Om Svarta Saxen

Modernt och trendigt eller klassiskt och tidlöst. Vi lyssnar på dig, det viktigaste för oss är dina önskemål. Varmt välkommen!

I fräscha lokaler på Haga nära Umeå centrum ligger frisörsalong Svarta Saxen beläget. Våra kreativa frisörer utför det mesta inom hårvård och går ständigt på kurser för att lära sig mer om de senaste teknikerna och produkterna.

Frisör Svarta saxen är en trendig frisörsalong med frisörer i Umeå som ständigt håller sig uppdaterade vad gäller mode och trend. Vi gör det mesta inom hårvård, såsom klippning, färg- och foliejobb, slingor , permanent, brynfärg och piercing. Vi har kvalitetsprodukter från Kevin Murphy, Color.me, Disp , K18 Emite make-up, Blomdahls,

Vi har har noggrant valt ut de bästa och mest meriterande produkterna och verktygen för att ge dig så bra resultat som möjligt och vi sätter alltid våra kunder i fokus.

På frisörsalong Svarta Saxen i Umeå möter du vårat team, Clarissa, Jennie ,Malin och Elin vi älskar vårt jobb! Att varje dag få träffa olika personligheter och få äran att hjälp dem med deras hår är glädje för oss!

Med kundens önskemål i centrum ger vi råd och tips.

Vi är måna om att verkligen lyssna till dig och utifrån detta hitta din stil.

Varmt välkomna!

Svarta Saxens utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Svarta Saxen Frisör, Umeå - 1
  • Svarta Saxen Frisör, Umeå - 2
  • Svarta Saxen Frisör, Umeå - 3

Svarta Saxen, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

09013561009-013 56 10090-13 56 100901-356 10