Om företaget

Modernt och trendigt eller klassiskt och tidlöst. Vi lyssnar på dig, det viktigaste för oss är dina önskemål. Varmt välkommen!

Läs mer om företaget
Telefonnummer
090-13 56...
Adress

Sandaparken 7

90344 Umeå

Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Modernt och trendigt eller klassiskt och tidlöst. Vi lyssnar på dig, det viktigaste för oss är dina önskemål. Varmt välkommen!

I fräscha lokaler på Haga nära Umeå centrum ligger frisörsalong Svarta Saxen beläget. Våra kreativa frisörer utför det mesta inom hårvård och går ständigt på kurser för att lära sig mer om de senaste teknikerna och produkterna.

Frisör Svarta saxen är en trendig frisörsalong med frisörer i Umeå som ständigt håller sig uppdaterade vad gäller mode och trend. Vi gör det mesta inom hårvård, såsom klippning, färg- och foliejobb, slingor , permanent, brynfärg och piercing. Vi har kvalitetsprodukter från Kevin Murphy, Color.me, Disp , K18 Emite make-up, Blomdahls,

Vi har har noggrant valt ut de bästa och mest meriterande produkterna och verktygen för att ge dig så bra resultat som möjligt och vi sätter alltid våra kunder i fokus.

På frisörsalong Svarta Saxen i Umeå möter du vårat team, Clarissa, Jennie ,Malin och Elin vi älskar vårt jobb! Att varje dag få träffa olika personligheter och få äran att hjälp dem med deras hår är glädje för oss!

Med kundens önskemål i centrum ger vi råd och tips.

Vi är måna om att verkligen lyssna till dig och utifrån detta hitta din stil.

Varmt välkomna!

Svarta Saxens utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

090135610

09-013 56 10

090-13 56 10

0901-356 10