Om företaget

Studiohuset är en musikstudio i Göteborg som erbjuder tjänster inom musikproduktion som inspelning, arrangering, editering, mixning och mastering av ljud och musik. Studiohuset håller även helgkurser och privatlektioner inom...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-288 28...
Adress

Britta sahlgrens gata 3

42131 Västra Frölunda

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Studiohuset är en musikstudio i Göteborg som erbjuder tjänster inom musikproduktion som inspelning, arrangering, editering, mixning och mastering av ljud och musik. Studiohuset håller även helgkurser och privatlektioner inom musikproduktion.

Ljud- och musikproduktion

Studiohuset är en inspelningsstudio i Göteborg som erbjuder professionell inspelning av ljud och musik. Studion är utrustad med mikrofoner, preamps, instrument och mjukvara av högsta kvalité från tillverkare som SSL, Universal Audio, Neumann, Coles, AKG, m.m. Studion erbjuder möjlighet att spela in standard pop-/rocksättningar live och/eller enskilda instrument-/sångpålägg.

Vi erbjuder självklart helhetslösningar för er som utöver inspelning önskar mixning och/eller mastering av er produktion. Är ni i behov av studiomusiker till er inspelning har vi ett stort kontaktnät för de allra flesta instrumenten, i flera musikgenrer.

Optimering av ljud och musik

Med erfarna öron och tillsammans med väl utvalda digitala och analoga verktyg (Empirical Labs, Mäag Audio, FabFilter, Universal Audio, SoundToys etc.) plockar fram det bästa resultatet för en produktion vad gäller ljudnivå, tydlighet, karaktär, tonal balans, stereobredd, djup och dynamik.

Alla uppdrag för mixning och mastering prissätts individuellt. Vi ber er därför att beskriva ert projekt så tydligt som möjligt så att vi lätt kan ge en prisbild, framförallt vid mixning då antalet spår per låt är mycket relevant.

Röstinspelning

Studiohuset erbjuder inspelning, editering, mixning och mastering av textinläsning för informationsmeddelanden, telefonväxlar, reklam, film, översättningar, talböcker etc.

Studion är tyst och utrustad med professionella mikrofoner, preamps och programvaror för högsta ljudkvalitet på er inspelning. Tidigare har vi jobbat med kunder som bl.a. Schneider Electric, Göteborgs Stad, LRF Konsult, Patientförsäkringen LÖF, Transportören och Evolution Sweden.

Lär dig musikproduktion av oss som kan

Studiohuset är till vardags en studio för ljud och musikproduktion. Men vissa helger om året förvandlas studion till en kurslokal, fast i studiomiljö! Det är fjärde året i rad som Studiohuset erbjuder sina kurser och närmare 200 deltagare har besökt oss. Innehållet är av hög kvalité både för dig som är nybörjare men även för dig med mer erfarenhet inom musikproduktion.

Med små grupper (3-5 deltagare), brett men fokuserat kursinnehåll samt pedagogiska kursledare får du ett stort paket kunskap med dig till framtida musikproduktioner. Kurserna hålls över en helg, lördag - söndag. Vi erbjuder tre typer av kurser, dessa är fristående men går även att ses som överlappande vad gäller innehåll, du finner information om dessa här nedan. Har du frågor är du varmt välkommen att höra av dig. Välkommen!

Höj din/er kompetens inom musikproduktion

Studiohuset erbjuder privatlektioner och konsultation inom musikproduktion. Här anpassar vi oss och fokuserar helt efter vad ni efterfrågar och det vi ser att ni behöver lära er eller få rådgivning inom. Ni kanske vill lära er ett inspelningsprogram, specifika områden inom mixning som kompression och eq, eller att vi går igenom och analyserar din senaste låt?

Vi kan från nybörjarnivå till professionell nivå lära ut eller konsultera er i frågor och ämnen som exv:

- Inspelningsteknik

- Mixning

- Mastering

- Arrangering

- Logic Pro X

- Cubase Pro 9

- Garageband 10

Studiohuset i Göteborg ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Studiohuset i Göteborg AB

Omsättning

0 tkr

Vinstmarginal

0.00 %

Anställda

0

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Studiohuset i Göteborg AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Studiohuset i Göteborg AB

Org.nr:

5569100760

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Nej

SNI-bransch

59200 Ljudinspelningsstudior och fonogramutgivare

85522 Övriga musik-, dans- och kulturskolor

74203 Press- och övriga fotografer

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

12.11.2012

Exekutiva befattningar/Administration
Hans Eric Vo

Verkställande direktör

Sarah Lan Vo

Suppleant

Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0702882839

07-028 828 39

070-288 28 39

0702-88 28 39

070-2882839