Se på karta

musikstudio 

gav 232 företag inom detta område

Dannfeltsgatan 1225657 Ramlösa
logo

Studion är belägen i Ramlösa, i ett lugnt område i södra delarna av Helsingborg och ligger i markplanet med dagsljus. Parkering finns i direkt anslutning. In- och utlastning är väldigt enkel! Tillgång till vacker trädgård för avkoppling. Studion har funnits i 33 år och har expanderat i flera steg under åren. Ljudtekniker med motsvarande lång erfarenhet. Om ni ska ha en möhippa eller en svensexa så kan vi också spela in något roligt!För priser och tidsbild, vänligen slå mig en signal!

(4.67)

Masthuggstorget 541327 Göteborg
logo

Vi säljer och hyr ut eventteknik som ljud, ljus, bild, scen och DJ-utrustning. Vi hyr ut till privatfester, bröllop, student, butiks-, företagsevent, filminspelningar, konferenser m.m.Välj en helhetslösning med utkörning, montering och tekniker eller hämta enkelt själv i butiken på Masthuggstorget, valet är ditt!Vi jobbar med kvalitésutrustning och anpassar oss efter kundens behov. Ett professionellt och personligt bemötande är vår målsättning och att du som kund är nöjd är allt!

Fritidsvägen 871593 Odensbacken
logo

Stephan Berg Music AB, Stephan Berg skriver musik och text, producerar, arrangerar och framför musik i olika sammanhang, bl.a. skivinspelningar (Carola, Blond), shower (Peter Flacks Hjalmarrevyer), konserter (Carola, Frank Ådahl) och reklam (stations-signatur och jinglar för Sveriges Radio P4, Örebro).

(5)

Östra Esplanaden 8457632 Sävsjö
logo

Bill&Fia är bandet för bröllopet, firmafesten eller jippot!Söker ni trubadurer, livmusik, coverband så har du hittat rätt!Festmusik, nytt som gammalt, disco, schlagers, rock o pop!Med sammanlagt nästan 100 års erfarenhet har Bill, Fia, Anders, Vanja och Alex den perfekta blandningen av dansant musik från mängder av stilar och tider till er tillställning!Party party!

(4.7)

Drakenbergsgatan 1711741 Stockholm
logo

Produktion och inspelning av musik, sång och tal på event, möhippor, svensexor och födelsedagar. Inspelning av speaker och voice over.

Britta sahlgrens gata 342131 Västra Frölunda
logo

Studiohuset är en musikstudio i Göteborg som erbjuder tjänster inom musikproduktion som inspelning, arrangering, editering, mixning och mastering av ljud och musik. Studiohuset håller även helgkurser och privatlektioner inom musikproduktion.

Drabantvägen 1917750 Järfälla
logo

Hos Oss hittar du stort utbud av gitarrer basar trummor keyboards tillbehör m.m. Besök oss på plats för erbjudanden eller för att provspela instrument! Rådgör gärna med våra duktiga medarbetare. Besök vår webbutik där du enkelt hittar produkter till bra priser och snabb leverans!

Björksundsslingan 1512431 Bandhagen
logo

PIERRE STRÖM tillhör den kärntrupp av vissångare med bl.a. Fred Åkerström och Cornelis Vreeswijk, som kring Vispråmen Storken, startade visvågen på 1960-talet, och sedan tillsammans med flera storheter bildade YTF, Yrkestrubadurernas förening 1971. Den egna visa som inbringat mest STIM-pengar är ”Ulla Winblad vid Fiskartorpet” text: Lars Forssell, musik: Pierre Ström. Visan är insjungen av Monica Nielsen, Jeja Sundström och Cornelis Vreeswijk.

Gamla Brogatan 4411120 Stockholm
logo

Vi producerar teater, musikaler, turneéer och vi står bakom några av landets största publiksuccéer.

(5)

Bartilsgatan 245131 Uddevalla
logo

Välkommen till en av Sveriges klassiska musikaffärer som öppnade dörrarna redan 1946.Här är alla kunder välkomna, nybörjare som proffs!Vi har kunnig personal med många års erfarenhet som ger dig en personlig och god service.Butiken ligger mitt i Uddevalla och du kan enkelt parkera bilen på gatan utanför.Här hittar du ett brett sortiment av kända varumärken som t.ex Fender, Yamaha, Roland,Gibson, Taylor Guitars, Bose, Casio, Nord, Marshall m.fl.

Universitetsallén 2485234 Sundsvall
logo

Nordiska Kammarorkestern drivs av en övertygelse om musikens kraft och potential att skapa oförglömliga möten. Vår styrka är att vi kommer riktigt nära dig som sitter i publiken. Oavsett om du älskar den klassiska musiken eller är nyfiken på det allra senaste inom nutida konstmusik är vår målsättning att skapa upplevelser som berör dig på djupet.

Hörja 512328294 Hörja
logo

Riktigt bra gungiga countrylåtar rakt igenom. Alla låtarna på svenska. Trivsel och trevnad. Rolig och lättsam. Underhållning. Spelar gärna för föreningar runt om i syd Sverige. Bokas enklast på tel 070-514 41 31.

(5)

Götgatan 617230 Sundbyberg
Östra torggatan 1465224 Karlstad
Katarina bangata 3711639 Stockholm
Västmannagatan 7311326 Stockholm
Klostergatan 2370339 Örebro
Fabriksgatan 1050338 Borås

(5)

Otivägen 2173792 Fagersta