Om företaget

Hej och välkommen till Dentalgruppen. Vår tandläkarpraktik ligger vid Rådhustorget, mitt i centrala Västervik. Egen parkering för våra patienter och nära busshållplats och apotek. Hos oss arbetar tandläkare, tandhygienister och...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0490-313...
Adress

Rådhusgatan 48A

59333 Västervik

Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Öppet

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image

Om oss

Hej och välkommen till Dentalgruppen.

Vår tandläkarpraktik ligger vid Rådhustorget, mitt i centrala Västervik. Egen parkering för våra patienter och nära busshållplats och apotek. Hos oss arbetar tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som på bästa sätt vill hjälpa dig och råda dig om hur du ska ta hand om dina tänder.

Välkommen! - Margarita Tsakiridou, leg. tandläkare Dentalgruppen

Omdömen

Anonym användare

Mer än ett år sedan

funkar bra och personalen är alltid trevliga!

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

049031300

04-903 13 00

049-03 13 00

0490-313 00