83131 ÖSTERSUND
  Visa vägbeskrivning
  063-10 04...
  Visa nummer
  (3
  Öppet
  Mottagningen Hos Tandläkarna Narup & Ludwig får du hjälp med all sorts tandvård i en trygg och trivsam miljö. Vi satsar på hög kvalitet och bra service med dig som patient i främsta rummet. Målet är en god mun- och tandhälsa livet ut. Tyvärr tar vi inte emot nya patienter just nu men du får jätte gärna ställa dig på våran kölista. Maila oss ditt namn, telefonnummer och att du vill stå i kö så kontaktar vi dig så snart det blir din tur. Du hittar oss i Östersund på Prästgatan 29, varmt välkommen!
 • Careliigatan 9A
  63219 ESKILSTUNA
  Visa vägbeskrivning
  016-13 33...
  Visa nummer
  (1
  Öppet
  Hos oss får du tandvård med hög kvalitet och ett personligt bemötande. Vi erbjuder allt från allmäntandvård, implantat och kirurgi till estetisk tandvård. Oavsett om du har ett litet eller ett stort behov är du välkommen.
 • Midgårdsgatan 1
  26271 ÄNGELHOLM
  Visa vägbeskrivning
  0431-41 12...
  Visa nummer
  Öppet
  Vi är ett entusiastiskt och kvalitetsmedvetet gäng som tillsammans med dig vill värna om en god munhälsa och ett vackert leende. Med varsam hand och moderna hjälpmedel underlättar vi behandlingen för dig. Vi utför alla typer av terapi från estetisk tandvård till implantat.
 • Fristadstorget 8
  63218 ESKILSTUNA
  Visa vägbeskrivning
  016-51 07...
  Visa nummer
  Öppet
  Hos oss får du en kompetent tandvård med lång erfarenhet. Vi behandlar både yngre och äldre kunder och tar gärna emot hela familjer. Fri barntandvård 3-21 år. Vården vi erbjuder har hög kvalitet och vi använder oss av den senaste tekniken. Vi sätter dialogen med dig i första hand, så att vi tillsammans kommer fram till vilken behandlingsform som är mest passande. Vi samarbetar även med specialisttandvården. På praktiken talar vi också finska ,engelska, arabiska och syrianska.
 • Medborgargatan 31J
  85630 SUNDSVALL
  Visa vägbeskrivning
  060-15 84...
  Visa nummer
  Öppet
  Vi erbjuder en lugn och trygg miljö i en helt nybyggd praktik med moderna utrustningar. Vi utgår från dina önskemål och i dialogen med dig ger vi alltid olika behandlingsalternativ och skriftliga kostnadsförslag.Varmt välkommen in till oss! Tandläkarna Eva, Raymond och Johan.
 • Engelbrektsplan 2
  11434 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-660 64...
  Visa nummer
  Öppet
  Vi är en modern tandläkarpraktik som erbjuder förebyggande och vårdande akuttandvård i en trevlig miljö och med trevlig personal.
 • Drottninggatan 27
  65225 KARLSTAD
  Visa vägbeskrivning
  054-21 10...
  Visa nummer
  (3
  Välkommen till Tandläkare Eva Hagerfors och Tandhygienist Gun Andersson! Vår målsättning är att ge dig en högkvalitativ vård i en lugn och trygg miljö. Tillsammans skapar vi förutsättningar för en bibehållen god eller förbättrad tandhälsa.
 • Hospitalstorget 2B
  58227 LINKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  013-10 13...
  Visa nummer
  Vi utför alla typer av behandlingar inom allmäntandvård och vår målsättning är att du som patient hos oss ska uppnå eller bibehålla en långsiktigt god tandhälsa och känna dig trygg i våra händer när du behöver genomgå tandbehandling.
 • Doktor Fries Torg 6
  41323 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-82 36...
  Visa nummer
  Öppet
  Välkommen till tandläkare Lars-Gunnar Karlsson! Vi är en modern praktik på Dr. Fries Torg i Centrala Göteborg. Här möter du engagemang, glädje och kunskap. Med en bred kompetens inom tandvård, från enklare tandkontroller till avancerad specialistvård, använder vi den senaste tekniken och behandlingsmetoderna. Vid behov samarbetar vi med specialister inom tandkirurgi, rotfyllning, tandlossning, bettfysiologi, tandreglering och barntandvård.
 • Box 7309
  40236 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-12 87...
  Visa nummer
  Välkommen! Du är välkommen till vår tandläkarmottagning med all modern utrustning. Vi använder den senaste tekniken och lägger stor vikt vid smärtfri behandling. Hos oss är Du patienten med stort P - vi är till för Dig!
 • Sibeliusgången 22
  16477 KISTA
  Visa vägbeskrivning
  08-751 53...
  Visa nummer
  (3
  Öppet
  Kunskap, glädje och vänligt bemötande är våra ledord. Vi är ett väl sammansvetsat team med två tandläkare, två sköterskor och en tandhygienist. Vi utför implantat, allmäntandvård och estetisk tandvård. Vi tar emot nya och akuta patienter.
 • Gasverksgatan 9
  25218 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  042-13 62...
  Visa nummer
  Öppet
  Alla är varmt välkomna till Baldetorp Tandvård. Vi är en modern praktik som utför allt från enkla till svåra behandlingar i en lugn och avspänd miljö. Legitimerad Tandläkare: Mats Baldetorp, Legitimerad Tandhygienist: Lena Hansson, Tandsköterska: Martine.Endast tidsbeställning.Välkommen!
 • Östra Rönneholmsvägen 26
  21147 MALMÖ
  Visa vägbeskrivning
  040-23 55...2
  Visa nummer
  Öppet
  Välkommen till din tandläkare på Rönneholm. Rönneholms Tandvård utför all form av tandvård. Hos oss får du alltid ett personligt omhändertagande i en lugn miljö. Vårt mål är att våra patienter känner sig väl omhändertagna. Vi vill ge bästa möjliga tandvård avseende personligt bemötande, teknik och miljö. Du får alltid den optimala behandlingen utifrån dina individuella behov. Vårt klinik hittar du på Östra Rönneholmsvägen 26 vid Statsteater granne med café Systrar & Bröder.
 • Thoméegränd 18
  83134 ÖSTERSUND
  Visa vägbeskrivning
  063-51 84...2
  Visa nummer
  Klinken och tandläkare Helene Tangas står för hög kvalité, inte bara vad gäller tandvård och behandlingar som utförs här, utan även teknologin, inredningen och miljön. Att besöka oss på kliniken Tandfén är menat att ge er en trygg och behaglig upplevelse i ljus och modern miljö.
tandlagningar gav 4740 företag
Static map