kevin murphy 

gav 49 företag inom detta område

Salong La Femme - Frisör Karlshamn

Öppet

Drottninggatan 6437436 Karlshamn

Välkommen till Salong La Femme!Din frisörsalong i centrala Karlshamn. Du hittar oss på Drottninggatan 64Här arbetar vi många frisörer med härliga stilar och personligheter. Du får alltid ett personligt bemötande, rådgivning och kan förvänta dig ett fantastiskt resultat. Våga vara VACKER!

Svarta Saxen

Öppet

Sandaparken 790344 Umeå
logo

Modernt och trendigt eller klassiskt och tidlöst. Vi lyssnar på dig, det viktigaste för oss är dina önskemål. Varmt välkommen!

Hårdesign Höör AB

Öppet

Järnvägsgatan 424330 Höör

Klipp, färg, tvätt, styling, uppsättning, bal, brud, perm, bryn, extensions, ansiktsbeh, hudåtstramning, spraytan.

Klippa Askim

Öppet

(4)

Askims kyrkväg 4643642 Askim
logo

En växande frisörkedja som drivs framåt med stolthet och passion för yrket. Det är med stor glädje vi utvecklas tillsammans och varje frisör ges möjlighet att bli sitt bästa jag.

Roots of Sweden AB

(5)

Gamla Rådstugugatan 2460224 Norrköping
logo

Oavsett om du är trendslav eller bara vill göra ditt hår en tjänst erbjuder vi kompetens, kvalitetsprodukter och det lilla extra. Hos oss får du egen tid under hela din behandling. Vi tror inte på att dubbelboka eller jobba med flera kunder samtidigt. Vi strävar efter att höja seriositeten i vårt yrke och ser det som en självklarhet att alla på vår salong ska ha gesällbrev och frisörlicens.

Hårbolaget

Öppet

Stupvägen 119142 Sollentuna
logo

Välkommen till Hårbolaget!En frisyr värd att minnas, och bäras. Produkter av högsta kvalité. Avslappnad och trevlig miljö. Detta är vad vi lovar dig hos oss på Hårbolaget i Sollentuna.Vi erbjuder allt från klippning, till färg & toning, slingor, uppsättningar, stylingvård samt medicinsk fotvård. Belägen på nedre plan i Helenelunds centrum endast ett stenkast från tågstationen finner du Ylva, Anette, Pia och Helene inne på salongen, redo att fixa din drömfrisyr.

Salong Axelsson

Öppet

(4.17)

Stenportsgatan 653130 Lidköping
logo

Vi vill hälsa dig som kund välkommen in till oss!Vi älskar vårat jobb & att få ta hand om dig som kund!Vi har en stor butik med allt inom hår & lite mer!Vi arbetar med dem senastetrenderna & teknikerna vilket gör att vi kan hålla en hög nivå på salongen.Vi är tillsammans ett glatt, inspirerade & kreativt gäng som tar vårt jobb på största allvar & ger allt för att du som kund ska vara mer än nöjd efter ett besök hos oss.Vårt mål är att ge dig som kund en härlig helhetsupplevelse🖤

Bena

Öppet

(4.47)

Gibraltargatan 641132 Göteborg
logo

Vi har lång erfarenhet vad det gäller klippning och dessutom så arbetar vi med det kända märken BENA!

Frisörimperiet

Öppet

Farsta plan 2512347 Farsta
logo

Hos oss hittar du professionella frisörer med många års erfarenhet, hög kvalitet och god service är våra riktlinjer. Genom nyskapande och kreativitet hjälper vi dig skapa ett personligt utseende som inte bara passar för stunden, utan som du ska trivas med varje dag. Välkomna!

Hårstudio 11

(5)

Godtemplaregatan 1128131 Hässleholm
logo

Salong Zandhoff & Co

Öppet

Storgatan 4046130 Trollhättan
logo

1999 öppnades dörrarna till vår salong på en av Trollhättans äldsta gator. Sen dess har salongsytan fördubblats och teamet utvecklats!I våra mysiga och ombonade lokaler är alla välkomna, våra frisörer jobbar med hög kvalitet och erbjuder ett brett utbud av behandlingar som passar just dig för att du ska känna dig som ditt bästa jag!Varmt välkomna in till oss för att njuta av en avkopplande stund!

Två Stylister - Nelly

Öppet

Rådsvägen 5A14148 Huddinge
logo

Personlig bemötande där du är i centrum

Hårhörnan

Styrbjörnsgatan 575334 Uppsala
logo

Köpmangatan 4 - Frisörer

Öppet

Köpmangatan 4A57230 Oskarshamn
logo

Här kan du i en lugn och skön miljö sitta ner och bli omhändertagen av vår kunniga personal. Vi arbetar med produkter som är snälla mot dig som kund, oss frisörer, våra djur och vår natur! Utan att för den skull minska vår kreativitet! - Mathilda, Lisa, Ebba, Olivia & Lina

WOW Hairdressing AB

Öppet

Storgatan 5090326 Umeå
logo

Hos oss får du hjälp med klippning, färgning, uppsättningar, rakning, makeup, bruduppsättningar, permanent och styling.

Scissor Hands

Öppet

Norra Agnegatan 4111229 Stockholm
logo

Behöver du råd om vilka produkter eller vilken frisyr som passar just dig? Hos oss hittar du 8 kreativa frisörer som är redo att hjälpa dig. Kom gärna in för en konsultation eller boka din tid online. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Lockande Frisörer AB

Stängt

(5)

Villagatan 6189137 Örnsköldsvik
logo

- Kom som du är, gå som du vill vara -Hos oss ingår alltid tvätt och fön/styling vid behandling, om det inte står något annat.När du bokar en längre behandling, såsom färgning och permanent bjuder vi på kaffe/thé, god macka och fika.Salongen ligger i markplan och gör det därför enkelt att ta sig in med både rullator och rullstol.Vi har också byggt en liten ramp med väggfast ledstång upp till schamponeringarna för att underlätta för er som har svårt att ta sig fram.

Hår och Kroppsverkstan

Öppet

Strandvägen 2368630 Sunne

Hantverket Frisör & Shop

Öppet

(3.33)

Hantverksvägen 1543633 Askim

Session MAP AB

Stängt

Skalbanksvägen 5E45155 Uddevalla

Salong it

(4.73)

Kyrkogatan 3141108 Göteborg

Styling Crew

Öppet

(4)

Järnvägstorget 90328 Umeå

Nyans Hair & Makeup

Stationsvägen 1C43537 Mölnlycke

Lobh Studios

Öppet

Rosengatan 241310 Göteborg

agaton sax

Brunnsgatan 755317 Jönköping
0