Se på karta
Hantverkargatan 6511231 Stockholm

4.13 (8)

Krannigatan 595336 Haparanda

På Sushi och Indiskt i Haparanda kombinerar vi det bästa av två matvärldar: sushi och indiskt. Restaurangen drivs av erfarna krögare och alla mat lagas från grunden enligt traditionella recept och kokkonster. Du är välkommen att njuta av en måltid på restaurangen men det går också bra att beställa mat för avhämtning och numera även för hemkörning.

Södra hamngatan 241106 Göteborg

2.67 (30)

Vill du ha kinesisk mat utöver det vanliga? Då skall du besöka Ching Palace som är belägen i hjärtat av Göteborg. Varmrättsbuffé, teppanyakibuffé, suchibuffé, salladsbuffé, efterrättsbuffé. A La Carte. Varmt välkomna!

Restaurang Sökord

Prästgatan 625224 Helsingborg

2.75 (4)

Välkommen till Kyoto Sushi. Vi på Kyoto Sushi vill önska dig varmt välkommen till vår restaurang! Här kan du prova på den japanska nationalrätten, sushi. Sushi är inte bara en av världens mest lyxiga maträtter, den är också väldigt nyttig. Sushin är både kalorisnål, protein- och vitaminrik, samt nyttig för både kropp och själ. Vi ser fram emot ditt besök hos oss!

4 (2)

Vi är en asiatisk restaurang i Ludvika!Hos oss kan ni äta japansk, kinesisk och thailändsk mat.Kom och trivs med dina vänner och familj, såväl vardag som helgdag. Här finns något för alla smaker!

Kungstorget 441117 Göteborg

Besök vår moderna Wok- o. Sushirestaurang mitt i Göteborgs hjärta. Upplev det Asiatiska köket. Är du som privatperson eller företag ute efter catering kan Vi skräddarsy efter Era önskemål. VÄLKOMMEN!

Restaurang Sökord

Besök vår moderna Wok- o. Sushirestaurang mitt i Göteborgs hjärta. Upplev det Asiatiska köket. Även catering till privatpersoner o. företag. VÄLKOMMEN

Kungsgatan 5575321 Uppsala

3.25 (16)

Besök oss på China Garden när du är sugen på god mat med hög kvalitet. Ät så mycket som du orkar av de goda kinesiska, japanska och thailändska rätterna från vår meny. Buffé, à la carte, avhämtning. VIP-rum för upp till 20 personer. Vi har funnits i Uppsala i över 30 år.

Centralplan 2911120 Stockholm

Beställ direkt på vår hemsida eller i Sala Thai appen!Det är snabbt & enkelt!På Sala Thai levererar vi riktig thaimat!Lunch, kvällsrätter, företagslunchGenom att ladda ner vår app tar ni del av unika erbjudanden!Välkomna!

Stenkilsvägen 218165 Lidingö

Välkommen till Super Wok!

Nybrogatan 1611439 Stockholm

Rice är den 1:a asiatisk restaurang med blandbuffé i Stockholm. Här kan alla matgäster njuta av en asiatisk upplevelse med Peking anka, maträtter med thai basilika och koriander, thailändska curryrätter, etc. Vi har en blandmeny med maträtter från olika delar av Asien såsom Kina, Japan, Thailand och Vietnam!- Med andra ord, en härlig blandning av spicy thailändsk mat, smakfulla kinesiska rätter och underbar japansk sushi! Asiatiskt när det är som allra bäst hittar ni hos oss!

Sten Sturegatan 4241252 Göteborg

4 (1)

Göteborgs första japanska restaurang har slagit upp portarna igen! Välkomna!

Storgatan 7B57432 Vetlanda

Upplev smakfulla äventyr på Mungun Sushi. Fräscha råvaror, mästerlig konst och enastående variation. Njut av den autentiska smaken av Japan med vårt kreativa och utsökta sushi-utbud.

Bryggargatan 1494163 Piteå

5 (1)

Vi tipsar dig om aktiviteter, sevärdheter, bokar ditt boende och erbjuder även förköp till flera av Piteås evenemang.

Gärdesvägen 6E44431 Stenungsund
Varbergsvägen 6751161 Skene

4.4 (5)

Vi serverar dagens lunch måndag-fredag kl 11-15.

Storgatan 1124531 Staffanstorp

Hos LEE kan du äta på plats eller hämta nya fräscha rätter.

Lövkojsgränd 816575 Hässelby

Hos oss på Myntans Wok & Sushi erbjuder vi Thai Wok och Sushi med högsta kvalitet av råvaror.

Humlegårdsgatan 511446 Stockholm

Välkommen till en saluhall i världsklass.

Södra vägen 1141135 Göteborg

Hos oss hittar du traditionell vietnamesisk soul food mitt i hjärtat av Göteborg. Välkommen på både lunch och á la carte.

Valthornsvägen 2975650 Uppsala

Hinode sushi betyder uppstigande morgonsol. Valet av namn visar en växande restaurangkedja likt en stigande sol. Här hittar du ett härligt utbud av god sushi.

Storgatan 1793332 Arvidsjaur

Välkomna till Sushi Mon Restaurang.