Om Subway

Din lokala Subway®-restaurang, som ligger på Fyrislundsgatan 81B, levererar läckra ingredienser och aptitretande smaker i miljarder smörgås-, sallads- och wrap-kombinationer åt dig. Som ett alternativ till traditionell snabbmat erbjuder vi färska grönsaker, såser, protein och nybakat bröd för att skapa den perfekta måltiden med nybakade kakor till ett fantastiskt pris! Alla Subway®-restauranger är franchiseägda och drivs av företagare som anställer skickliga Sandwich Artister som är redo att ta emot din beställning personligen eller via utvalda hemleverantörer.

Subways utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Subway, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Subway

Saar

mer än ett år sedan

Jag var på Subway i fyrislund häromdan... OMG..vilken fräsh lokal..perfektaste suben, trevlig personal, ren servering... vad vill man mer :)

Mattias

mer än ett år sedan

Mackor i all ära, men priserna saknar helt proportioner. Maten är det inget fel på, servicen varierar. Miljön är inget att hurra för och priserna är som sagt hutlösa. Rekommederas bara om du är desperat på mackor.

Svar från företaget

Hej
Jag är ledsen att du inte är nöjd med våra priser. Det är inte något jag kan göra åt det, tyvärr. Men det jag väldigt gärna vill veta, är vad du menar med servicen varierar. Vad har hänt som du blev besviken på? Jag vill passa på att meddela dig, att vi har bytt möbler och har en trevlig utstålning i lokalen nu. Du är välkommen att bedömma själv!

stamkund

mer än ett år sedan

Ligger bra till vid gamla E4:an. Världens fräshaste och godaste mackor. Priset är lagom för kvaliten man får. Dagens macka är jätte billig (35:-) om man har låg budget.

Kategorier

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

01812550001-812 55 00018-12 55 000181-255 00